Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Paní Šichtařová, paní Šichtařová. Pamatujete, kterak jste v sobotu napsala, že v pondělí krachne Deutsche Bank? Dodnes kupodivu nekrachla. A to jste věštila stran svého oboru. A víte proč? Svět nejsou jen ty finance, ty jsou jen součástí celku, který tvoří svět lidí. Nepochybuji, že ve svém oboru jste doma. Leč v těch ostatních oborech jste nejen naprostý laik, ale přímo ignorant. Proto je dobré číst to, co se týká Vašeho oboru a nebrat to až tak doslova stran Vašich závěrů.

4 3
možnosti
HH

taky mě fascinuje jak se Klausové, Zemanové a další najednou stali odborníky na epidemie a viry...to mají takové ego, že se musí vyjadřovat k věcem, kterým zhola nerozumí...

3 1
možnosti
HH

Fascinující je, jak se každý odborník na cokoliv vyjadřuje k situaci v nemocnicích. Doporučuji se tam zajít podívat a říct tyhle žvásty o chřipečce lékařům a sestrám do očí. Sem zvědav jaké teorie se vyrojí, až zdravotnictví zkolabuje a bude se vybírat kdo se zachrání a kdo ne...

8 3
možnosti
PK

Kolik je reálně těch nadějných startupů a kolik lidí by zaměstnaly?

0 1
možnosti
MB

Osobně sázím na jistotu. Tu spatřuji ve stravenkách Sodexo. Ty by si svou hodnotu - ještě mohly udržet ! Vidím padat hvězdy, korunu. Šťastná doba, je třeba si něco přát ... :-)

2 0
možnosti
VF

Dobrý den. Paní blogerko, píšete stále a stále o složitých věcech z makroekonomického a politického světa. Troufám si odhadnout že zde těžko najdete kvalifikované oponenty. Krom toho, vaše skálopevná jistota, že všechno je a bude tak, jak tvrdíte a předpokládáte vy, je obdivuhodná. Z mnoha vašich příspěvků soudím, že společným jmenovatelem vaší veštírny katastrof je zejména poznání (resp. názor), že všechno je špatně a vše se řítí k zákonitému průšvihu (slušně řečeno). Máte značnou publicitu, musí to být uspokojující pocit. Možná byste se mohla pokusit o vstup do politické arény a tam si naostro ověřit co taková veřejná odpovědnost, podpořená mandátem podle výsledku voleb, doopravdy obnáší. Jinak je to pořád jen vyvolávání duchů ve stylu "teď to přijde" a "bude hůř".

6 4
možnosti
FD

A není hůř?V době růstu ekonomiky nás Bureš zadlužoval.Teď by se úspory hodily.Na toto paní Šichtářová před lety upozorňovala.A měla pravdu!!!

3 0
možnosti
VR

Soušce Šichtařové definitivně hráblo....

5 10
možnosti
PD

P84e65t39r 66D17r73a94p81a24l

14. 10. 2020 8:09

spojit se s BOBO?

1 2
možnosti
  • Počet článků 686
  • Celková karma 43,37
  • Průměrná čtenost 20154x
Markéta Šichtařová,

ředitelka společnosti Next Finance s.r.o., ekonomka,

spoluautorka několika bestsellerů o aktuální ekonomicko-politické realitě.

V roce 2016 vydala knihu Jak to vidí Šichtařová, aneb Co nám neřekli o imigraci, důchodech a naší budoucnosti.

Seznam rubrik

Oblíbené články