Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

J10i22ř42í 78H34o70u16f85e45k

17. 11. 2021 11:26

R^

Stále mi nikdo nevysvětlil, proč existují relativně časté případy, kdy blízcí lidé(třeba i senioři) sdílejí jednu domácnost, jeden má covida a druhého se to ani nedotkne, nemá příznaky ani není pozitivní.

13 1
možnosti
ZJ

..... R^ Rozumná slova - dokonce myslím, že nejrozumnější, jaké jsem za rok a půl života s tím svinstvem zaznamenal R^! Samozřejmě karma!

20 3
možnosti
JP

J70i22ř31í 76P35l87í44v88a

17. 11. 2021 9:46

To bylo třeba říct! Naprostý souhlas.

24 2
možnosti
JA

Pane doktore, doufám, že až to budu potřebovat, tak se dostanu do rukou Vám, nebo aspoň podobně smýšlejícímu lékaři...

11 1
možnosti
VB

Lékař není soudce, má se řídit zákony a etikou v oblasti zdravotní péče. Zejména praktici by měli člověka včas upozornit na to, že si zadělávají na rizikové faktory, ale někteří lidé jsou uhněteni svými geny, svou výchovou atd., prostě z různých důvodů nedokáží žít "správně" podle lékařských představ. Ale hlavně záleží na vrozených či zděděných dispozicích - inklinace k vysokému krevnímu tlaku, obezitě, anebo díky rodinné konstelaci taky k chlastu apod. Dnes je třeba zdůraznit, že většina pozitivně otestovaných nemá zdravot. problémy vyžadující lékaře. Je třeba přezkoumat příčiny, proč nyní umírají lidé po desítkách denně, např. 95 úmrtí nahlášených za den. Pocházejí z ústavů? Jaký věk, jaké všechny nemoci, jaká je celková péče o zranitelné v ústavech? Nakolik jsou mezi nimi ti očkovaní, např. i po třetí dávce? Tady by se politici a odborníci měli silně exponovat, nikoli pronásledovat zdravé lidi bez příznaků nemoci. Hlavně jsem taky alergická na to "paní Vomáčková, trošku vás ďobnu, jo?", a na pí Vomáčkové je vidět, že se té vakcíny bojí, ale že se taky bojí, že bez toho ďobnutí se k ní budou chovat možná hůře, přitom je vidět, že má rizikové faktory, které nejsou dobré ani pro covid, ale ani pro vakcínu, která mívá horší účinky u oslabenějších či rizikovějších - nevidím tu individuál. pohovor pacient - lékař, zvážení osobních dispozic člověka, jeho rizik. Jedna babička z ústavu pro televiz. kameru řekla: Kdepak, třetí dávku už nechci, po té druhé jsem dostala takovou chřipku, že jsem myslela, že to nepřežiju.

8 1
možnosti
JF

chtělo by to jasný přehled toho kdo je na JIPkách a v časovém vývoji epidemie ... třeba tam není moje věková, zdravotní a sociální bublina a která tam naopak je a kterou je třeba chránit :-) ... myslím že tyto informace by mělo podávat občanům MZ natož když se jedná o epidemii viru navíc uniklého z činské laboratoře (navíc kupodivu spolufinancovaný USA);-) ... tohle první by udělal asi každý opravdu demokratický stát který tak bojuje za demokracii navíc i proti totalitám ;-) ... tohle je přesně ten politický rozměr věci ...

2 0
možnosti
PV

Tak dodnes jsem nevedel, ze Hodgkinuv lymfom je vzduchem prenosne onemocneni. Dekuji panu doktorovi o sdeleni novinky.

5 7
možnosti
JF

R^ přesně tak !! - tato znormalizovaná (zglajšajtovaná) společnost ani neví co to je dobrovolnost natož pak teprve respekt k rozhodnutí (pramenící právě z této dobrovolnosti) ... proto asi všude tolik těch "odmítačů" Rv ;-D

6 0
možnosti
  • Počet článků 686
  • Celková karma 43,27
  • Průměrná čtenost 20154x
Markéta Šichtařová,

ředitelka společnosti Next Finance s.r.o., ekonomka,

spoluautorka několika bestsellerů o aktuální ekonomicko-politické realitě.

V roce 2016 vydala knihu Jak to vidí Šichtařová, aneb Co nám neřekli o imigraci, důchodech a naší budoucnosti.

Seznam rubrik

Oblíbené články