Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

Green Deal není nemoc, Green Deal je naděje. Vám Rv

0 22
možnosti
VS

Green deal je obycejny genocidalni zlocin na lidstvu. Neco jako ten svinskej cinskej mor.

5 2
možnosti
JP

Green Deal - co to vlastně je? Zatím jen nějaká vize, která nemá stanovený obsah, nic konkrétního pokud vím schváleno nebylo. Přesto se tato dvě slova stala zaklínadlem a terčem novodobých revolucionářů proti všemu. Paní Šichtařová všechno ví nejlíp, předkládá jednoduché názory a odsudky. Většinou je to tak, že čím méně toho člověk o problematice ví, tím jednodušší a radikálnější řešení má. Má paní Šichtařová znalosti z fyziky a o klimatu alespoň stejné jako z jejího oboru tj. ekonomie? Blogy píše hodně dlouho, předpovídala také zánik Eura, nejsem si jistý, ale mělo to být snad do roku 2014....

3 13
možnosti
PS

Projev, který přednesl britsko-ruský komentátor na půdě oxfordské univerzity k místním studentům na téma politické korektnosti a klimatické změny

Tato země produkuje 2% skleníkových plynů. Takže kdyby se Británie v tomto okamžiku potopila, nemělo by to na klima žádný vliv. O budoucnosti planety budou rozhodovat chudí lidé v Asii a Latinské Americe, kterým je záchrana planety u zadku. Proč? Protože jsou chudí!

https://konstantinkisin.substack.com/p/konstantin-kisin-at-the-oxford-union

Celkem hezká diskuse pod projevem

17 1
možnosti
MB

Separovaný sběr vzor 2023: hoří - nehoří. Na polském venkově už pár měsíců běžná praxe.

1 0
možnosti
TT

Kvůli poslední větě jsem neklikl na karmu. Tím, že za všechno budou moct komanči ještě za tisíc let, se ohánějí všichni političtí darebáci od rána do večera.

0 0
možnosti
MB

Eurosojuz se díky Lisabonské smlouvě časem "přetransformoval" ze spolku krajin sledujících v první řadě vlastní, v druhé společný zájem (to řazení priorit je velmi důležité ve smyslu ekonomické a jakékoli jiné prosperity) v centralisticky řízený moloch ne nepodobný zpackanému klonu RVHP líznutému Sovětským svazem, a dnes má dokonce i své politbyro v Bruselu i nejvyšší sovět ve Štrasburku. Přirovnání ke komunismu sedí.

6 1
možnosti
PZ

Autorka nějak opomněla při výčtu důvodů proč green deal zdražil energie na vliv dodávek, resp. nedodávek plynu z RF

0 2
možnosti
MB

Green Deal celý stojí a padá na levném ruském plynu, nedostatek plynu a drahá elektřina díky nákladům na provoz německých plynovek byly logickým důsledkem. Putin nejspíš pomohl prosadit Green Deal, a pak si ještě zmetek vyhodil do luftu vlastní nový plynovod...ne, ten plynovod zrušil někdo jiný, někdo komu nevoní nezávislost Evropy na USA.

2 1
možnosti
JR

J72a44n 43R11á68ž

8. 2. 2023 18:57

Green deal byl původně politický program založený na propagaci a podpoře názorů halasně se projevující menšiny. Ale už se to změnilo a tak už Green Deal nejenom nelze zrušit, ale ani transformovat do nějaké realizovatelné podoby, protože si ho přivlastnili globální finanční elity, které v něm vycítily obrovský byznys a ekologisté jim dělají už jen užitečné idioty. Dnes už nejde o ekologii, ale jen a pouze o prachy.

21 0
možnosti
FL

Až to bude jasné 90ti%tům Evropanů, že je to nesmysl a pošlou ekoaktivisty do háje, tak se pak proberou i Němci. To bude jako s tím pomáháním "uprchlíkům". Pozdě, ale přece, ale pozdě

7 0
možnosti
JK

J30a27n 26K65y60š66k33a

8. 2. 2023 18:24

Až budou vaše děti (nebo možná vnoučata) za deset, dvacet let číst vaše dnešní bláboly, paní Šichtařová, asi na vás moc pyšné nebudou.

Měla byste jim na konci vašich textů přidávat doušku: "Bylo vás hodně, milé děti, nějak jsem vás uživit musela..."

4 16
možnosti
PV

P41a37v35e79l 78V79é57b36r

8. 2. 2023 21:24

Nuž, odblábolujte a vyvracejte...

3 0
možnosti
JK

Británie je v recesi, protože se jí brutálně zkomplikovalo veškeré obchodování s EU, což bylo, je a bude její největší odbytiště, plus výpadek za Covid.

A pak přijde Šichtařová a napíše, že za to samozřejmě může Green Deal.

Jo a víte, proč ten odchod EU pro Británii znamená tak velký průšvih? Protože jeho zastánci celou tu dobu lhali, takhle jednoduché to je.

https://ct24.ceskatelevize.cz/svet/3541522-britanie-je-v-recesi-a-ocekava-ze-tam-muze-byt-az-do-poloviny-roku-2024

3 6
možnosti
RP

Británie je v recesi, protože obchod s EU poklesl, ale jeho náhrady, globální obchod s anglofonními zeměmi, se ještě nerozběhl.

0 0
možnosti
  • Počet článků 685
  • Celková karma 43,33
  • Průměrná čtenost 20184x
Markéta Šichtařová,

ředitelka společnosti Next Finance s.r.o., ekonomka,

spoluautorka několika bestsellerů o aktuální ekonomicko-politické realitě.

V roce 2016 vydala knihu Jak to vidí Šichtařová, aneb Co nám neřekli o imigraci, důchodech a naší budoucnosti.

Seznam rubrik

Oblíbené články