Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nechápu,proč Vláda neslyší.!!!Vlastně To všichni víme.Nezajímáme ji,pouze materie. Vždyť nikdo již dávno v EU nechce být.Chceme o sobě rozhodovat a rozkazy nechceme mít.

0 0
možnosti
Foto

J76a69n 41H32o75r21n97a27k

26. 7. 2021 23:04

Nevim kolik presne, ale tak plus minus 70 - 80 % zakonu se prebira z Evropske Unie a v Ceskem parlamentu to jen bezmyslenkovite odhlasuji. A ten zbytek je vice mene jakoby z pera EU take , protoze poslanci jsou zatizeni auto-cenzurou a odhlasuji jen to o cem si mysli ,ze neni v rozporu z EU. A kdyby se nahodou pri navrhovani a schvale nejakeho vlastniho zakona spletli , tak EU jim da velice rychle a velice durazne upozorneni , aby ten zmetek opravili v duchu ideji Evropske Unie. Takze asi tak vazeni nadsenci vlastenci a propagatori idey Ceskeho pravniho statu

0 0
možnosti

Zlo je silnější než dobro,protože hrozí,trestá,mlží,obviňuje,rozkazuje a myslí si,že může vše.Pod hrozbou poslouchá policie,i ustrašení lidé..Bojí se nespravedlivých trestů. Zlo- nedodržuje zákony, neslyší ani správné rozhodnutí soudů,nevidí sebevraždy,bezdomovce,rodiny bez finance Proč? Zlo vzniká zatemněním mysli v touze mít více. Ale také má strach,obrňuje se vším-lži,odebírání zbraní,vodními děly,lock downy v době stávek, zabraňujíc protestům.BOJÍ SE.Dělí lidí na očkované a neočkované.Tvoří chaos To vše za naše peníze bez našeho souhlasu.,Zlo netuší.Je sice silnější,ale pravda nakonec vždy zvítězí,než se zlo zase vzpamatuje. Stačí sledovat historii.Těším se na vítěźství Vlastenců. těch co nepodléhají strachu,vypočítavosti,zbabělosti.Zlo má moc,ale je ho málo. Víítězí množstí a spravedlost,i když se to zlu nelíbí a trestá,maže pravdy s facebooku Na sladká slova slyší stále méně lidí a stále vice jich úlisnost zla prohlédli.Myšlenka má obrovskou moc,na to žádné zlo nemá zbraně.A již se to chystá.Je to ve vzduchu.Všichni,kdo cítí PRAVDU, nedejme se !! Tak to cítím já-obyčejná žena.Oni to ze strachu mažou.To bude důkaz.Pojďme všichni k volbám a nebojme se udělat krok k novovému neznámému,vždyt jen geniové se nebáli tvořít nové. A my jsme geniové.

0 0
možnosti
PP

Trik v tom, že stát vymyslí takové zákony, které nejde splnit, a tím může postihnout další skupinu lidí pro porušování zákona, používali běžně komunisté. Pamatuji třeba na dovoz dříví na zimu, buď mohla babička tahat dříví 5 km na káře, nebo si to dřevo načerno nechat přivést známým řidičem autem, které bylo v "socialistickém vlastnictví".

Jinak autorka zapomíná na jednu věc, zákony dělají poslanci, ne stát, tedy pokud poslanci schválí něco rozporujícího se, jsou hloupí a je třeba je tedy nevolit, pokud úředník v rámci zákona vydá rozporující vyhlášku, je potřeba ho odvolat a vyhlášku zrušit.

0 0
možnosti
JSS

Lide - vy prostý ovce- budete poslouchat! My jsme vrchnost a poníženě přihlížejte! Začnu u těch co pomáhají a chrání??? Policajti - tak např. u nás čekají v autě na náměstí a čumí, koho by mohli lapnout a osekat, ponížit. Prostě škodná, kterou musíme zlikvidovat- tedy takovou Českou policii. Nadřazenost a hnus samo o sobě. V mnohých úřadech podobné - pokud nezměníme, takhle pakáž bude jenom růst!

