Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SB

Výborný článek a souhlas. Jsem téhož názoru.

20 1
možnosti
Foto

Oni v těch neziskovkách jsou vlastně všichni herci: hrají, že jde o dobro nás všech, ale za jejich podmínek a za naše peníze a cizí zájmy.

45 3
možnosti
Foto

ano, většina tak opravdu funguje

5 1
možnosti
LV

Líp to napsat nejde. Ale koblihy to nepřesvědčí. A za pár měsíců, až budou volby, zbude jen ten přebytek. 60 miliard bude cinkat ze všech billboardů, z rádié se budou valit pozitivní (I)implulzy a na to, jak to celé vzniklo, bude kálet Bílej Tesák. Babiš si právě našimi penězi zaplatil nejlepší volební kampaň všech dob. Že za letošek zatne sekeru, a možná daleko větší, než plánovaný 60 giga, mu už bude jako premiérovi jedno. Jednak už bude zvolenej, a druhak - to bude přece dluh Sobotkovy vlády, ne?

34 3
možnosti
PS

Splácet dluh nebo investovat a zadlužit se ještě více? Argumentace pro zvyšování dluhu jsou takové,že pokud je nízký úrok,může zadlužení v tomto čase vygenerovat zisk v čase budoucím.Pokud mám prosperující firmu na sirky a v mém investičním plánu je koupě dalšího stroje na jejich výrobu,udělal bych to teď.I když mám dluh a přebytek peněz z letošního roku,nesplácel bych starý dluh s nízkým úrokem, naopak půjčil bych si další peníze a stroj koupil v době nízkých úrokových sazeb.

Jo a okolo tvořiče seznamů našlapujte zlehka.Zmínil jsem se o něm na svém blogu a v diskusi jsem to řádně schytal,takže pozor.

http://petrskrivan.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=578021

5 2
možnosti
  • Počet článků 686
  • Celková karma 43,37
  • Průměrná čtenost 20154x
Markéta Šichtařová,

ředitelka společnosti Next Finance s.r.o., ekonomka,

spoluautorka několika bestsellerů o aktuální ekonomicko-politické realitě.

V roce 2016 vydala knihu Jak to vidí Šichtařová, aneb Co nám neřekli o imigraci, důchodech a naší budoucnosti.

Seznam rubrik

Oblíbené články