Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JT

J82i67r24i 45T62i67c14h24y

21. 8. 2020 18:19

Ve skutecnosti je to jeste horsi, nez popisujete.

14 0
možnosti
JL

Pani Markétko Šichtařová. Vase pouziti tema filmu "Demolition Man" je pro mne zkreslene. Silvester Stalone hral i v jinem filmu a zde portret policisty byl jiny. Take jina ukazka moznosti zvoleneho predstavitele, ktery zneuziva sveho postaveni. "Rambo" film byl natocen prave pro ukazku techto problemu.

Vsak spravne vedeni policie kdekoliv, ma velky vliv na celou spolecnost. Specialne v USA. Zde spolecnost je zalozena na principech svobodneho obcana a to do dusledneho konce. Tento pohled vytvari stretnuti civilizovaneho obcana s obcanem mene civilizovanem. Pouzivam pohled na tyto dva extremy jen pro tuto poznamku.

Nebudu rozvadet ty dnesni problemy ve svete. Ve svete, kde mladi se snazi tento system predelat. Od slecny Grety Tunbergove az po toho posledniho nevychovaneho mladika (take mladici). Zde je ukazkou nepodchyceni teto mladeze politiky. Kdyz pripocitate jeste penize na podporu techto "vysinutych" napadu od pana Sorose, vedoucich Goglu, Facebooku a dalsich, nedivme se temto vysledkum. Organizace typu "Antifa" mohou mit nasledniky.

5 0
možnosti
KJ

"Tři funkce státu" .. to by si měl každý čtenář blogu zapamatovat. Žádná jiná funkce není nezbytná, je navíc. (Snad jen donucovací funkce při výběru daní na provoz státu).

V demokratickém státě můžou občané po státu požadovat i jiné funkce, např.: sociální nebo ochrana životního prostředí. Tím se provoz státu prodražuje (na úkor našich daní).

2 1
možnosti
KJ

Antidiskriminační zákon byl do naší legislativy prosazen tlakem EU a neziskových organizací (politických?).

Zásada rovného zacházení a zákazu diskriminace, která je společným jmenovatelem pro všechna dílčí práva uvedená v novém zákoně, je zakotvena v Listině základních práv a svobod a navíc byla konkretizována v některých dalších právních předpisech, např. v zákoně o zaměstnanosti.

Proto je Antidiskriminační zákon nepotřebný, problémový.

17 0
možnosti
Foto

Hlavně antidiskriminace by měla být řešena ve vztahu stát–občan (resp stát–člověk); do soukromých vztahů, například při najímání bytů, by se to nemělo plést.

Pokud někdo bude provozovat autobusy jen pro bílé, tak se hloupě připravuje o kšeft a spousta lidí ho bude dobrovolně bojkotovat (třeba já) – ale nemyslím, že by to mělo být zakázané (dokud je to financované čistě soukromě).

2 0
možnosti
Foto

Policie musí být nějak ozbrojena a nějak vycvičena. Měla by ale podléhat těm samým zákonům, jako každý jiný člověk.

0 0
možnosti
MO

Zelení - to jsou novodobí bolševici. Stejně jako oni před 100 lety chtějí rozklad stávajícího systému. A jsou stejně fanatičtí.

24 1
možnosti
MK

Zelení ... noví fašouni.

5 0
možnosti

Mnohokrát jsem si při poslechu zpráv na tenhle film s Dennisem vzpomněla :-( To je budoucnost, ze které se člověku ježí chlupy a která se začíná, bohužel, tvořit!

Smutná karma R^

20 0
možnosti
Foto

Policie dost mrtvá je. To přiznají hlavně ti, co policisty nabírají a co vidí do testů fyzických zdatností a psychotestů, kterými žadatelé procházejí. Že školy a vrchní zaměstnavatel doslova ubírají z kritérií, aby vůbec někoho vzali, protože ze zamýšlených ta kritéria splní s bídou každý osmý, je dlouho tutlaná pravda. Jestli si Markéta Šichtařová představuje neohrožené morální Muromce, Lanceloty a chytré Clinty Eastwoody v uniformách policie kdekoliv! a zásadně, tak nám mladá paní sní:))

A o tom to dost je. Vzhledem k tomu, jaké " mně známé" chlapce nakonec v uniformě potkám, znám názory i systém jejich přístupu k povinnostem, z čeho utekli...něco na tom přehodnocování policie a kdo v tom mundúru skutečně vězí, opravdu je.

3 16
možnosti
PD

ano, a proto i tomu zbytku těch schopných utáhneme otěže a práci jim znechutíme tak, že dají všichni výpověď

31 0
možnosti

"zelená mládež se patrně vzhlédla v Americe"..... snad zhlédla. Už mě ty neustálé hrubky (ne překlepy) VIP blogerů lezou na nervy.

1 18
možnosti
VT

Mě paní Šikulová zase leze na nervy to, že někdo hodnotí takovéto, dle mého mínění, zanedbatelné drobnosti. Paní Šichtařová není učitelka češtiny a chce něco sdělit. Vy místo hodnocení tohoto sdělení provádíte gramatické opravy. To skutečně považujete za jejím textu to nejdůležitější?

20 0
možnosti
  • Počet článků 686
  • Celková karma 41,76
  • Průměrná čtenost 20154x
Markéta Šichtařová,

ředitelka společnosti Next Finance s.r.o., ekonomka,

spoluautorka několika bestsellerů o aktuální ekonomicko-politické realitě.

V roce 2016 vydala knihu Jak to vidí Šichtařová, aneb Co nám neřekli o imigraci, důchodech a naší budoucnosti.

Seznam rubrik

Oblíbené články