Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PN

Bez svobody slova a plurality názorů není demokracie. To, co píše paní Šichtařová už je jenom vršek ledovce, u nás demokracie skončila tím, že ústavní právo na svobodu slova bylo omezeno zákonem a že verbální činy jsou trestné (a skutečně se trestají nepodmíněnými tresty). A to už je dávno.

Kdysi za hlubokého socialismu nám paní učitelka občanské nauky říkala "U nás máme svobodu slova. Každý, kdo podporuje socialismus a komunistickou stranu se může svobodně vyjádřit. Pochopitelně, že nedovolíme mluvit našim nepřátelům. To bychom byli blázni!" Konec citátu. Dneska je to stejné. Řeknete nebo napíšete názor, který není v souladu s anarchisticko ultralevým názorem dnesšních sluníčkářů a okamžitě máte nálepku xenofoba, fašisty, nacisty a letí na Vás trestné oznámení. Neb oni považují za nacismus a fašismus absolutně vše, co není v souladu s jejich sluníčkářským viděním světa a je zcela lhostejné, zda je to pravda či není.

58 2
možnosti
JK

1. Psát o hromadném pronásledování bez uvedení apoň několika příkladů není názor, ale tlachání.

2. Někdo napíše, že Konvičkovo prohlášení že po vyhraných volbách rozemelou muslimy na masokostní moučku je svinstvo, a okamžitě má nálepku sluníčkáře, vítacího idiota a debila.

2 4
možnosti
JS

A nutí vás někdo facebook používat?

3 14
možnosti
Foto

Manželovi zablokovali slovo porno a činíte nadnárodní aféru.

Bravo.;-D

8 34
možnosti
VS

Přece nejde o to jedno konkrétní slovo, ale o to, že někdo si osobuje právo rozhodovat o tom, co kde můžete nebo nemůžete napsat a to ještě na základě nějakého vyhledávcího / špehovacího sw.

19 1
možnosti
  • Počet článků 686
  • Celková karma 43,37
  • Průměrná čtenost 20154x
Markéta Šichtařová,

ředitelka společnosti Next Finance s.r.o., ekonomka,

spoluautorka několika bestsellerů o aktuální ekonomicko-politické realitě.

V roce 2016 vydala knihu Jak to vidí Šichtařová, aneb Co nám neřekli o imigraci, důchodech a naší budoucnosti.

Seznam rubrik

Oblíbené články