Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J56a30n 81R85á66ž

17. 9. 2021 16:09

Karma!

Afghánistán je prostě zaostalá země plná zcela tmářských názorů. Osvěta je tam nutná!

Například i ve 21.stoletísi si tam všichni myslí, že existují jen dvě pohlaví, že není důvod , aby se běloh za svůj původ styděl a omlouval se před černochy (omlouvám se za tento rasistický výraz) a vůbec tam není možné , aby místní LGBT komunita mohla pořádat Kábul Pride. Bylo by tedy dobře, aby například pro podporu tamní LGBT komunity pan Stupka v afghánské televizi propagoval stejnopohlavní manželství se stejnou vervou, jak to udělal na Prima News.

PS. Myslím to upřímně!

1 0
možnosti
Foto

Co se děje, že už druhý blog má nepoměrně méně čtenářů, pouze mezi 2 a 3 tisíci, zatímco předposlední a další předchozí blogy mají vždy dvojciferná čísla čtenářů a témata v podstatě stejná?

0 0
možnosti

J86a50n 24V42ě94r65n13ý

27. 9. 2021 13:47

Nedávno si v diskusi dost lidí povšimlo že autorka dostává má proti jiným autorům dost nefér výhody, no a už je najednou nemá, takže si to teď přečtou převážně už jen masochisti co se chtějí trochu pobavit na její účet.

0 0
možnosti
Foto

Sloboda v liberalizmu nemusí znamenat svobodu v jiných ideových prostředích. Možná se Afghánci, většinoví Afghánci cítí svobodněji v prostředí umma Islam, než v liberální demokracii. A upřímně - liberální demokracie není žádným světlem svobody, ale prostředím, kde musíte vyznávat liberální hodnoty a hověziny typu desítek pohlaví, rodit může i muž, CO2 je škodlivý plyn, svazek lidí stejného pohlaví je stejný jako heterosexuální - tedy manželství. Liberalizmus se stal stejnou ideologií, jakou byl marx-leninismus, trockizmus, německý nacionální socializmus, eugenika....

2 0
možnosti

Dobrý, to povídání mě pobavilo, protože nekorektní, neb svobodný, blog. Ano, tak nějak si to představuju - ta válka byla zbytečná, ale Američani resp. Bush mladší potřeboval nějakou válku za ty mrakodrapy a Pentagon: víme, jak to bylo. Jistě, mladí chlapi tam chodili, aby byli hrdiny, aby byli středem obdivu a pozvedli si taky trochu ego, že. Údiv nad tím, že Afghánci jsou jiní, nevzdělaní, mají islám a řídí se jím - je velké překvapení už asi 200 let, což platí o celé Asii, kam noha bělocha lezla málokdy. Vyhrabal jsem kdesi starou knížku cestopisnou, v níž dánský cestovatel Haslund popisuje dlouhé výpravy po Vnitřním Mongolsku, což je dnes Čína odhaduju. Přestože ty výpravy se konaly ve 20.letech až 30.letech 20.století, Evropani se tam setkávali v Číně, ale zejména v Mongolsku se středověkem nebo starověkem....Tihle lidé žili pořád ty své staré koncepty, buddhismus, bída, válka, války, lupiči, boje s Rusy, Číňany, s každým...něco jako živá pohádka. Zajímavé je, že Evropani se pořád diví i po 100 letech, že Asiati jsou jiní. I když Číňani a další skrze marxismus-leninismus dozráli do nové epochy. A máme to! Abych nezapomněl: Japonci dozráli díky evropskému vzdělání, předání technologií a atomovým bombám na svých hlavách. To člověk dospěje.

7 0
možnosti

J68i93r51i 60V81r10a29b76e87c

15. 9. 2021 13:28

"Nemáme rádi estébáky a zloděje. Ale v zásadě je volíme."

TO SEDI a je ostuda pro narod !

4 0
možnosti
Foto

Pěkný článek. R^

Znal jsem jednoho celkem inteligentního Afgánce. Byl učitelem dějepisu, emigroval do Nizozemska.

Jednou mě však překvapil výrokem, že by chtěl být manažerem, protože manažeři nic nedělají a berou hodně peněz. Nechci se zastávat všech manažerů, ale myslím si, že dobrý manažer může být pro firmu velmi užitečný.

2 0
možnosti

Stejně to zkusíme znovu stejně zase někam budeme přinášet ty své hodnoty a demokracii. Jen za poslední roky Sýrie Libye a poslední Afghánistán. Vždy stejný scénář který končí zničenou zemí a uprchlickou vlnou kdyby byl člověk paranoidní tak řekne že je to záměr.

Na demokracii a svobodu musí být člověk připraven vzpomeňte na divoká devadesátá léta u nás. Rozkrádání vraždy podvody. No a když přinášíte demokracii do zcela jiného světa tak to prostě dopadá jak to dopadá.

„Definice šílenství je dělat stejnou věc znovu a znovu a očekávat jiné výsledky.“ Albert Einstein

4 1
možnosti
  • Počet článků 683
  • Celková karma 44,32
  • Průměrná čtenost 20243x
Markéta Šichtařová,

ředitelka společnosti Next Finance s.r.o., ekonomka,

spoluautorka několika bestsellerů o aktuální ekonomicko-politické realitě.

V roce 2016 vydala knihu Jak to vidí Šichtařová, aneb Co nám neřekli o imigraci, důchodech a naší budoucnosti.

Seznam rubrik

Oblíbené články