Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

Strasnej traged tahle madam. Uz deset vesti pad recka, tady treba rok 2015 :

https://sichtarova.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=451230 , rika se tomu hrosi kuze

6 13
možnosti
LC

Klíííd ... válka to vyřeší. Většina evropanů si sice myslí, že to nemůže nastat, já říkám, že dříve než si kdo vůbec dovede představit. Konečně, taková blbina jako je Covid a nějak nám ta solidarita v EU až tak úplně skvěle nefunguje. A to si představte, že by o něco skutečně šlo.

8 1
možnosti
Foto

Bude-li válka, půjdu pozabíjet ty co ji rozpoutají, kdo jde se mnou?

0 2
možnosti
VD

Paní Šichtařová se dnes ozvala zřejmě jen proto, aby udržela pozornost a nesešla z mysli.

Jinak je to stále stejný pláč na špatném hrobě.

Ale to foto v pravém rohu blogu nahoře je moc hezké.

R^

:-)

4 9
možnosti
Foto

co to blábolíte, ceny bytů jsou produktem naprosto volného a neregulovaného trhu Rv

0 13
možnosti
JW

Technická poznámka, záporné úroky neznamenají, že peníze mají zápornou hodnotu, ale že jejich hodnota dnes je nižší, než v budoucnosti. 8-o Pokud je málo investičních příležitostí a hodně úspor, může to nastat i v relativně funkční ekonomice. Jinak celkem souhlas, ale snižující se hodnota úspor zde vládne již od časů Václava Klause, kdy se rychlé tištění peněz promítlo do inflace. Důležité jsou reálné úrokové sazby a ty jsou od revoluce záporné pořád.:-(

0 0
možnosti
AM

Tak snad abychom si vyjmenovali všechny ty obrovské socialistické strany současnosti, které dlouhá desetiletí ovládají nejdůležitější evropské země a USA s Japonskem.

Tak to máme ........... Ehm. Cože???

Tak nějak se mi zdá, že když byly socialistické a sociálně demokratické síly na vrcholu (tj. zhruba 1950 - 1980), tržní hospodářství jen kvetlo ...

4 4
možnosti
AM

Navíc si myslím, že Šichtařová tímhle svým fanatickým štvaním proti socialistům Trikolóře voliče spíše odrazuje. Skutečných pravičáků v ČR moc není, populisté získávají většinou bývalé levicové voliče, kteří už moderním levicovým liberálům, kteří převzali bývalé soc.dem strany a přivedli je na hranice volitelnosti, nerozumí. Kdysi je ale volili ...

6 4
možnosti
OP

Myslím, že autorka nezmoudří ani s tou nabitou hubou.

11 19
možnosti

Šichtařová je ekonomickou expertkou Trikolory. ta je nenáviděna od ODS, TOP 09, KDU a STAN.

5 4
možnosti

Trikolora trikolora, to je to skladiště mrtvých espéďáků a komunistů? A že se zrovna vám, komoušům a levičákům tak zalíbil ten Venca Klausů, kluci rudí?

4 9
možnosti

M57i70r27e70k 46Ř88í55h41a

24. 4. 2020 12:44

No to je zase nadělení Takže těch 200 000 mrtvých si snad vlády nějak vyčarovali. Když se kopou hromadné hroby, mrtvoly dávaj do chladicích aut co jinak vozí potraviny, to se vetšinou děje když je válka nebo pandemie. Válku tu tak nějak nemáme tak leda by autorka přišla s hromadnou sebevraždou lidí z nějakého kultu. To že se omezilo cestování a výroba má kladný dopad na ovzduší - v číně ale i jinde to bylo dost vidět. Samozřejmě to vedlo k omezení spotřeby a to hlavně u ropy. Tak se mohla omezit těžba, ale ani na tom se ta volná ruka trhu nedomluví. Nějak to celé kulhá. Jediné s čím se dá trochu souhlasit, že měření v několika německých městech ukázala, že u některých škodlivých částic v ovzduší nedošlo ke snížení jejich koncentrace. Ale to v globálním měřítku nic neznamená a chtělo by to delší sledování a vyhodnocování. Jak se říká, jedna vlaštovka jaro nedělá.

8 3
možnosti

Pár zemí to nezvládá, díky mizernému zdravotnictví, které předtím nezvládalo ani epidemie chřipky. Ale zbytek? Slyšel jste o nějakém hromadném kopání hrobů ve Skandinávii, Německu či Rakousku?

Třeba v NY, o kterém se tak píše, mají obrovskou rezervu lůžek.

12 1
možnosti

Šichtařová volí Klause jr, Klaus j. volí Miloše Zemana, Miloš Zeman volí socialismus Miloš Zeman na sjezdu KSČM:,, Přeji Vám soudruzi, aby svět šel doleva.".

Kruh se uzavírá...

4 9
možnosti
  • Počet článků 686
  • Celková karma 42,32
  • Průměrná čtenost 20154x
Markéta Šichtařová,

ředitelka společnosti Next Finance s.r.o., ekonomka,

spoluautorka několika bestsellerů o aktuální ekonomicko-politické realitě.

V roce 2016 vydala knihu Jak to vidí Šichtařová, aneb Co nám neřekli o imigraci, důchodech a naší budoucnosti.

Seznam rubrik

Oblíbené články