Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

P47e92t66r 59H76a28n63n84i17g

31. 7. 2020 11:06

Docelo by mě zajímalo, jak hlasovala Trikolora v Poslanecké sněmovně na poslanecký návrh, že by se koronavirové dotace neměly vyplácet těm firmám, které daní v zahraničí, např. Kellner, který trikoloru podporuje.

5 0
možnosti
Foto

P46e27t28r 91H32a80n75n62i61g

31. 7. 2020 11:06

oprava: Trikoloru

1 0
možnosti
PC

Karma R^

Docela mě zaráží, jak se tolik lidí nechalo zmanipulovat - no, povedlo se, o tom žádná. Domníval jsem se (jak je vidět naivně), že k prozření a k pochopení zjevně účelového záměru koronateroru stačí půměrná hodnota IQ. Asi nestačí.....

11 2
možnosti
PC

+ ... jde o naprosto absurdní divadlo a jeví se to jako možná jako divadlo komické. Ale bohužel je v tom daleko více tragédie, než si mnozí vůbec dokážou představit.

Ta zjevná nenávratnost do jakžtakž normálu mě až děsí.

13 0
možnosti
VS

Proc je tenhle blog tak ukrytý? Byl vubec na hlavni straně idnes?

4 0
možnosti
ND

Ano, tak jak to autorka předkládá, tak to skutečně vypadá, ale více by mě ten rozbor zajímal rozšířený na celý svět, neboť korona je všude, nejen v EU.

1 0
možnosti
VD

Ekonomická krize v dnešním globalizovaném světě nemá hranic, a že nekompromisně nastupuje a sílí, to bylo evidentní už dávno.

Proto i koronavirus, který je zjevně "uměle ušitým fíkovým listem" na její řešení je také celosvětovou záležitostí.

A funguje to - podařilo se lidi dostatečně vystrašit, nasadit jim náhubky a vodítka a nic nebrání tomu, aby v "zájmu civilizace" se za bílého dne a potlesku lidí plundrovaly veřejné rozpočty, zasekávaly nové dluhy, ale ne ledajaké dluhy - mega dluhy na několik generací, osekávaly se svobody a nastavovala se nová pravidla - centralismus, totalita ...... .

A vystrašení, naivní a věřící lidé při tom ani nehlesnou, protože sami nevědí, jakou hru to s nimi ti jejich mocipánové hrají.

Svět je dnes strašně malý, za pár hodin se dostanete z jednoho konce na druhý, dokážete jej celý ovládat od jedné obrazovky ...... .

A nakonec, jak je věrohodný celý systém testování, hodnocení - je to realita a nebo jen iluze ....?

:-)

7 1
možnosti
PM

P38e77t55r 80M95o69o26s

31. 7. 2020 9:00

Druhá vlna bude, protože média pro to dělají maximum. Dávají příležitost k vyjádření různým "expertům", kterých se v poslední době vyrojilo bezpočet a které donedávna nikdo neznal. Tito "experti" mají jedno společné - jsou zastánci drastických metod postupu proti covid-19 a nošení roušek vždy a všude. Naopak jsou upozaďováni ti, kteří podobné názory nesdílí, viz třeba zde: https://www.reflex.cz/clanek/rozhovory/102113/drasticka-opatreni-kvuli-covid-19-zpusobila-horsi-ztraty-nez-samotna-nemoc-rika-doktor-jiri-votruba.html

Autorka tohoto článku má nejspíše pravdu. V celé této špinavé hře je dominující snaha neomarxistů a levicových progresivistů využít nákazy Covid-19 k jedinému cíli - likvidaci soukromého sektoru opakovaným vypínáním ekonomik, převzetím takto zkrachovavších firem do státního vlastnictví --> demontáž kapitalismu a nastolení nového, zeleného socialismu.:-/RvEU

Článku karma a dík autorce, že se o tom nebojí psát takhle otevřeně.R^

41 4
možnosti
RA

Omylem mínus. Mělo být samozřejmě plus.

1 0
možnosti
PS

Každý kdo dokončil základní školu pochopil že EU koronu dokonale zneužila.

1. Itálie byla předlužená už před koronou. Okruh těch co by půjčil se zmenšoval a nebo se půjčka prodražovala. Teď si půjčí EU a přerozdělí do Itálie. Dvě mouchy jednou ranou Itálie bude dál tančit na dluh a dělat že se nic nestalo. Večírek zaplatí EU potažmo ti zodpovědnější členové EU. Vzkaz pro občany dluhy neschopného a nezodpovědného zaplatí schopný a zodpovědný.

2. Co je ale opravdu nebezpečné? Společný dluh je další kotva členů EU. Zase bude těžší vystoupit už žádný brexit máme přeci společné závazky ne.

PS: a můj osobní tip. Vzpomínáte na tu ubohost co předvedla EU při startu korony? Nezavírejte hranice porušujete hodnoty EU. Pak otočka o 180 a hněv EU že naopak uvolňujeme. Itálie hlásila více jak 100 obětí a v EU parlamentu tleskají Grétě která jim hystericky nadává za klima. Státy jedou každý sám za sebe EU jen zírá a zjišťuje že "Evropské hodnoty" jsou jen prázdná fráze. No a další krok bude posílení pravomocí samozřejmě v zájmu rychlejší reakce a společného postupu. A užiteční idioti budou opět tleskat protože si neuvědomí že přicházíme o další práva a svobody.

49 2
možnosti
KT

Vy už jste přišel i o rozum

4 19
možnosti
  • Počet článků 685
  • Celková karma 43,37
  • Průměrná čtenost 20184x
Markéta Šichtařová,

ředitelka společnosti Next Finance s.r.o., ekonomka,

spoluautorka několika bestsellerů o aktuální ekonomicko-politické realitě.

V roce 2016 vydala knihu Jak to vidí Šichtařová, aneb Co nám neřekli o imigraci, důchodech a naší budoucnosti.

Seznam rubrik

Oblíbené články