Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tak nezisková Alternativa 50+, která pomáhá s uplatněním lidí nad padesát let na trhu práce už je také nebezpečná?A co ten Vodickuv spolek vyznamenávají i komunistickou mlátičku jako bojovníka za svobodu,ten nebezpečný není?Určitě ne,na jeho akcích řeční Klaus senior a junior...

8 9
možnosti
MK

A ta vaše nezisková Alternativa 50+ dělá politckou propagandu, nebo fakt pomáhá s lidem uplatněním na trhu práce?

Pokud nedělá politickou propagnadu, tak vaše námitka není na místě. A pokud dělá politiku a není financována z veřejných peněz, tak také pláčete na špatném hrobě. Tohle totiž paní Š. nevadí. :-)

9 0
možnosti
VP

Vy se podívejte na můj blog:D máme podobné názory a děkuji vám za to, že vidím, že normální lidé stále existují a nebojí se pojmenovat věci jak jsou. Už mi bohužel kvůli tomu smazali několik článků a hrozili smazanim uctu

9 0
možnosti
IB

I71v78o 60B20o96u84š41e

6. 12. 2019 19:55

Jste ouplnej andrgrand.....

6 1
možnosti
MK

V Ústavě České republiky se píše toto:

„Lid je zdrojem veškeré státní moci; vykonává ji prostřednictvím orgánů moci zákonodárné, výkonné a soudní.“

Ale jaká je realita? Realita je taková, že lid je prý tupý – a volí si prý špatné zástupce. A tak zdrojem veškeré moci prý má být úzká skupina elitářů, která moc nad lidem vykonává pomocí nikým nevolených nátlakových politických neziskových organizací.

p.s. Dnes jsem se v jedné diskusi dočetl, že Kalousek je prý super, protože prý říká věci, které lidi nechtějí slyšet. A o tom to je.

„Správný“ dnešní politik dělá věci, které lidi nechtějí! A stejně si říká demokrat. A takový „demokrat“ rád pošle veřejné peníze nějaké neziskovce, která bude lidem říkat, co je pravda a co si lidi mají myslet.

28 2
možnosti
JD

J94i68r18i 34D52o36b32r20ý

6. 12. 2019 16:23

Jenze ja cekam, ze politik bude rikat i veci ktere nechci slyset. Pokud je bude rikat protoze je o tom presvedcen a bude to hajit. To, ze je schopen stat na svem pred volbami i po nich se naopak ceni.

Naopak, rikat jen to co se "bude libit" je znamkou populisty v negativnim smyslu. Spravne je rikat o cem je presvedcen a doufat, ze ho lidi podpori.

PS: Kalousek je skvely diagnotik, ale mizerny realizator. Nevolim ho.

7 0
možnosti
MK

Tyhle politizující neziskovky jsou úzce propojeny s establishmentem. A dělají za naše vládce a pány propagandu.

Když bude totiž něco dneska tvrdit stát, státní organizace, nebo mainstreamový politik, tak mu nikdo nebude věřit. A tak ke slovu přichází „neziskový politický sektor“.

Ty neziskovky se totiž mohou tvářit, že jde o partu nezávislých odborníků. Opak je však pravdou.

Skoro každá tahle politická neziskovka je totiž z významné míry financována státem, EU či jinou nadnárodní veřejnou organizací. A proč jsou financovány? Protože, jak říkám, dělají za establishment propagandu – a tlačí za něj na „nevhodné“ subjekty s „nevhodnými“ názory.

22 0
možnosti
MK

R^R^ Dobrý popis situace, jen najít sílu (politickou) ke změně.

26 1
možnosti
LH

Nesouhlasím, žádné skryté nebezpečí paní Šichtařové. Kdo má něco živého mezi ušima, dávno prohlíd a vidí, a už se ani nepodivuje, že jim přidáváme naše finance k těm cizím. Američané zahraničím dotované organizace evidují, Rusům to vytýkají a nás nechávají v klidu i s EU. Jsme poslušní.

3 6
možnosti
Foto

charakter neomarxistických, progresivistických či alespoň krajně liberálních témat, jako jsou podpora „pozitivní diskriminace“ LGBT, podpora imigrace a multikulturalismu, témata označovaná jako „gender“, environmentalismus a podobně.

Sami si z daní platíme umělé vnucování progresivistických

Zdroj: https://sichtarova.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=738119

Děvče je Čech jak poleno:))...babičky a dědečkové jako potenciální voličstvo musejí být zcela v rauši:))

12 8
možnosti
MV

Tipoval bych ji v budoucnu na Trikoloru. Tam sedne jako...

7 4
možnosti
LB

Situace je bohužel složitější. Ty "politické neziskovky" jsou často tytéž, které mimo třídního boje a dalších ušlechtilých činností vrcholné užitečnosti také třeba vozí nemohoucím seniorům nákupy a zajišťují jim návštěvy zdravotní sestry a další sociální služby.

A právě tyto sociální služby si stát zvyknul outsourcovat přes neziskové organizace. Zpočátku to znělo tak krásně, zejména všem zarytým pravičákům: Budeme mít "malý stát" a nebudeme muset na sociální služby platit tolik z daní. Výsledek této krátkozraké úvahy vidíme nyní: Diktát spojených "neziskových" menšin, které se neštítí ničeho.

7 1
možnosti
MV

Jste sympazitantem SPD?

3 7
možnosti
IM

I50v27a12n 78M11i59n98á68ř

6. 12. 2019 13:20

Lidskoprávní zákony se promněňují v hrozbu biče, kterou na sebe evropská společnost - v konfrontaci s invazivním islámem - stále více plete. Zatímco pro naší většinovou společnost jsou nejvyšší výsadou demokracie, pro afroarabské nájezdníky jen - vítaná slabost k trvalému zneužívání.

14 0
možnosti
  • Počet článků 685
  • Celková karma 43,36
  • Průměrná čtenost 20184x
Markéta Šichtařová,

ředitelka společnosti Next Finance s.r.o., ekonomka,

spoluautorka několika bestsellerů o aktuální ekonomicko-politické realitě.

V roce 2016 vydala knihu Jak to vidí Šichtařová, aneb Co nám neřekli o imigraci, důchodech a naší budoucnosti.

Seznam rubrik

Oblíbené články