Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TT
JN

J83a78n 92N12o90v63á30k

5. 1. 2018 23:41

Kdyz jste tak chytra tak si naprogramujte lepsi UI a facebooku ji prodejte. Pak mate az nadosmrti vydelano. Rv

1 21
možnosti
FF

Vy vůbec nechápete o čem článek je. V soukromé korespondenci, byť prostřednictvím aplikace provozované firmou, je takováto cenzura odporující Ústavě a Listině práv a svobod, tedy dvěma nejvyšším zákonům této země. Žádná lepší UI tedy není třeba, protože by stejně jako tato současná byla nezákonná.

9 1
možnosti
JS

Francouzsky prezident Macron v ramci "svobody" tisku navrhuje zakony, ktere postihnou "fake news" na internetu. (Facebook, Twitter a pod.). Soudci budou mit moznost zablokovat webovou stranku, uzivatelsky ucet,zadat zverejneni jmen prispevatelu. Vinici budou postizeni vysokymi pokutami, po pr. i vezenim. Ovsem, o tom, co to jsou "fake news" budou rozhodovat prislusne autority. Podobne zakony jsou jiz uplatnovany v Nemecku a Svedsku. Evropska komise bude jednat o "fake news " v pristich mesicicch. Vitejte v Orwelove spolecnosti 1984!

31 0
možnosti
TT

Je to tak, že ty Macronovy cenzorské zákony obsahují i úplný zákaz přístupu na internet, nebo se mýlím? Ale kde já bych na to přišel než v seriózních médiích.

3 0
možnosti
MP

Šifrujte zprávy.

0 3
možnosti
Foto

Výborně napsáno R^ ... jen by to chtělo ještě nějakou žalobu.

12 0
možnosti
LD

Takže v zájmu svobody se nenecháme omezovat a zregulujeme Facebook? Z bláta do louže.

0 2
možnosti
KK

Když někdo čte Blesk, v žádném případě na něj nekoukám, jako na zločince. V každém případě si o něm ale něco pomyslím ....

0 7
možnosti
TT

Ó pátečníku, tys ještě neslyšel o aplikaci Google News, která mezi zpráv, které by tě podle dosavadního klikání na odkazy měly zajímat, řadí i zprávy, které vyhodnotí ona sama jako trendové a nabídne ti je též? A pokud tedy nemáš dost humoru, abys klikl na zprávu o točení porna ve slovenském kostele, budeš asi i mezi těmi pátečníky pořádný suchar.

5 0
možnosti
Foto

Whatsapp?:-) Uz ho uzivam vic, nez Xichtoknihu.

2 0
možnosti
KC

Svoboda slova v Česku? Co to je? Za každým rohem internetu (i mimo něj) číhá cifršpion převlečený za ctihodného dozorce dodržování pravidel. Přidáme-li tomu profesionální lhaní politiků, úplatnost soudů, výzvy k udavačství a úřední přepadovky, jestli soused nespálil v kamnech kelímek od jogurtu, pak jsou řeči o demokracii v Česku a o právním státě jen nepovedeným kabaretním číslem.

15 0
možnosti
  • Počet článků 686
  • Celková karma 43,34
  • Průměrná čtenost 20154x
Markéta Šichtařová,

ředitelka společnosti Next Finance s.r.o., ekonomka,

spoluautorka několika bestsellerů o aktuální ekonomicko-politické realitě.

V roce 2016 vydala knihu Jak to vidí Šichtařová, aneb Co nám neřekli o imigraci, důchodech a naší budoucnosti.

Seznam rubrik

Oblíbené články