Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

"Green Deal si voliči objednali, tedy ho mají."

Kteří to byli voliči a kteří politici nám to slibovali? Neznám ani jednoho voliče, který by si něco takového objednal... :-/

0 1
možnosti

Nějak jsem nepochopil, kde že mám ten výběr?

Jediný výběr, co mám, že si na zimu připravím hranice dříví a že zasadím rychle rostoucí stromy. Plyn tak mohou klidně i odpojit.

0 0
možnosti
Foto

Krize neexistují!

Vše jede podle předem připraveného scénáře, včetně Covidmagorie...

0 0
možnosti
Foto

Vzácná paní Markéto, přeji Vám i sobě, aby každý, kdo vidí do budoucnosti dál, než většina ostatních, už vždycky tuto svou schopnost vnímal jen jako dar, i když někdy odkrývá to hořké. A těm, co potřebují komentovat hořce přeji, aby byli schopni Váš článek pojmout aspoň jako inspiraci k sebereflexi, že komu vadí odkaz na nějakou knihu, patrně si svůj život právě zatěžuje závistí. Totiž už před cca 4 tisíci lety naši předci ve Védách zanechali vzkaz, že "...Vývoj lidského ducha potřebuje poznat všecko - to obnáší asi 1,430.000 inkarnací - a to všecko je TEĎ."

Tak se (s)mějme rádi, děkuji Vám srdečně ❤️ 👍❤️.

0 1
možnosti

k dobremu vychovani patri, ze se ironie oznaci.

1 0
možnosti

Vazena pani Markéto Šichtařová. Precetl jsem clanek pozorne. Vse je napsano tak, jak vidime dnes v tech castech sveta po te nestastne parizske konferenci a podepsani "Green dealu" Ten jeho prubeh je dnesni situace v Evrope a i ve Spojenych statech.

Je pravdou, ze stacil maly okamzik a s podepsanim dvou papiru ten cely proces zacal.

Vite, v roce 2020 se vymenili prezidenti USA. Ten ktery opoustel stolici znechal zemi sobestacnou ve vyrobe energie. Dostatecne mnozstvi ropy, bridlicoveho zemniho plynu a elektrarny dodavaly dostatek elektriny.

Tak koncil rok 2020. Jeden barel ropy stal asi zhruba $40 na svetovem trhu. Vse pracovalo dobre.

20 ledna 2021 byla inagurace noveho prezidenta. Zde, ve Spojenych statech je to clovek v MOCI vykone, majici moznosti hybat skoro se vsim, na co muze dosahnout. Tak 21 a 22 ledna vydal dva prezidenske dekrety ktere zacaly plnit ten zeleny udel. Zastavil vrtbu a pruzkum ropy na federalnim uzemi, zastavil vystavbu potrubi z Kanady (Alberta) do nove rafinerie v Texasu a pozastavil krakovani bridlicoveho plynu. Dusledek neprisel nahle.Trvalo to neco pres rok nez se ukazal ten ucinek tech dvou dekretu. Cena stoupla jak ropy (az $90 za barel na svetovem trhu) cena benzinu a nafty s cenami az trikrat vyssi nez rok tim. Nedostatek plynu v zimnim mesicich v USA. Doprava se skoro zastavila a zbozi v supremarketech se ztracelo protoze ho nemel kdo privest. (nedostatek nafty) Vraceni se do sobestacnosti se nemohlo stat, kdyz oleari nevideli budoucnost investovat. To kvuli zelene zbesilosti.

Evropu to zasahlo okolo vanoc. V unoru zacala bitka na Ukrajine a dalsi embargo. Odplata, zastaveni plynu do vsech statu EU s vyjimkami tech, co se Rusku podridily.

To je muj pribeh pro vas. To je ten zacatek mizerie, jak to vidim ja. Od podepsani tech dekretu je i nekolik chvil k zasmani, kdy prezident Spojenych statu leti do Saudske Arabie prosit Sejka o zvyseni produkce ropy. Nestalo se. Cena ropy dnes $120 za barel.

Dekuji za pozornost.

1 0
možnosti

mam pribuzne v USA a ti to vidi naprosto jinak. Je ovsem pravda, ze patri mezi ty, co maji v hlave mozek.

0 0
možnosti

Jediný, kdo nikdy za nic nemůže, jsou potenciální zákazníci Markéty Šichtařové.

4 3
možnosti

Zde je fatálnější problém a to že zde nikdo "nepracuje" s labilní částí populace, a je dána všanc byznysu bulvárních medií a televizí a určité sorty politiků a lidí. Ty mají novou "zbraň" a to psychologicky moc dobře vědí co na ně zabírá a to je autorita, zde máme věk vědců a odborníků i na koště uklízečky. Další psychologie je vlastně i "vydírání", kde si ministra či premiéra pozvou k sobě na kobereček, a tam vyberou určitý problém ve společnosti, za který vláda mnohdy ani nemůže, proč u nás máme až 800 tisíc exekucí, a vytvoří dojem že vláda nic nedělá. Když pak ministr situaci vysvětlí, tak je vidět ona negramotnost, jež zde panuje kolem možnosti manévrování vlády, která se za 32. let díky tomu to tlaku velmi zúžila, pak tu je ústavní dělba moci, zákony, implementace práva a norem EU, bilaterární smlouvy atd. Jinak hrozí třeba mezinárodní arbitráže. Ano vládne u nás určitý mýtus všemocného vládce a negramotnost ohledně možnosti vlády. Zde by ve zdravé společnosti fungovala její duše, duševní a duchovní elita, tak jako za časů mocnářství či 1. republiky. Pojistka zde je ještě aktivní role prezidenta.

1 0
možnosti

A87d47a47m 82M65a33l64ý

6. 9. 2022 10:14

Možná je to pravdivé.

Avšak vzhledem k tomu, že se defakto jedná jen a pouze o reklamu na knihu paní autorky, tak palec dolů. Rv

1 0
možnosti

Nečekal jsem zázrak, dočkal jsem se jalového pindání. Jen mne zaujalo, že si dáváte do blogu reklamu na svou vlastní knihu, nevím jistě, jestli se to může.

1 0
možnosti

Zasloužená karma :-)R^ Také bych dodal, že mnozí jedinci zblblí komunistickou propagandou se domnívají, že bohatství a spokojeného života lze dosáhnout sprostým oloupením schopných a pracovitých lidí.

6 1
možnosti
  • Počet článků 683
  • Celková karma 44,22
  • Průměrná čtenost 20243x
Markéta Šichtařová,

ředitelka společnosti Next Finance s.r.o., ekonomka,

spoluautorka několika bestsellerů o aktuální ekonomicko-politické realitě.

V roce 2016 vydala knihu Jak to vidí Šichtařová, aneb Co nám neřekli o imigraci, důchodech a naší budoucnosti.

Seznam rubrik

Oblíbené články