Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RS

Jak jsem pani Sichtarovou rozumel, stat se neda ridit jako firma. Stat neni vydelecna spolecnost. V rozpoctu pod carou by mela byt cerna nula.

7 1
možnosti
Foto

ta ženská by měla být prezidentka !

19 4
možnosti
Foto

Takový Václav Klaus v sukni R^

2 0
možnosti
DB

pro někoho je asi problém pochopit rozdíl mezi zákonem a plánováním..a nikdo neumí plánovat přesně a to jsem vám již několikrát napsal milá paní Šichtařová...a tak i když je plán ve formě zákona, nikdo neví, jak to nakonec dopadne a tak plán-zákon na deficitní rozpočet se prostě nepovedlo dodržet...jaká to smůla a neschopnost plánovačů, že milá paní Šichtařová?

Ach jo

4 20
možnosti
ZZ

promiňte mi zase pane, tak proč je něco tak nepředvídatelného jako plánování uzákoněno? protože každé porušení zákona má být potrestáno

16 0
možnosti
BS

Výborné. A osobně děkuji za neziskovky a pornoherce Jandu, i když to bylo jen okrajové.

20 2
možnosti
PJ

Pani Sichtarova predpovidala krach a hruzu tak ted musi najit aspon neco co muze zkritizovat.

2 19
možnosti
ZZ

hergot ženská klobouk dolů, když ftom někdo nebude hledat politikum,je to jednoduché jako kafemléjnek

12 1
možnosti
VD

Paní Šichtařová, kdybyste Vaše pojednání oprostila od současné opoziční propagandistické omáčky, tak by to bylo docela dobré počtení. Způsob, kterým dané věci podáváte, jen dokazujete, že "holt, úspěch se neodpouští".

Jestli ten dnešní hospodářský úspěch je větší nebo menší, případně nějak přifouknutý, a že jej způsobilo to, či ono (je to politika), nic nemění na tom, že skutečně je.

A že u toho úspěchu nejsou ti, kteří se dnes snaží jej všemožně zpochybnit a pohanět, je jen a jen jejich problém.

Příležitost k tomu měli dvacet pět let a lidé je bezmezně podporovali. Využili ji tak, že si vygenerovali Babiše, který jim nyní pěkně zatápí a nemohou mu přijít na jméno. Čtvrt století lidem slibovali "světlé zítřky, pečené holuby a nebe na zemi". Místo plnění slibů nadělali mraky problémů a dluhů. A lidem se nakonec vysmáli, že si za to mohou sami, protože nemají být hloupí.

Dnes, jak vidno, asi skutečně "Lidé nejsou hloupí".

7 20
možnosti

Naprosto souhlasím. Tak tendenčně napsaný článek jsem už dlouho nečetl. Např., pokud měla autorka potřebu srovnávat vývoj státního dluhu za dobu působení různých ministrů, tak jaksi zapomněla, že Kalousek byl ve funkci ministra financí již v letech 2007-2009, nikoli až od roku 2010.

1 11
možnosti
JH

Já simyslím, že to je spíš tak. -70 + 62 = -8 miliard, to bude zřejmě onen přebytek. Rozpočet byl uzákoněn s deficitem a ani soudruh Babiš nemůže svévolně měnit zákon, takže jako základ musil vzít ten uzákoněný rozpočet, ze kterého mu zbylo 61,8 miliard.

1 1
možnosti
  • Počet článků 686
  • Celková karma 43,36
  • Průměrná čtenost 20154x
Markéta Šichtařová,

ředitelka společnosti Next Finance s.r.o., ekonomka,

spoluautorka několika bestsellerů o aktuální ekonomicko-politické realitě.

V roce 2016 vydala knihu Jak to vidí Šichtařová, aneb Co nám neřekli o imigraci, důchodech a naší budoucnosti.

Seznam rubrik

Oblíbené články