Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PS

Zrušit greendeal jasně to znamená řešit příčinu problému ale takto se to v EU opravdu nedělá. EU má i zásadní problém jen pojmenovat hlavní příčinu drahé energie. EU je jako alkoholik co si už připustil že má sice problém ale ještě ho nenapadlo řešit tento problém tak že přestane pít alkohol.

Je to naprosto jasné zde opravdu nejde polemizovat greendeal žene lidi do chudoby. Říkal jsem si že jako první na řadě jsou emisní povolenky. Je známo že už neplní svůj účel a slouží spíše spekulantům. Jejich cena ze znásobila a určitě energie prodražují. Jenže EU opět ukazuje své naprosté odtržení od reality. Nejenže se EU povolenek nezřekla dokonce ale 22.6.2022 odhlasovala že povolenky se navíc budou nově vztahovat i na dopravu a vytápění budov. Přesně v době plně probíhající energetické krize kdy se musí každý uskromnit kdy nám Pekarová radí vzít si svetr. Tak přesně v této době se EU zdálo zdražení příliš malé a tak odhlasuje další masivní zdražení.

50 0
možnosti
JD

J10i28ř29í 36D29a40n85i12š

13. 9. 2022 16:18

EU je jako alkoholik, který se rozhodl, že má problém a pití obyčejného vína je špatné. Od teď už bude pít pouze "biovíno", je v něm sice víc alkoholu, ale za to je bio.

3 0
možnosti
  • Počet článků 686
  • Celková karma 42,48
  • Průměrná čtenost 20154x
Markéta Šichtařová,

ředitelka společnosti Next Finance s.r.o., ekonomka,

spoluautorka několika bestsellerů o aktuální ekonomicko-politické realitě.

V roce 2016 vydala knihu Jak to vidí Šichtařová, aneb Co nám neřekli o imigraci, důchodech a naší budoucnosti.

Seznam rubrik

Oblíbené články