Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MJ

Proč já vás čtu? Obsah vašeho článku mi tak hnul žlučí, že snad půjdu volit Zemana už v prvním kole. grrrrrr

1 3
možnosti
AS

Jo, a ten má pravomoc kvóty zatrhnout:-/

0 0
možnosti
VD

Nevšiml jsem si, že by vláda něco takového projednávala a schválila. Takže nevím, co Sobotka měl podepisovat a jakou to má váhu.

A nebo je to nějak jinak?

:-)

0 0
možnosti
MT

Uz aby se ten Sobotka s celou CSSD do zeme propadl ! A tu arogantni evropskou júnyjy at' si vezmou s sebou.

5 1
možnosti
PV

Njn, kdyz vznikal Dublin I., tak akorat hrozilo, ze sem potahnou hordy z vychodu a stare zeme EU to chteli nechat vyzrat Visegradskou 4 a okoli. Politicka predvidavost zapadnich socialistu byla a staje je "uzasna".

14 0
možnosti
PV

Začíná se vyjednávat nový systém a my se toho vyjednávání účastníme. Nic není ještě dojednáno, nic není jasné kdomě jednoho - Šichtařová, už ted ví jak to celé dopadne :-)

7 16
možnosti
TH

Paní se zrovna probudila,jdu u nás na vesnici do obchodu malej šikmookej za pultem,jdu po městě kde opravují dlažbu,mluví ale nerozumim jim,potkám těhotnou cikánskou slovenku co táhne před sebou kočárek a kolem ní poskakují děti.přijede PPL vystoupí ukáčko,stojím v supermarketu a za mnou si dost hnusně odkašlává asi nějakej bulhar.A budete strašit že možná sem přijdou nějací syřani8-o?Těch už tady máme asi půl milionu.....

0 18
možnosti
AP

V ČR je půl milionu Syřanů? A na to jste přišel jak?

Jinak, nějak nechápete situaci a vypadá to, že jste se zrovna probudil vy! 8-o Nikdo nemá nic proti vámi jmenovaným, ale ti taky nechtějí zavést právo šarija a zakázat nám třeba vánoční stromky a ženy navléct do burek.

12 0
možnosti
IM

I33v88a70n 73M28i44n58á78ř

1. 12. 2017 19:30

Zdá se, že bruselské vedení nás dostává - direktivně - do nové fáze totality. Té jsme si za 40 let, užili víc než vrchovatě. Není vůbec nic divného, natož xenofobního - že se střední Evropa - brání budoucímu traumatu .. spolužití s agresívním náboženstvím muslimských Arabů !!

25 2
možnosti
Foto

„Evropská rada se zavázala, že při reformě azylového systému bude usilovat o konsenzus,“ uvedl tehdy pro MF DNES státní tajemník pro evropské záležitosti Aleš Chmelař. „Žádný stát by tedy neměl být přehlasován, a neměla by se tedy opakovat situace z roku 2015, kdy došlo k prosazení dočasného systému povinných kvót přes odpor některých zemí,“ vysvětlil Chmelař (více o konci původního systému kvót se dočtete zde).

A ano, je to opět jen populistický článek, plný polopravd a dohadů - a jen maličkost, poraďte zemím jako je Itálie a Řecko, jak ochránit hranice, jak naložit s lodí plnou migrantů mířících k jejich břehům - tedy hummáně, asi je nechcete potápět, nebo jo? :-(Rv

3 18
možnosti
Foto

Má to pár vad na kráse:

1. Nikdo tento nový systém zatím neodhlasoval a dle článku v dnešní MF Dnes se do toho nikomu moc nechce.

2. V USA se také přerozdělují migranti, ale tam jsou umisťováni do federálních zařízení, nikoliv do zařízení jednotlivých států

3. S Tureckem dohoda už bez problémů funguje, s Afrikou se ještě dolaďuje, ale i zde se snad podaří.

4 4
možnosti
PI

Evropa ještě naštěstí není tvořena federací států, ale svrchovanými samostatnými státy, takže argument, že v USA se také přelozdělují migranti je mimo mísu

11 0
možnosti
  • Počet článků 687
  • Celková karma 43,62
  • Průměrná čtenost 20125x
Markéta Šichtařová,

ředitelka společnosti Next Finance s.r.o., ekonomka,

spoluautorka několika bestsellerů o aktuální ekonomicko-politické realitě.

V roce 2016 vydala knihu Jak to vidí Šichtařová, aneb Co nám neřekli o imigraci, důchodech a naší budoucnosti.

Seznam rubrik

Oblíbené články