Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VD

Souhlas, nemám, co bych dodal.

Jen, paní Šichtařová, vždy popisujete určitý nešvar, nějakou ekonomickou zhovadilost, ale vůbec se nezabýváte příčinami, proč se tak děje a účelem, co, kdo tím sleduje.

Komunisté po válce řešili ideologii a budovali tak socialismus, ekonomika nebyla až tak podstatná, protože asi bylo z čeho brát.

Jenže ti dnešní socialisté žádný socialismus nebudují, dělají tvrdý business do vlastní kapsy prostřednictvím sociálních témat a socialistických manýrů.

Tak prosím zanalyzujte a popisujte, kdo na takových socialistických šílenostech, manipulaci s lidmi, pokrytectví a podvodech nejvíce vydělává. A to se netýká jen tohoto tématu, stejně tak je to s finančnictvím, bankovnictvím, půjčkami, zadlužováním, ...... . Tímto můžete pomoct lidem, aby se zorientovali, což bude daleko více, než stále jen brečet nad rozlitým mlékem.

:-)

10 0
možnosti
VH

Ne, čerta ne zeď nemalujete. Ten se na nás už dlouho šklebí. V republice komplotem ČSSD - KSČM, v Praze řádí Piráti.

18 0
možnosti
JZ

"Zrůdnost proti lidské přirozenosti." Že developer bude mít menší výdělek;-D Tu údajnou "lidskou přirozenost" si každý ohýbá, jak se mu líbí.

0 17
možnosti
Foto

Jakou údajnou? Maximální zisk/plat/mzdu/rodičovskou dávku/nemocenskou/starobní důchod chce ve skutečnosti každý.

10 0
možnosti
Foto

Máte pravdu. Otázkou je, jak s touto tendencí bojovat? Je pravda, že v 75% rodin a ve 100% škol se dětem lijou do hlavy socialistické názory vědomě, či nevědomě. Ještě nikdy jsem ve škole neslyšel, jak důležitá je podnikatelská třída!

28 1
možnosti
MS

Nějak se Vám v tom návrhu od ČSSD ztratilo, že by se o čtvrtinu "neziskových bytů" jednalo pouze v případě, že stavba vznikne na pozemku ve vlastnictví obce, která by jej dala k dispozici, aby na něm bytovka mohla vzniknout. Což je podle mě dost podstatný "detail", a návrh to staví do zcela jiného světla.

13 7
možnosti
Foto

Co to je "obec dá pozemek k dispozici"? Daruje ho, dá ho do bezlatného pronájmu? Na jedné straně tedy obec o majetek přijde a na druhé ho získá? To už může rovnou koupit hotové byty, případně je postavit ve své režii. Bude to jednodušší.

10 0
možnosti
  • Počet článků 686
  • Celková karma 43,40
  • Průměrná čtenost 20154x
Markéta Šichtařová,

ředitelka společnosti Next Finance s.r.o., ekonomka,

spoluautorka několika bestsellerů o aktuální ekonomicko-politické realitě.

V roce 2016 vydala knihu Jak to vidí Šichtařová, aneb Co nám neřekli o imigraci, důchodech a naší budoucnosti.

Seznam rubrik

Oblíbené články