Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Korona vir živý cestovaní necestujte za zábavou a nebude pandemie.Nebude pandemie nebudou další zákazy a omezovaní a vyrazíte vládám prostředek jak nás strašit atd.

0 7
možnosti
AP

Koronvir cestování neživí. koronavir tu je a ještě dlouho bude a tak jako chřipka, bude neustále určité °/ooo s tím, že očas přijde období silnější a občas bude období slabší. A upřímně, sedět doma a být k smrti vystrašená z korony vám přivodí smrt mnohem dřív, než korona sama.

7 0
možnosti
VB

Škoda že nevládne Šichtářová, měli bysme so dobře, takhle se máme blbě

1 3
možnosti
VB

Zajímavé, jak máte plná...ústa Unie, ale na to co dělá česká vláda nemehel, pro to nemáte špatného slova.

Nechcete také nějakou sinekturu od Andreje? Takových pseudoekonomů je kolem něj plno.

3 8
možnosti
Foto

Babiš je v podstatě vedlejší, navíc je hloupej a čitelnej. On původně říkal, že tu dluhovou unii nepodepíše, ale při jeho úrovni, morální, lidské a kriminální, jistě nebyl problém ho "přitlačit". Při našich vazbách se potopíme s Německem.

8 0
možnosti
JD

no, druha vlna uz tu bohuzel je, zpravy ze zdravotnickych zarizeni hovori jasne

1 11
možnosti
GK

Jj, druha vlna nebude. Ano nebude pokud by jsme aspon jakz-takz dodrzovali nejaka pravidal. Lidi na to kaslou , pro pekny cisla se prestalo testovat a nebo minimalne jen co je nutny viz Svedsko, Chorvatsko, etc. hlavne ze prachy a zas jen prachy navic zamaskovany tim kouzelnym slovickem svoboda. ;-D

To ze Nemecko zas ma za 24 hodin pres 1000 novych pripadu, Spanelsko pres 3000, Francie pres 1300, atd. se uz radsi autorka nezminuje.

Brecite tady vcetne autorky jak zelvy ale nebrecte pak az zas okolni staty zavrou hranice a budou chtit po kazdym test/karantenu.

A napsat ruska=divadelni rekvizita muze je covidiot. Oni asi lekari a sestry a take zubari ji nosej pri zakroku pro srandu kraliku. Takze verim ze tihle hrdinove pokud budou muset nekdy na chirurgicky zakrok tvrdej odmitnou lekare a sestry v rouskach. :-P

1 13
možnosti
AP

Kdyby to bylo opravdu, jak říkáte, už by příslušný úřad vyhlásl epidemii. Tu ale nikdo nevyhlásil ...

1 1
možnosti
MK

Jsem tady správně na sjezdu SPD a Trikolóry?

8 10
možnosti
MH

Roušky = divadelní rekvizity!!! Skvěle a trefně pojmenováno! Kdyby za nic jiného, za tohle přirovnání KARMA R^

16 1
možnosti
JL

Cha, dalo by se na to říci. Prostě věci se pořád dějí špatně (u pí Š.). Dnes jsem slyšel, že bude hlad, vysoká inflace, kolaps malých firem, přičemž je to všechno připravené, aby vlády posílily svoji moc. Zatracený sapientes - furt vymýšlejí nějaké govadiny. :-):-)

1 9
možnosti
Foto

J68a16k54u81b 51T41o44m69i36s

31. 7. 2020 21:22

Lépe bych to neřekl, karma!

11 0
možnosti

Přesně tak. Snaha udělat z eurozony a následně i z EU jeden stát po vzoru USA s jednou měnou včetně oživení imigranty (jako USA - černoši, apod.). Tohle znamená vlastně společný dluhový fond EU, což mívají obvykle státy. Znamená to, že euro se nebude opouštět a tzo je signál, že euro může být normální měna a proto posílilo. Navíc je tady zelené šílenství. Jenž v tomto státě - eurozona a následně celé EU mají jižní extra zadlužené země dvojnásobné platy než třeba málo zadlužené česko...a platí se to z těchto dluhů

10 2
možnosti
JL

To mě mrzí, že nemám na Západě žádné kamarády, známé. Zeptal bych se jich, proč když mají zkušenosti s kolonizovanými národy, je sem pouštějí a zvou a čekají od nich nějaké intelektuální či produkční výkony. Belgičané vyvraždili miliony černochů v Kongu a teď jsou praporečníky pokroku - Brusel. Francie, Anglie, Itálie či Německo... - I když Němci kolonizovat v Africe a Asii moc nestihli, miliony mrtvých za nimi zůstávaly často aspoň v Evropě. A dnes praporečníci pokroku na Západě vymysleli zelenou politiku... Západní Evropani vymysleli snad všechny vynálezy, které zamořily svět - benzínové motory, průmysl, chemii, jadernou energetiku - a teď chtějí rychle svět zachránit "zelenou politikou". Nejsou náhodou lidi na Západě nějací mimozemšťani? Jejich logika je totiž pro mě dosti nepochopitelná.

4 0
možnosti
  • Počet článků 685
  • Celková karma 43,37
  • Průměrná čtenost 20184x
Markéta Šichtařová,

ředitelka společnosti Next Finance s.r.o., ekonomka,

spoluautorka několika bestsellerů o aktuální ekonomicko-politické realitě.

V roce 2016 vydala knihu Jak to vidí Šichtařová, aneb Co nám neřekli o imigraci, důchodech a naší budoucnosti.

Seznam rubrik

Oblíbené články