Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Píše se o katastrofě, ale ona už to katastrofa je, protože léta se vědělo, že ten tlak nastane. Mohl si někdo myslet něco jiného? Katastrofa to je už proto, že vybudovat systém, který by nás nějak mohl chránit, trvá roky, ale hlavně, není tu, zatím, politická síla, která by se EU zřetelně a jasně vzepřela a podpořila svůj hlas silou, tedy i stavěním plotu, vytváření zárodku pohraničních jednotek, tvrdých imigračních táborů s jedinou cestou, a to zpět do země původu nebo kamkoliv, vyjma jasných případů nouze. Stačila by projevená politická vůle, že jsme k tomu, společně se státy okolo, ochotni a věci by asi nabíraly jiný směr. Musely by nás brát vážně. A o to jde. Ve světě platí jen síla. Nebo snad ne?

61 2
možnosti
PI

Milá Markéto, vždycky jsem rád četl vaše blogy, nicméně po dnešku budu muset tuto svou zálibu omezit. Tolik xenofobníh řečí, tolik nepřejícných vět, tolik populistických slov v jednom článku... Stydím se, že jsem článek dočetl až do konce, červenám se hanbou, že jsem prakticky u každé věty nevědomky soulasně přikyvoval, jsem šokován z toho, že souhlasím naprosto se vším co jste tak krásně sepsala;-D;-D;-D Díky za další příhodný článek, díky za další špetku naděje, že přece jen ještě tady v republice žijí rozumní lidé s kritickým pohledem na svět okolo

38 6
možnosti
DB

Pardon, měl být plus...

0 0
možnosti
VH

dobře napsané + souhlas R^

36 3
možnosti
Foto

Dnes je krásný den, čistý vzduch, slunko svítí a hloupost jen kvete. :-)

6 20
možnosti
VC

Taky občas sleduji ČT;-D

14 2
možnosti
RP

Je to hrozné když o osudu Evropy rozhodují bezdětní politici nebo členové tak malého státu jako je Lucembursko. Nedávno jsem četla v rozhovoru pro Deutsche Welle kde J.-C..Juncker prohlásil..." pokud nenabídneme legální způsoby migrace do Evropy z Afriky tak v Evropě budeme ztraceni, je to velká výzva našeho věku "..a mimo jiné naznačil o existenci plánů usilujících o propojení Afriky a Evropy... Takže už nejen pomoc válčícím zemím na Středním východě.. pěkně i s černoušky dohromady.;-)

38 3
možnosti
JE

Jen jsem se podivil, kdo dal mínus, ale je to od kolaboranta a páté kolony. Myslel jsem si, že byl již životem dostatečně potrestán za své zhovadilosti, ale jak je vidět je mu to málo ;-€

1 0
možnosti
JS

Je to jednoduché, je třeba, aby se občané začali angažovat ve věci czexitu. Je na nás, co tu necháme našim dětem.

46 8
možnosti
Foto

A to si myslíte, že pak k nám migranti nepolezou? Umíte si představit, co by znamenala dokonalá ochrana hranic? To ani komanči ji neměli tak dokonalou.

3 3
možnosti

J75a81k90u86b 73Š69o60l59c

1. 12. 2017 10:08

Dlouho jsem si myslel, že EU chci, ale reformovanou. Dnes už si myslím honem pryč. Nejsme dost velcí, abychom mohli něco ovlivnit, zbývá jen minimalizovat škody. Že islám ovládne západní Evropu je jasné, nám se problémy samozřejmě také nevyhnou, ale lépe je budeme moci řešit bez muslimské menšiny.

77 5
možnosti
Foto

Ovlivnit jsme leccos mohli, když jsme měli v EU předsednictví. Dokázali jsme tenkrát jen to, že padla vláda. Takže ostuda.

1 6
možnosti
PS

;-€Sobotko...a teď se ukáže co ti za to slíbili a kde skončíš (v kterém teplém křesle euroúřadu)..... a nebude to dlouho trvat. V naší politice je to jeden větší zaprodanec než druhý.....;-O

50 3
možnosti
Foto

Napřed pro Sobotku teplé "EU-křesílko" a potom začne přihořívat a teplo se kol kolem dokola bude zvyšovat, až se nakonec ocitne v kotli pekelném (v oleji řepkovém)...;-)

9 1
možnosti
MK

O tom podpisu rozhodla celá vláda? Tedy i Babiš?

Pokud ne, nevím, jak jde Sobotkův podpis zneplatnit, ale každopádně, pokud se to uvede do praxe, patří Sobotka před soud!!!

60 3
možnosti
SB

Až na nepodstatný omyl (Babiš už není ve vládě, ale to na principu Vaší úvahy nic nemění, protože píšete, že o tom měla rozhodnout celá vláda) máte pravdu.

13 0
možnosti
PT

P20e28t11r 39T47o74m63e79k

1. 12. 2017 9:31

A díky těm tupcům v čele EU se u nás do vlády dostanou náckové a komunisti pod vedením jednoho všeho schopného stbáka.

5 11
možnosti
  • Počet článků 687
  • Celková karma 43,62
  • Průměrná čtenost 20125x
Markéta Šichtařová,

ředitelka společnosti Next Finance s.r.o., ekonomka,

spoluautorka několika bestsellerů o aktuální ekonomicko-politické realitě.

V roce 2016 vydala knihu Jak to vidí Šichtařová, aneb Co nám neřekli o imigraci, důchodech a naší budoucnosti.

Seznam rubrik

Oblíbené články