Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

V tomto článku je spousta faktických chyb a nepřesností.

Doporučuji paní Šichtařové se věnovat ekonomii. Jak začne mít názory jak fungovat ve zdravotnictví, je to vždy utrpení. Bohužel.

Covid 19 je v mnoha ohledech nový ale běžný virus, zároveň má některé znaky, které jsou pro něj specifické.

Nemocnice Těchotín je vysoce specializované zařízení, pro vysoce infekční nemoci s vysokou smrtností - to Covid není!

Šíření infekce v halách v Itálii nebylo prokázáno, je to jen autorčina fabulace.

Souhlasím však, že stavba polních nemocnic v Praze a Brně je čistě politické gesto, které se do našeho zdravotnického systému nehodí a nebudou nikdy využity. Na doléčování lze použít rehabilitační ústavy a lázně, případně některé hotely. Polní nemocnice jsou jen politická prezentace a vyhozené peníze.

0 0
možnosti
Foto

Z posledních zpráv: Dánsko vybije celou svou populaci norků čítající až 17 milionů zvířat. Objevila se u nich mutace koronaviru, která se přenesla i na lidi a vykazuje menší citlivost na protilátky. V zájmu urychlení procesu vybíjení norků bude nasazena i policie, armáda a gardisté. „Máme velkou odpovědnost vůči naší vlastní populaci, ale když jsme nyní našli tu mutaci, máme ještě větší odpovědnost také vůči zbytku světa,” prohlásila dánská premiérka Mette Frederiksenová. Mutaci koronaviru odhalil při laboratorních testech dánský státní ústav pro očkovací látky a zjištění mají k dispozici i Světová zdravotnická organizace (WHO) a Evropské středisko pro prevenci a kontrolu nemocí (ECDC).

0 0
možnosti

No a co bude dál ? Psi, kočky, prasata, krávy.... :-/

Jak vidno, Einstein měl s tou lidskou hloupostí pravdu.

2 0
možnosti
Foto

90% toho, co administrativa dělá, je jen pro uklidnění hysterie.

0 0
možnosti
Foto

Mně teda přijde, že jediným cílem státní administrativy je tu hysterii vyvolávat.

9 0
možnosti
Foto

Proč nadávky?

Z hlouposti můžete přece obvinit kohokoliv, leč efektivně nikoliv toho, koho se to explicitně týká. Na neslyšícího je také marné mluvit .... ačkoliv pokud vás vidí, může odezírat.

Hloupý ani to.

0 0
možnosti
Foto

Další odbornice. Doslova na všechno ;-)

2 2
možnosti

Ale má pravdu, bohužel. Vojenští odborníci zjevně nezapadají do scénáře té hysterie.

2 0
možnosti

Tak statečně se snažíte že? ;-D

2 1
možnosti
Foto

Podstatou je, aby se nakažení lidé uzdravili doma a pokud to nedokážou, aby v nemocnici nepropadali zoufalství a bojovali i svůj život dále. Je to možné a média tomu všemožně brání

Covid 19 – „Nekompetentnost“ masmédií a její důsledky. /1/

https://stoces.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=760012

0 0
možnosti

Obdivuji p.Šichtařovou jakou má odvahu psát příspěvky, které jdou proti proudu, protože když čtu příspěvky některých zdejších demokratů, tak si myslím, že kdyby dostali příležitost tak už visí na nejbližším kandelábru.

5 1
možnosti

Protiproudní odvaha paní Šichtařové je úžasná. "Někteří zdejší demokrati" hrozní! Vždyť oni, pokud by paní Š. napsala že 2+2=5, dokázali tvrdit, že ne, že jsou to 4!!!

6 0
možnosti

Spousta nesmyslů.

1. Těchonín je určen pro vysoce nebezpečné infekce typu ebola, krvácivé horečky apod., tedy infekce, které mají mimořádně vysokou smrtnost. Tomu odpovídá to vybavení a personální zabezpečení, kdy je s trochou nadsázky možno říct, že je víc personálu nežli počet lůžek pro pacienty.

2. Personál nemocnice se samozřejmě nefláká na inspekčáku, ale doktoři a sestry pracují v nemocnicích, např. ve Fakultní nemocnici Hradec Králové a dalších.

12 2
možnosti
Foto

J38a49n 98Š25i59k

4. 11. 2020 11:13

Netuším, proč Vám někdo klikne minus, když na rozdil od autorky jste uvedl fakta, která si lze snadno dohledat na stránkách AČR....:-)

3 1
možnosti

pani Sichtarova "ví", jak vytriskat popularitu. o tom zadna

11 5
možnosti
Foto

Jen jestli tuší, u koho je populární a u koho ne.

1 2
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS