Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Je jediná osobnost na české politické scéně, která má skutečně silný názor na přijetí Eura. A tu, jestli nevidíte, tak je to škoda. Je to exprezident Václav Klaus. Ale to Vy přece dobře víte. Tak proč to neřeknete? neozumím Vám.

0 0
možnosti

Že jste neslavila vy, neznamená, že naopak hodně lidí včetně mě slavilo, po dvaceti letech máme konečně prezidenta, za kterého se nemusíme stydět, ani doma, ani ve světě!

1 1
možnosti

Za to si koupíte tak víte co.

0 0
možnosti
Foto

J24a16n 76H38i98n84k

2. 2. 2023 18:01

Při volbě mezi zlem a horším zlem už to bylo skoro jedno. Nicméně aniž by se ještě PP ujal úřadu, už se chová jako prezident a hned musí telefonovat na Tchaj-wan, aby všechny ujistil, že Čína je náš nepřítel. Nevolil jsem ho, protože mě děsí lidi, kteří ho podporovali. Němcová, Kolář, Řeporyjec, Vystrčil a celá pětikolka. Moc a moc se obávám, že nebude jednat v zájmu našeho státu, ale podle nějakého zadání. Doufám, že se mýlí ti, kteří si myslí, že až dojdou Ukrajinci, bude se bojovat do posledního Čecha, Slováka i Poláka. Všechny své zdroje nejdřív pošleme na Ukrajinu a Američani tam svoje zbraně pošlou také, jakmile si na ně půjčíme a zaplatíme je. Nebudu dál malovat čerta na zeď. Při nejhorším se budu chovat jako Chvilkaři vůči Zemanovi a Babišovi. Když se PP projeví opravdu špatně, nebude to můj prezident, nebude to moje vláda a své děti jim na válčení nedám.

2 1
možnosti
Foto

Tak to je snad jasné. Pokud by nás Rusko obsadilo, nedával byste děti na válčení naší vládě a prezidentovi, ale Rusku a jeho prezidentovi.

0 0
možnosti
Foto

souhlas - president je pouze symbol, ostatně v ústavě se praví "prezident reprezentuje zemi především na venek" - volby jsou spíš taková společenská událost

1 0
možnosti

To co se teď prezentuje jako demokratický liberalismus je ve skutečnosti příklon k totalitnímu socialistickemu realismu. Jeden správný mainstreamovy názor, zřizování úřadů pro tzv. dezinformace, zdaňování všech činností a rozdělování jejich výtěžku formou dotací státem z více než 50 procent, přenechání pravomoci suverenniho státu cizím orgánům atd. To je realita.

5 2
možnosti
Foto

Úplně to jedno není. Líbil by se mi v tom úřadě nějaký libertarián, ale ne takový teoretik, jako byl Klaus, ale spíš praktik, který by dokázal vysvětlit lidem, že kapitalismus je to nejlepší pro všechny.

2 1
možnosti

J28a93n 51R86á29ž

2. 2. 2023 18:51

No nemusel být náš prezident ryzí libertián, to je dnes už vyčpělý směr politicko ekonomického myšlení, ale kdyby prezidentem byl opravdový demokrat s liberálním my pravicovým zaměřením typu Jamese Madisona nebo Johna Locka, to bych uvítal. Ale to je dnes utopie....bohužel.

PS. Vysvětlovat , že kapitalismus je pro občany to nejlepší v době, kdy většina občanů a velká část podnikatelů je závislá na dotacích od státu, prostě nejde. Dnes je nejrozšířenější myšlenka, že kapitalismus je zlo a jen nějaká soft forma socialismu "s lidskou tváří" může být cestou budoucnosti.

1 0
možnosti

Takže jste slavili, že nevyhrál komunista, ale předseda vaší naší ZO KSČ. Tak to je správně.

1 1
možnosti

Tak je fakt, ze kdyby nas prezident nebyl v posledni dobe 10 let Zeman, tak je mi to treba vcelku jedno. Ale takhle bylo videt, co i prezident muze na hrade predvadet...

1 0
možnosti
Foto

Nic se nezměnilo, dál tu vládne středověk.

0 0
možnosti
Foto

Zprávy z Marsu, odkud patně ředitelka Next Finance vysílá, a kde se neslavilo, nesmutnilo a volby vlastně nikoho nezajímaly, protože Marťani mají asi jiné starosti. Na Zemi, jmenovitě v české kotlince to však vypadalo docela jinak.

8 8
možnosti
  • Počet článků 683
  • Celková karma 44,25
  • Průměrná čtenost 20243x
Markéta Šichtařová,

ředitelka společnosti Next Finance s.r.o., ekonomka,

spoluautorka několika bestsellerů o aktuální ekonomicko-politické realitě.

V roce 2016 vydala knihu Jak to vidí Šichtařová, aneb Co nám neřekli o imigraci, důchodech a naší budoucnosti.

Seznam rubrik

Oblíbené články