Diskuse

Kdy bude líp

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Především je nutné uhájit svoji svobodu a demokracii!

Pak teprve můžeme řešit naši chudobu!

Základní vodítko: Pravda a láska musí zvítězit nad lží a nenávistí!

SPD, ANO, KSČM, Trikolora a všichni, kdo mají problém s pravdou, jsou pro mne nevolitelní!

:-)

6 6
možnosti
Foto

Jenom s tím rozdílem, že chudobu musí řešit především každý sám. Teprve ve výjimečných případech (invalida, přírodní pohroma) mají pomáhat ostatní, ale ne tak, že klesnou úplně na úroveň postiženého.

4 0
možnosti
VF

Dobrý den. Ano, tentokrát s vámi souhlasím a souhlasím i s diskuzními příspěvky pánů Vondráčka a Šika. Vše je zapomenuto a vše je zameteno pod koberec, protože válka. A protože válka, otevřou se veškerá stavidla pokrytectví a budou se roztáčet kola nenávisti, pomstychtivosti a smrtelné omerty. Budou se hledat viníci a šmahem odsuzovat všichni, kdo neprojeví dostatečně konzistentní názor. Opět zde máme vítězství ideologie vzdušných zámků a tvrdý dopad do reálného světa.

11 1
možnosti

Nikoliv! Pravda a láska musí zvítězit nad lží a nenávistí! Kam jsme se to dobabrali s postkomunistickou lží, závistí a nenávistí? :-)

0 2
možnosti
JV

Souhlasím s vámi a přidávám poznámku, že jakkoliv se to jeví morbidně, válku na Ukrajině seslalo Fialově vládě samo nebe. Neřeší se energetická krize, neřeší se covid, neřeší se inflace, rozpočet nikoho nezajímá, na nějaké kompenzace už všichni zapomněli... Teď celá politická reprezentace řeší celosvětové problémy a předseda vlády vystupuje denně se státnickými a zcela zásadními prohlášeními v boji proti Rusku. Zatímco před pár týdny se řešilo, zda můžou neočkovaní do restaurace, dnes jsou otevřeny hranice přílivu uprchlíků z Ukrajiny, mezi něž se úspěšně vmíchávají ti s barvou pleti Ugandy a Afghánistánu. A nikdo se na očkování či testy neptá, svět se uzdravil. Už víc jak týden jsem nezaznamenal, že by vláda dělal něco jiného, než uvolňovala peníze na zbraně pro Ukrajinu.

Váš blog je pravdivý, jen mi tam chybí pověstné : Co s tím? Řešení nenabízíte a pesimisticky se domnívám, že ani není...

13 1
možnosti
JL

Ano, je to pro politika spása - připadá si významný, je často v televizi, kde předvádí jak je důležitý hrdina. A až to končí a bude ekonomický propad, řekne, že za to může válka. Je to supr stav.

1 0
možnosti
Foto

J60a61n 30Š55i60k

2. 3. 2022 8:20

Souhlasím s Vámi v tom, že viníkem inflace, rozvratu ekonomiky, atd. a všeho jsme my sami všichni. Akorát každý vidím příčiny jinde. Já ji nevidím ve vládách a politicích ani v tajemných korporacích. Vidím ji v tom, že my lidi jsme jako housenky, které všechno sežerou a nejsme ochotni se uskrovnit a žít v souladu s přírodními zákony. I kdyby nebyl Covid, i kdyby nebyla válka, je to fuk. Svět jak jsme ho znali před třiceti lety se hroutí. Až skončí tanečky s Ruskem přijdou možná živelné pohromy a tak to půjde furt dokola, dokud nepochopíme, že musíme budovat svět nový, který bude vypadat jinak. Je to velká šance pro nové generace a ty staré, které se pořád snaží točit kolečkama jako Putin, musí už konečně pryč. Hezký den

5 0
možnosti
Foto

Nedá se budovat svět nový. Vývoj je předurčen. Rozumní se mu chtě nechtě podvolí a ostatní budou protestovat, demonstrovat a to je tak všechno, co mohou.

0 3
možnosti
  • Počet článků 687
  • Celková karma 43,48
  • Průměrná čtenost 20125x
Markéta Šichtařová,

ředitelka společnosti Next Finance s.r.o., ekonomka,

spoluautorka několika bestsellerů o aktuální ekonomicko-politické realitě.

V roce 2016 vydala knihu Jak to vidí Šichtařová, aneb Co nám neřekli o imigraci, důchodech a naší budoucnosti.

Seznam rubrik

Oblíbené články