Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PP

Naši poslanci vydávají zákony, kterými okrádají věřitele také, a částka, o kterou jsou a budou věřitelé u nás okrádání, se stále zvyšuje. A naši věřitelé ani nikomu nepůjčují, nezaplatí se jim třeba faktury.

A jak vidíme, dlužníků je stále více, tedy se na podpoře dlužníků a zlodějů dá udělat politická kariéra, tím i komunisté získávali přízeň voličů.

Berme to tak, že se dnes se aspoň věřitelé nepopravují a něco jim i zbude.:-(

0 0
možnosti
MS

A jak se s blížícím krachem EU její velící složky popasovaly? Bohužel, musím konstatovat že velmi velmi dobře. Přišla totiž Čínská chřipka, ze které se vyrobila světová pandemie. Dluhová krize států, které neuměly hospodařit, a "udržet euro" a projedly všechny půjčené peníze, i ty co byly půjčené na splácní půjčky (snad si ještě dokážeme vzpomenout na n+1 odklad splátky dluhů Řecka, ale i Španělska, Itálie... ̈), tak tahle krize teď plynule přešla v "Pandemickou krizi" A Amen, pravím vám, do téhle krize se vejdou všechny předchozí dluhy, a ani se ta sekyra do futra moc víc nezanoří...

Štrasbruseláci vymysleli, že za pandemii vytvoříme dluh plošně po celé EU (euro, neeuro, koruna, nekoruna)...a pěkně si to všichni mezi sebou tak nějak přerozdělíme, ... tak nějak pobolševicku...že to už nikdy nikdo nesplatí :-/

2 0
možnosti
PN

Zapomněli jste na Island. Ten prohlásil, že dluhy vůči Anglii a Holandsku prostě nezaplatí a stalo se co? NIC.

1 0
možnosti
JV

To same vyhlasila socialni vlada v Recku . . . stalo se co - nic

0 0
možnosti
Foto

Velmi dobře napsáno. Souhlas a karma. :)

5 0
možnosti
PS

P48e80t68r 96S32k82á76c32e70l

10. 2. 2021 23:38

Asi se nedalo nic jiného čekat, protože minulé století, zvláště v první polovině probíhalo v okrádání naivní a poctivých střadatelů. V roce 1938 všem peníze nastřádané padly. Rokem 1945 opět a v roce 1953 potřetí. Takže podle zkušeností předků si jejich potomci většinou půjčovali na cokoliv a v dnešní době se tohle až přehání (dovolené, spotřební zboží, aj.). Takže banky určitě spláčou nad výdělkem, státní dluhy k tomu udělí pomyslnou třešničku na dortu. Krach se blíží, nestraším, jen konstatuji...

2 0
možnosti
Foto

Kdo šetří má za tři. To teď už neplatí.

Dalo by se však říci, že kdo loni šetřil v bitcoinech má dnes za deset. ;-)

1 0
možnosti
PK

Nebude to platit věčně. Už i Muska klepnou přes prsty.

1 0
možnosti
KJ

Po dobu řecké dluhové krize čekám, že příjde exekutor a to Řecko jim zabaví. Ne doslova, ale: po státním bankrotu a anulování vydaných státních dluhopisů přijde největší věřitel (třeba Německo), nabídne splacení části dluhů ostatním věřitelům a převezme Řecko jako svou další spolkovou zemi. Dosadí tam místo demokratické vlády místodržícího. (Samozřejmě další německá vláda už by byla demokratická, ha ha.)

To by bylo možné, ale jen kdyby řecký dluh byl krytý majetkem Řecka. Zdá se, že většina půjčených peněz není kdyta majetkem. Eura jsou virtuálně "vytištěna", dovezena do Řecka a teprve tam nabydou hodnotu. Nikomu v Evropě nechybí.

0 0
možnosti
VD

Proč pojďme .....?

Vždyť tady se občan a střadatel okrádá 30 let a nikdo proti tomu nic moc nenamítá.

Už je někde spočítáno, kolik biliónů korun v této zemi vyletělo komínem za uplynulých 30 let - všechny ty odvody do zahraničí, sanování bank, privatizace bank, podivné prodeje bank za korunu, pobídky zahraničním investorů, prohrané právní kauzy, diag human, mezinárodní arbitráže za hrátky s TV NOVA, prodej zlatého pokladu za hubičku, okamžitá výměna řídícího systému v Dukovanech od Westinghouse, nemluvě o zlikvidovaném průmyslu, odevzdaných trzích, odchodu kvalifikované pracovní síly, ...... .

Takže dnes, kdy pod rouškou Covidu navyšujeme státní dluh o jednou tolik (plán je na 3 bilióny), tak to ve srovnání se včerejškem nemusí být až taková katastrofa, pokud nebudeme řešit ten zoufalý a ponižující pocit, že nás tady stále jen někdo okrádá.

:-)

2 1
možnosti
Foto

M45a27r79t16i83n 18L22ö38w

11. 2. 2021 11:48

Od toho je tu BTC, ten naredit emisi dalsich nelze. A ukradeni je podsttne komplikovanejsi nez u penez nekde na ucte ve fia mene - bez spoluprace ci cileneho utoku na kazdeho jednotliveho drzitele se neobejde.

0 0
možnosti
Foto

Bylo by vhodné rozlišovat mezi penězi a měnou. Z pohledu střadatele jde nepochybně o peníze.

0 0
možnosti
JV

J17i51r16i 91V15r17a38b78e92c

10. 2. 2021 18:08

Titulek zni jak z bolsevicke doby .....

1 0
možnosti
  • Počet článků 685
  • Celková karma 43,50
  • Průměrná čtenost 20184x
Markéta Šichtařová,

ředitelka společnosti Next Finance s.r.o., ekonomka,

spoluautorka několika bestsellerů o aktuální ekonomicko-politické realitě.

V roce 2016 vydala knihu Jak to vidí Šichtařová, aneb Co nám neřekli o imigraci, důchodech a naší budoucnosti.

Seznam rubrik

Oblíbené články