Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Díky autorko !R^

A to není to nejhorší. Nejhorší je to, že se zase úředník ozval. To je plán : plynule a neustále zasahovat do života lidí aby si v blízké budoucnosti už nemohli sami ani zavázat  tkaničku. Stát, nebo jak se to jmenuje, má v plánu naprosto uchvátil všechny lidi pod záminkou všeho možného a totálně je zmuchlat. K tomu mu samozřejmně bude spousta lidí vědomky i nevědomky sloužit. Smutné vyhlídky a ještě smutnější, že to ovečky ani nechápou.

1 0
možnosti

Diskuze o nedostatečném počtu žen ve vedoucích funkcích a v politice jsou založeny na nepochopení toho, že ženy jsou podstatně bystřejší než jak o tom tyto ukazatele vypovídají.Nejsou tam, protože nemusí - jdou na to jinak.Proč by měly trávit hodiny na poradách, na služebních cestách, vysedávat v parlamentu?

Ony si toho manažera a nebo politika vezmou.

No a pak doma u bazénu a nebo ve fitku v klidu počkají až jim s jeho funkcemi spojené peníze přinese domů.

V tom jsou muži až sociálně debilní - jejich osobní spotřeba je relativně malá.

Myslím, že všem známý příklad toho jak se to dělá je paní Šárka Grossová. Tyto postupy jsou známé a po léta s úspěchem používané a tak nevidím důvod pro zavádění jakýchkoliv kvót. Ženy si vždy báječně poradily i bez nich.

3 0
možnosti
Foto

;-D .....aneb nejde dceruško o to, co vystuduješ, ale pod koho si lehneš;-)

2 0
možnosti
Foto

na druhou stranu nápad s parkovacími místy pro ženy je skvělý. Pokud  budou tedy stejně široké jako pro invalidy. Už nebudou hodiny kroužit po parkovišti a hledat dostatečně širokou mezeru, do které nemusí couvat. ;-D

1 1
možnosti

Taky jsme proti kvótám, ale neodpustím si protinázor, kvůli úplnosti.  I když jsou např. mezi kandidáty na několik manažerských postů nejlepší jen muži, přesto může tým fungovat lépe, pokud se např. místo někoho z nejlepších přijme kvalitní žena. Kvůli tomu že ženy mají trochu jiný pohled a snadněji vidí to co nevidí muž i když je jinak schopný. Filozof Schopenhauer (oblíbenec mladého Einsteina), známý svým despektem k ženám, jejich slabší rozum bere za jasnou věc, přesto uvádí: "Přibírat v nesnázích po vzoru starých Germánů k poradám také ženy není obyčej nijak hodný zavržení; neboť způsob jak ženy věci chápou, liší se docela od způsobu našeho, a to zvláště tím, že ženy rády vybírají nejkratší cestu k cíli a vůbec zachytí co je nejblíže. My to přehlížíme hledíce daleko za to co nám leží na dosah ruky... "

1 0
možnosti
Foto

Pěkné. Taky jsem o tom blogovala - a se stejnou pointou i stejnými obavami, že se ta ponižující tlačenka rozšíří i tu a onde. http://paceltova.blog.idnes.cz/c/304729/NEJ-zeny-to-vali-bez-protekce.html

1 0
možnosti
Foto

Dobrý den paní Šichtařová kvót na všechno jsme si za minulého režimu užili hodně a EU v tom pokračuje , tak proč se nepřipravit na "Adventní rozjímání" za měsíc tu máme "Štědrý den"! ;-(

0 0
možnosti

J98a60n 35R85á81ž

23. 11. 2012 13:18

Viviane Redingové nehájí ženy důsledně. Vezměte si třeba fotbal, kde jsou ženy diskriminovány naprosto nehorázně. Tomáš Řepka je parchant, není v reprezentaci a přesto bere měsíčně 100x víc než Danihelková i když ta je,na rozdíl Řepky, oporou fotbalové reprezentace. Proč neusiluje Evropská komise o zavedení kvót pro ženy i ve fotbale? Možná by pak neměl Bílek takový problém při sestavení reprezentačního útoku. No a o naprosté diskriminaci při podílu žen v reprezentaci rugby a boxu ani nemluvě.

Když kvóty tak ve všem a tak navrhuji zavést kvóty u všech lidských čiností! Třeba jak to, že porodní bolesti mají jen ženy? Paní Redingová: To se přece musí změnit! Proč by měly trpět jen ženy?

Každý muž by měl mít Evropskou komisí přidělen počet hodin, které musí trávít vařením, žehlením a parním s tím,že který muž to nedodrží ve vlastní domácnosti,bude muset přidělený počet hodin odpracovat u žen samoživitelek,aby se necítily diskriminovány oproti těm ženám,které se hlupaně ještě nerozvedly.

8 2
možnosti

Cituju vás: "Vlastníkům firmy jde o jediné: O zisk. O efektivní fungování firmy. A je jim buřt, jak toho dosáhnou." ... To je právě ten omyl, který lidi jako vy tady prezentují. Jak to dosáhnout a být zároveň vnímán lidmi z firmy a okolím jako člověk, to je klíčové. Ale chápu, že někdo jako vy nebo Váš manžel, tyhle základní věci nechápete. Něměl vás je kdo totiž naučit.

6 14
možnosti

M86a89r66t68i82n 37P37á90t25ý

23. 11. 2012 15:48

Berte to z té lepší stránky - kdyby se majitelé firem ohlíželi na každého závistivce, tak už mají firmy přestěhovaný jinam.

A co je platné být vnímán jako člověk, když v příkopě umíráte hlady?V

7 0
možnosti
Foto

Typické je, že feministky neprosazují žádné zavedení kvót při rozhodování o svěřování dětí do výchovy po rozchodu a naopak bojují proti posílení práva dětí na oba rodiče. Tam, kde jsou dnes ženy zvýhodňovány, feministkám diskriminace nevadí!

10 8
možnosti
Foto

Vnímám to podobně, paní Šichtařová. R^

7 6
možnosti
  • Počet článků 685
  • Celková karma 43,37
  • Průměrná čtenost 20184x
Markéta Šichtařová,

ředitelka společnosti Next Finance s.r.o., ekonomka,

spoluautorka několika bestsellerů o aktuální ekonomicko-politické realitě.

V roce 2016 vydala knihu Jak to vidí Šichtařová, aneb Co nám neřekli o imigraci, důchodech a naší budoucnosti.

Seznam rubrik

Oblíbené články