1 0
možnosti
VD

Takové instituce jako je policie a úředníci jsou odrazem politické reprezentace, lidí, kteří vládnou, nastaveného režimu.

Mocní si tyto lidi a složky uplácejí, aby jim pomáhaly držet je u moci.

A to až tak, že po čase se samotní politici stávají jejich vazaly.

Vzpomeňte si jen, jak byli policajti a úředníci na nějaký čas zalezení v koutě hned po revoluci, pomalu ani nevystrčili nos.

A také jak hned po revoluci proběhlo ve velkém modernizace, přezbrojení a dovybavení např. policajtů. Stejně jako zrušení trestu smrti, asi proto, kdyby se to tady náhodou ještě nějak zvrtlo, aby se nevěšelo - chlapci se zjevně báli o svou kůži.

:-)

2 0
možnosti
ZB

A na karmě tohoto článku je vidět, jak chytří manipulátoři a lháři dokáží pracovat s davem a jak je to nebezpečné.

5 0
možnosti
ZB

Ten příklad je samozřejmě naprosto správně. Jinak stát si nic nevymýšlí. Stat jsme my a jedná naším jménem. Jsme v diktatůře většiny. Zákony jsou takové jaké je schválí naši zástupci.

Bohužel u nás by pak zubaři prodávali bezinfekčnost za cenu bílé plomby. A proč to má udělat lékař u kterého je dítě registrované, protože ten jedinný zná jeho zdravotní dokumentaci. Jestli je očkované, jakou má alergii a co v poclední době prodělal. A je to tak nezpochybnitelně správně.

A v žádném rozpouru s ničím to není. Jen vy jsta lhářka a manipulátorka a na spoustu jednoduších lidí to funguje.

3 8
možnosti
JD

J46a93n63a 68D74l25o45u26h82á

26. 7. 2021 15:31

Tak to Vám unikají zásadní věci.

0 0
možnosti
ZM

První 4 odstavce tesat do kamene pro budoucí generace.

Už od starověkého Říma se ve vyspělých státech používá u zákonů, nařízení a regulací tzv. sunset clause. Expirace platnosti zákona, nařízení, regulace k určitému datu. Pokud se na konci neodhlasuje prodloužení, přestává platit.

Vzhledem k dlouhodobým, nekonečným aušusům, protimluvům českých zákonodárců a omylným soudním vykladačům a vzhledem k diktátorským činům politiků a úředníků to už dávno má být povinná preambule.

12 3
možnosti
ZB

Zase to není pravda, jak pěkně to zní. Používá se to zcela okrajově a jen u některých zákonů. A navíc spíš v Africe než ve vyspělém světě.

0 0
možnosti
JL

Žít mezi lidma je fakt jedna z nejtěžších věcí.

5 0
možnosti
MH

Již dost dlouho se domnívám, že potvrzení od lékaře na tábor, kurz, cvičení apod. je administrativní nesmysl.

Pokud je dítě chronicky nemocné, vědí to rodiče a ti by to měli nahlásit (napsat). Z mého pohledu se jedná o čistý alibismus ale vyžadovaný při kontrole státním úředníkem.

9 1
možnosti
Foto

Jenže rodiče jsou v Evropě nesvéprávní, co se jejich dětí týče. Jestli chcete nějakou rodičovskou autoritu, jeďte do Afghánistánu. Garance přirozených práv rodičů, to je klanová záležitost.

2 0
možnosti
  • Počet článků 684
  • Celková karma 43,24
  • Průměrná čtenost 20213x
Markéta Šichtařová,

ředitelka společnosti Next Finance s.r.o., ekonomka,

spoluautorka několika bestsellerů o aktuální ekonomicko-politické realitě.

V roce 2016 vydala knihu Jak to vidí Šichtařová, aneb Co nám neřekli o imigraci, důchodech a naší budoucnosti.

Seznam rubrik

Oblíbené články