Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

K78a41r50e93l 89V68a37n37ě15k

21. 1. 2023 16:02

Ten závěr je hodně zjednodušený. Jeden co se za KSČ omluvil a druhý udavač co síť STB využívá dodnes. Stačí jen hloupá výzva za mír od estébáka Kavana. Ankety proti ukrajině na deníku.cz vlastněného Pentou se slovenskými estébáky. To není náhoda. Ale co chtít od Vás paní Šichtařová? Dávala jste na svém blogu velkou podporu Trikolóře, která se paktuje s tou nejhorší spodinou téhle republiky. Co opravdu chcete paní ekonomko?8-o8-o8-o

2 1
možnosti

Máte to v hlavě hodně popletený, Trikolóra je vlastně extrémní tvrdé křídlo ODS, která nám dnes vládně v pětikoalici, jejímž jste přívržencem.

Máte něco proti krokům současné vlády, nebo je podle vás vše OK ?

;-)

0 0
možnosti

Ale není komunista jako komunista, mluvíme o bývalých komunistech...Jsem pamětník - starší než Pavel, mladší než Babiš. KSČ se mi podařilo vyhnout, když jsem odmítl, vzali o rok mladšího a ambicióznějšího kolegu. Ale vůbec nepochybuji o tom, že tak aktivní osoba jako paní Šichtařová by tu nabídku přijala a ještě by dělala stranickou kariéru. Stejně tak třeba paní Nerudová...Kdo tu dobu neprožil a moc o tom neví, dělá snadné soudy. Musím říci, že šéf tehdejší KSČ v našem podniku, který mne do KSČ lákal, byl velmi odborně schopný pracovník a sám mi říkal, že členství v KSČ je nutné pro odborný růst, nebyl to žádný komunista z přesvědčení. Tehdy nebyli v KSČ jen ideově zaslepení. Musím skromně přiznat, že od členství v KSČ mne možná zachránil rok 1989, protože mé odborné a pracovní vzory tam byly. Nadpis blogu je hloupý a úplně mimo. Byli to někteří komunisté (Čalfa, Dlouhý..), kteří provedli praktickými kroky skončení komunistické totality.

3 0
možnosti

Dlouhý byl ve své době jedním z nejoblíbenějších politiků, mimo jiné prosadil výstavbu alternativního ropovodu z Ingolstadtu, cože můžeme zejména dnes ocenit. To, že byl před listopadem 89 členem KSČ tenkrát nikdo neřešil, důležité byly výsledky jeho práce. A dnes, 33 let po sametu, se dělá věda z celkem krátké epizody členství Pavla v KSČ.

0 0
možnosti
Foto

A Zeman není Komunista?

0 0
možnosti

Máte pravdu. Na twítu pan Pavel Fischer tento týden napsal:

Farmáři a sedláci očekávají, že se podmínky pro jejich hospodaření narovnají, vláda zpracuje strategii rozvoje zemědělství, stát zajistí potravinovou bezpečnost. Stát, stát, stát. Socialisum jako prase.

0 0
možnosti

Kdyz obezivo prestane obihat, jsou vsechny ekonomicke poucky k nicemu ;-D

0 0
možnosti

Buďte v klidu - oběživa obíhá víc než kdy předtím.

Za energie a plyn všichni platíme každý měsíc o 100 - 300 % víc.

;-)

0 0
možnosti

Bohužel je to tak - komunista a nebo komunista? CCa 4 Mio lidí volí v prezidentských volbách jednoho z elitních komunistů. A navíc se navzájem osočují! Proč je ale lidé volí? Evropa je socialistická, stále něco reguluje, přerozděluje. Nové náboženství Green Deal přináší těm správným lidem slušné zisky, pláče planeta a většina lidí!

3 0
možnosti

Ona celá EU je většinově socialistická - a zejména její komise, které nikomu nepodléhají.

;-(

0 0
možnosti

Tak poslední věta by, trochu přitaženě řečeno, stačila místo celého článku. Ano, díky regulacím, dotacím, podporám a především sypáním hodnotou nekrytých peněz do oběhu jsme v jistém druhu socialismu, kdy standardní ekonomické poučky neplatí (jsme v krizi, ale nezaměstnanost je jak v konjunktuře.). Myslím si, že ani giganti průmyslu s jistotou neví, kam a jak se bude světová ekonomika ubírat. Obyčejní lidé u nás mají jednu "jistotu". Zchudneme a bude-li situace nakloněna, vytvoří se základ pro budoucí zdravý vývoj. V opačném případ jen zchudneme.

0 2
možnosti

to je teda debilní závěr. Vy jste systém před r. 1989 viděla hodně z rychlíku...a k Vaší volbě jestli komunistu, nebo komunistu....nevolte čím kdo byl, ale čím se kdo stal a čím je

1 2
možnosti

2) ... takže by možná nebylo od věci si ujasnit, jaký je rozdíl mezi důkazem a spekulací.

1 0
možnosti

J40a77n 33H34u75r49k96a

19. 1. 2023 4:35

A proto tu nejnataženější ruku mají ty největší firmy a podnikatelé viz ČEZ (roční nárůst zisku do 108 mld. plus půjčky od státu...) a spol a vlastnictví celé ekonomiky planety ve více jak 50 procentech je v rukou 8 jedinců ...to vede jen jedním směrem jak jste psal a jak říkám studentům...na barikády... pro Bokšayovu spirálu propadu kde kumulovaný kapitál se vlastní vahou propadne do nezpevněných základů pyramidy...ekonomičtí migranti vidinou zisku v chudobě překopou nejen ekonomiky států ale celou planetu a to vede cyklicky pohledem do minulosti jen k válkám..

1 0
možnosti
  • Počet článků 684
  • Celková karma 43,37
  • Průměrná čtenost 20213x
Markéta Šichtařová,

ředitelka společnosti Next Finance s.r.o., ekonomka,

spoluautorka několika bestsellerů o aktuální ekonomicko-politické realitě.

V roce 2016 vydala knihu Jak to vidí Šichtařová, aneb Co nám neřekli o imigraci, důchodech a naší budoucnosti.

Seznam rubrik

Oblíbené články