Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Když už paní autorka chce, aby nám politici prozrazovali, jak chrání svůj majetek před inflací, tak proč nám neřekne, jak to dělá ona sama?

No přece protože ty nejlepší tipy použije jenom sama pro sebe, aby ochránila svůj majetek před inflací. A ty horší potom prodá.

Vítejte v Šichtařovém světě.

3 10
možnosti
JP

J15i92ř44í 59P54a17u80l

11. 5. 2022 9:26

Dnes uz to prakticky nejde, pred rokem jeste ano, je to o informacich a zejmena o jejich vyhodnocovani, davani do souvislosti, predvidavosti a jiste neduvere v reci politiku, je to I v clanku zmineno a neni to jednoduche udelat spravne zavery. Ja loni udelal spravne zavery zhruba z 50% a dnes se tlucu do hlavy, ze ne ze 100% :-)

0 0
možnosti
ZZ

Předpokládám, že současní politici svůj majetek ochránili tak, že vstoupili do politiky, kde mají příležitost tento osobní majetek rozmnožovat, na úkor zejména státního, krajského, či obecního majetku.

Ožebračení stávající vlastníci budou nuceni své osobní majetky prodávat, aby mohli pokrýt zvýšené životní náklady. Takže bohatí budou ještě více bohatnout a ti chudí budou ještě více chudnout.

;-(

7 0
možnosti
ZZ

Předseda pražské organizace hnutí STAN si v době svého působení ve vedení radnice hlavního města pořídil podle zjištění Seznam Zpráv čtyři velké byty v Torremolinos celkem za 18 milionů korun, a to se svým partnerem a lysolajským zastupitelem Jiřím Karvánkem (STAN). Nákupy proběhly v letech 2019 až 2021.

;-)

5 0
možnosti
LV

Tentokrát nelze než souhlasit. R^

5 1
možnosti
PD

paní ekonomka jistě sama dobře ví, že množství oběživa je jen část problému a ještě ta menší.

2 3
možnosti
LV

Vážně? A co je tedy ta větší část problému?

0 0
možnosti
  • Počet článků 686
  • Celková karma 42,79
  • Průměrná čtenost 20154x
Markéta Šichtařová,

ředitelka společnosti Next Finance s.r.o., ekonomka,

spoluautorka několika bestsellerů o aktuální ekonomicko-politické realitě.

V roce 2016 vydala knihu Jak to vidí Šichtařová, aneb Co nám neřekli o imigraci, důchodech a naší budoucnosti.

Seznam rubrik

Oblíbené články