Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Rozdíly mezi muži a ženami vznikají výchovou ? 8-o Ti politici nikdy neviděli novorozence ? ;-D

9 1
možnosti
IM

I60v93a98n 75M78i47n14á90ř

31. 8. 2019 11:34

Zkrátka - čím je na tom civilizace materiálně lépe .. tím má větší roupy !! :-)

6 0
možnosti
Foto

Dobře, někdo si na tom chce přihřát svou polívčičku a kapku se zviditelnit. Chápu. Ale jak je možné, že se tahle zběsilá konstrukce dostane až k soudu? Že není zatípnutá hned v zárodku jako zajímavý vtip? To jako že soudy v multikulturním Německu nemají na práci nic důležitějšího?

Zdroj: https://sichtarova.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=726130

realita

Správní soud v Berlíně zamítl v pátek žalobu kvůli diskriminaci, v níž se matka domáhala přijetí své devítileté dcery do prestižního chlapeckého sboru Berliner Staats- und Domchor, napsala agentura DPA. Rozhodnutí soud zdůvodnil uměleckou svobodou, z níž vyplývá právo dívku nepřijmout, napsal deník Bild.https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/clanek/chlapecky-sbor-ma-pravo-na-umeleckou-svobodu-zamitl-nemecky-soud-zalobu-kvuli-neprijeti-divky-40293443

Vypadá to, že tu"polivčičku" si přihřívá Šichtařová

6 21
možnosti
MM

Správní soud není soud? Svým komentářem jste jen potvrdil, že paní Šichtařová má pravdu.

14 1
možnosti
Foto

R^ Jako vždy stručně, jasně a pochopitelně. (a pravdivě) Karma.

5 0
možnosti
VS

Priserna a desiva pravda. Ano, je to vliv totalne rozmazlene, nevzdelane a zbabele spolecnosti, ktera je momentalne na Zapade v hrozne moralni krizi. Ale historie se porad opakuje, tohle presne si zazila kdysi vsemocna a rozkvetajici rise rimska.

12 2
možnosti
Foto

Ano, morální krize spojena s blahobytem, to je příčina toho, že jsou ti, o kterých paní Šichtařová píše, nebezpeční pro další vývoj společnosti.

2 0
možnosti
JK

Používáte stále stejné argumentační fauly. Všechny vaše příklady genderových a jiných absurdností pocházejí ze zahraničí (USA, Německo, Španělsko...), ale pak napíšete, že liberálové "vytvářejí zástupná témata a skutečná témata, jako třeba důchodovou či zdravotní reformu, neřeší". Kde neřeší skutečná témata - ve Španělsku, nebo v USA? U nás se, pravda, důchodová ani zdravotní reforma neřeší, ale zase tu nikdo Sněhurku zatím neprohlásil za sexistickou.

Myslím, že vaše starost třeba o španělskou důchodovou reformu je zbytečná, a pokud vám vážně leží tak na srdci, proč to nenapíšeteˇtam, kde by se to dověděli především Španělé? Ačkoli zde na blogu jste hodně populární, pochybuji, že se to ke Španělům donese.

No a dále často užíváte první osobu plurálu, čímž vlastně naznačujete, že se to bezprostředně týká nás. A nakonec použijete svou obvyklou mantru, "že si extrémisté založí své politické neziskovky financované z našich peněz". Vy ze svých peněz finacujete německé či španělské, popřípadě americké extrémistické neziskovky? Pokud ano, proč to děláte?

A k tomu začátku: Jestli se děti kdysi ve školách učily, že je země placatá a že se Slunce otáčí kolem ní, pak to nebylo z toho důvodu, že jim záměrně vymýval mozek někdo, kdo věděl, že je kulatá a obíhá kolem Slunce. To si totiž lidé tenkrát skutečně mysleli, jelikož dosud nepoznali, že je to jinak.

3 18
možnosti
JS

Pane Kvapile, jako argumentační faul se dá označit právě Váš příspěvek, a to proto, že autorce vyčítáte něco, co není obsahem jejího článku. Z jejího textu čtete něco, co tam není, a pak se s tím snažíte polemizovat. Téma, smysl i styl jejích textů jsou většině čtenářů jasné a pochopitelné.

Zato Vy, pane Kvapile, jste o paní Šichtařové napsal několik článků, kde jste její texty zhodnotil vulgárními výrazy a k tomu jste přidal psychiatrické diagnózy, které tady raději nebudu opakovat. Takže Vaše kritika o argumentačních faulech je dokonalé chucpe.

10 5
možnosti
JK

J67a57k40u63b 44K77o75s

30. 8. 2019 19:25

Tesat do kamene.

6 2
možnosti
JK

Zkusíte to vytesat? Myslím, že už u titulku byste změnil názor.

1 5
možnosti
JT

J97i45r56i 83T77i11c75h18y

30. 8. 2019 17:01

Tech zrudnosti na "zapade" je daleko vic. V mode je ted na priklad odstranovat sochy historickych osob, protoze to byli utlacovatele domorodcu, nebo otrokari, nebo cokoli "zaporneho", co si vymyslite. A nemylte se, jou uz u moci, jako treba levivacky liberal Trudeau v Kanade, ktery se stale omlouva za udalosti v historii, kdy na priklad "bili" nepovolili ilegalni vstup do zeme Indum. Multikultura je soucasna modla, "kontinuita" pohlavi je soucasna veda, "bily extremismus" je nejvetsi nebezpeci spolecnosti (islamismus, Cina, prelidneni zemekoule - ne!).

8 0
možnosti
JP

J25a64n 33P10a31l68l88a39s

30. 8. 2019 16:02

Nu, autorka poněkud zaspala. ČT už dávno Sněhurku opravila.

https://www.youtube.com/watch?v=fJO5SRM2AQg

0 0
možnosti
  • Počet článků 685
  • Celková karma 43,27
  • Průměrná čtenost 20184x
Markéta Šichtařová,

ředitelka společnosti Next Finance s.r.o., ekonomka,

spoluautorka několika bestsellerů o aktuální ekonomicko-politické realitě.

V roce 2016 vydala knihu Jak to vidí Šichtařová, aneb Co nám neřekli o imigraci, důchodech a naší budoucnosti.

Seznam rubrik

Oblíbené články