Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Svoboda zajímá asi jen 10% obyvatelstva.

0 0
možnosti
Foto

:-)miluji poněkud nablblé maminky, které od státu složeného z lidí - státu, který je reprezentován lidmi v řídících pozicích - očekávají služby za předpokladu, že se společnost a její bohatá rozvíjení k prosperitě buduje na základech bezbřehé cochcárny překrásného svobodného dětství a jinošství. To aby tito vybudovali systém,který by blbým maminkám ve všem vyhovoval a podmínky jejich požadavků splňoval.;-D Jednu věc vím jistě, pro Einsteina byste byla žena pouze hloupá - ostatně chce to znát, jak svou manželku velmi šikovnou v matematice upozadit a umenšit uměl, svoboda nesvoboda;-)trochu víc čtěte... A Karel Gott, který tu znamená násobeně víc než paní Šichtařová, velmi dobře věděl, že svoboda, když chcete být tím, čím se on stal, je stav nesvobodou osobní sakra vykoupený. Existuje i článek, kdy děkoval učitelům, že pochopili, jakou jde cestou, s vědomím, že za jeho opravdové nic jedničky dát skutečně nemohli:) Chce to víc sledovat. A vnímat, že nikdo, a dneska ani pan farář a nikdo neumí našroubovat do hlav dětem jako povinost jakékoli nesvobodné uvažování, pokud ovšem zoufalé neutíkají od zpitomnělých a třeba ezoterických rodičů někam, kde se cítí líp. Totiž i takhle to být může. Byť ojediněle...I váš fanatický boj o svobodu v mnoha oblastech může pro Vaše děti znamenat štestí, když odejdou ráno do školy:)))

9 1
možnosti
ND

Ach to je nářků, hůůů :-)

3 0
možnosti
PK

..asi to nebudou nářky, třeba je to trošinku o rozbíjení omezení,mantinelů v myšlení lidiček a důraz na samostatnou úvahu ........pani autorka umí ledacos sdělit...R^

8 0
možnosti
PD

P30e78t54r 85D71r81a44p43a45l

26. 1. 2022 11:40

to s tím Anstaenem bylo tisíckrát vysvětleno...nejlepší známkou nebyla jednička

2 0
možnosti
MS

Tolik zbytečných slov. Mohla jste jednoduše napsat, že za současnou situaci můžou čeští učitelé, kteří drilovali jak Karla Gotta tak i Alberta Einsteina. Copak jste měla ve škole vy za známky?

2 3
možnosti
Foto

Na to se ptát dámy je neslušné.

Náš nejlepší matykář a fyzikář také párkrát nepěknou známku slíznul, protože příklad řešil jinak, než bylo učeno.

A pro Karla Gotta platí klasická poznámka ze žákajdy:

Hodinu zpěvu ruší svým zpěvem.

2 0
možnosti
  • Počet článků 687
  • Celková karma 43,49
  • Průměrná čtenost 20125x
Markéta Šichtařová,

ředitelka společnosti Next Finance s.r.o., ekonomka,

spoluautorka několika bestsellerů o aktuální ekonomicko-politické realitě.

V roce 2016 vydala knihu Jak to vidí Šichtařová, aneb Co nám neřekli o imigraci, důchodech a naší budoucnosti.

Seznam rubrik

Oblíbené články