Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tušila jsem, že to takhle dopadne. Ale co teď s tím?:-/

12 0
možnosti
BL

Souhlasím naprosto s blogerkou. Sobotkův podpis dokumentu "na rozloučenou", je neobyčejnou drzostí a lze jen spekulovat, čím bude za něj odměněn. Hrozné je, že po této změně Dublinské dohody a de facto vytvoření permanentního přerozdělování migrantů, již nebudou mít jednotlivé země právo a možnost jakkoliv vzdorovat. Z výborného, výstižného blogu a výše uvedeného mi, bohužel, vyplývá, že- pokud nevystoupíme z EU - nám zde v brzké době přibude mnoho tisíc migrantů a to právě převážně těch, co vyznávají islámskou ideologii. Pak ovšem nebude důvod, aby se nám vyhnuly všechny ty hrůzy, které dnes a denně zažívají země s početnou již muslimskou komunitou. Je třeba opustit EU. Bezpečí našich dětí je snad nad jakékoliv dotace a čerpání z fondů, jejichž pozitivum je beztak velmi diskutabilní. O čemž paní Šichtářová dříve psala velmi dobré články.

80 3
možnosti
Foto

Není to jenom drzost, ale vlastizrádná podlost.

29 1
možnosti
PS

Už jsem to jednou uvedl ale:

Popravdě já EU fandím, modlím se aby prošel nový mechanizmus trvalého přerozdělování migrantů.

Totiž, EU je rozdělená, navzdory tvrzení mainstreamu má na tomto rozdělení obrovský podíl neřízená migrace. To migrace dokázala vyhnat lenochy z křesla u TV, nebýt Merkelové a jejího stupidního rozhodnutí otevřít hranice, tak by tu byla stále hrstka mocných křiklounů, je jedno zda křičí za rasismus,migraci nebo křičí za genderhysterii. Ale neřízená migrace byla tím spouštěčem, najednou se lidé probudí a zjistí že i chlap může jít na ženský záchod. Tedy pokud se cítí být ženou, jenže tento fakt vlnu vzdoru nevyvolá, ale migrace to je těžká váha. A co udělá EU?? Přiloží pod zavřený, mohutně natlakovaný hrnec obrovské vyschlé poleno v podobě trvalého mechanismu rozdělování migrantů, tedy přesná opak toho co chtějí lidé. Nedovedu si představit že existuje něco co rozdělí občany ještě více, toto je ideální nástroj pro likvidaci EU. Věřím, že nově vznikající mechanismus musí zasít pochyby i do myšlení skalních Eurohujerů.

PS: zatím jsme v situaci kdy lidé migraci vnímají jako problém, naproti tomu politici vše bagatelizují. Univerzitní odborníci dělají z lidí nesvéprávné idioty. Mainstream filtruje zprávy a zve ty správné hosty. A zdejší diskutující bez argumentů objevují kouzlo nálepkování.

máš jiný názor?? ... jsi nácek.

bojíš se islámu??... jsi xenofob

říkáš o migraci pravdu?? .... jsi populista

nefandíš EU?? .... jsi nevzdělaný vidlák s nízkým příjmem

91 4
možnosti

Už jste si nějakého migranta vzal domů?

1 15
možnosti
  • Počet článků 687
  • Celková karma 43,47
  • Průměrná čtenost 20125x
Markéta Šichtařová,

ředitelka společnosti Next Finance s.r.o., ekonomka,

spoluautorka několika bestsellerů o aktuální ekonomicko-politické realitě.

V roce 2016 vydala knihu Jak to vidí Šichtařová, aneb Co nám neřekli o imigraci, důchodech a naší budoucnosti.

Seznam rubrik

Oblíbené články