Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tontokrát článek nic moc. Především - neslyšel jsem od kohokoliv ze současné vládní famíglie, že šetřit v době recese je špatný nápad. Prostě po schválení nesmyslu zvaného důchodová reforma a církevních restitucí jen neměla odvahu ještě něco škrtnout. Prostě máme smůlu, že nám vládne HLOUPÁ a DOGMATICKÁ vláda, která není ochotná UZNAT, natož pak napravit svoje chyby. Takže jí nevadí, že z ekonomiky utíkají STOVKY MILIARD ve formě dividend a dalších plateb, že lidé z pohraničí jezdí na nákupy do zahraničí atd. - to jsou příčiny recese u nás (a samozřejmě korupce a nekompetentní vláda). Jediné co drží nad vodou tuhle ekonomiku jsou rekordní exporty - zahraniční obchod je na tom zhruba o 15% lépe než před krizí - jenže to nebude trvat donekonečna - ochlazení už přichází i do Německa.

0 0
možnosti

Tak dluh se zvýšil o 16 %? Že by o 240 mld.? Fakt? Ani se započtením "budoucích nákladů" na restituce. Nákladů, které v letošním roce nestojí ani korunu.

Jen pro doplnění srovnávacích hodnot: pan Sobotka zvýšil státná dluh v roce 2003 o 24,6 % a za celé čtyřleté období o téměř 103 %.

0 0
možnosti
Foto

Co na to asi opozice? Doposud šetření kritizovali a teď by ho měli začít prosazovat.

2 0
možnosti

Politické strany se budou teď předhánět kdo rychleji "nastartuje ekonomiku"

0 0
možnosti
  • Počet článků 685
  • Celková karma 43,36
  • Průměrná čtenost 20184x
Markéta Šichtařová,

ředitelka společnosti Next Finance s.r.o., ekonomka,

spoluautorka několika bestsellerů o aktuální ekonomicko-politické realitě.

V roce 2016 vydala knihu Jak to vidí Šichtařová, aneb Co nám neřekli o imigraci, důchodech a naší budoucnosti.

Seznam rubrik

Oblíbené články