Diskuse

Strčte si MDŽ

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PA

Aky neskutocne nudny by bol svet, ak by vsetci rozmyslali tak, ako autorka clanku.

10 1
možnosti
JR

J24a24n 79R86á30ž

8. 3. 2023 19:54

Abych byl genderově vyvážený a nediskriminoval ty, kteří se necítí být lidmi, vnímám dnešní svátek jako "Mezinárodním Den Živočichů";-D

0 2
možnosti
PH

P75e72t57r 16H24n78y43k

8. 3. 2023 19:20

Předpokládám, že i na její narozeniny vyhodí všechny gratulanty, kteří ji chtějí dát nějaký dárek, nebo jen květinu, nebo jí jen popřát. Přeci to není její zásluha, že se zrovna v tento den narodila. Přeci se ve své pýše nechce vyvyšovat nad ostatní, co se narodili v nějaký jiný den.

7 1
možnosti
JK

Odsuzujete kolektivismus, a přitom existujete jen díky kolektivně sdíleným technologiím, kterým nerozumíte víc než šimpanz zářivce, která svítí na stropě jeho příbytku v ZOO.

5 2
možnosti
JS

Trochu nostalgie. Cervene karafiaty s asparagusem, nebo bramboriky v korenaci. To byly darky ROH pracujicim zenam. A vecer chodniky a tramvaje plne podnapilych muzu, kteri to prece museli taky poradne oslavit.

1 0
možnosti
JO

Paní Šichtařová, možná vám MDŽ nic neříká, ale ten letošní je díky dalším okolnostem úplně super.;-D

4 3
možnosti
PK

Paní blogerka uvadá či spíše upadá. Dříve, dokud se věnovala svému kopytu (ekonomice), bývalo lépe. Resp. nechalo se polemizovat. Mně MDŽ neděsí, i když jeho neoficiální oživení (byl vzat na milost) je určitě částečně "komerční". Musí se podpořit prodej ...:-)

2 1
možnosti
JL

Pani Markéto Šichtařov. Vas rozbor je na zenu unikatni. Vsak ma nekolik neosvetlenych koutu, ktere mohou vas clanek ohrozit v kvalite.

Stavite cely svet na jedinci bez rozliseni pohlavi, barvy pleti, bez historie, nedavate moznost mit k dorozumivani jiny jazyk. Nemate rada kolektivismus a tim utapite vedu, politicke smery a vse co prinasi a snad v neposledni rade i vedomosti osob v ruznych castech sveta. Prirovnam-li tri staty v kterych jsem zil, maji jine politicke zazemi, jinou historii a co hlavne, rozdilne pojmuti organizace, ktera vede ty tri staty.

Ja, ktery prosazuji pravo jedince me politicky zastoupit ve vedeni statu a ochranit me pred nesmyslnym nasilych druhych, musim hledat v te skupine ochotnych, kdo je srozumen s mim pranim a bude usilovat jej uskutecnit pro mne a take pro sebe. Bude-li uspesny, bude on velet te skupine ktera jej zvolila.

Zitra ta inagurace je provadena jako vstup noveho prezidenta, zvoleneho jako predstavitele urcite casi svetoveho spolecenstvi. Doufam v jeho znalosti tohoto uradu. Je to zadani volici o spravnem porozumeni tohoto ukolu. Zitra budu natsen. Dnes se loucim s predchutcem toho zitrejsiho. Pro mne nesplnil co jsem ocekaval presto, ze jsem jej nevolil. I ta zitrejsi udalost je naruseni vaseho clanku, pani Markéto Šichtařov.

To je v rychlosti ma odpoved na vas krasny clanek

1 0
možnosti

Víte, jaká je podstata nacionalismu? Umělé vytvoření skupiny na základě toho, že lidé se narodili s nějakým občanstvím, adorování tohoto občanství a odsouzení všech, kdo mají v občance občanství jiné. Nacionalismus je hnus a zlo.

Zdroj: https://sichtarova.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=799075

A zpátky do školy. Teritoriální chování a upřednostňování vlastní tlupy je VELICE rozumné chování všech terioriálních organismů.

Národ znamená, že ti lidé mají podobnou kulturu, více společných genů (v průměru) než s jinými národy, zabrali půdu na nichž mohou prosperovat jejich geny, vytvořili na té půdě statky které by rádi předali potomkům či lidem s podobnou genetickou výbavou. Je to jen základní pochopení základních biologických principů. Každý z mých či z Vašich předků předává genetický materiál už zhruba 4 000 000 000 let. Zkušenostem za 4 000 000 000 let věřím více myšlenkám, které pár lidí začalo prosazovat před pár desítkami let.

Problém je extrémní nacionalismus. Stejně jako absolutní většina extrémů. Zdravý nacionalismus je potřeba a je užitečný.

2 0
možnosti
Foto

Báječný oslí můstek u -ismů R^

1 0
možnosti
Foto

:-) ,,Von v jádru každej ismus je svinstvo, jen ta trocha tý ie se dá, sem tam, snýst" J.W. v rádiu na silvestra 68R^

0 1
možnosti
  • Počet článků 686
  • Celková karma 42,08
  • Průměrná čtenost 20154x
Markéta Šichtařová,

ředitelka společnosti Next Finance s.r.o., ekonomka,

spoluautorka několika bestsellerů o aktuální ekonomicko-politické realitě.

V roce 2016 vydala knihu Jak to vidí Šichtařová, aneb Co nám neřekli o imigraci, důchodech a naší budoucnosti.

Seznam rubrik

Oblíbené články