Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Z toho, jakou pod článkem vidím karmu, soudím, že ještě není zdaleka tak špatně, aby nemohlo být hůř. ;-(

0 0
možnosti

T20o60m61a98s 69V21r69l91i60k

29. 4. 2020 17:24

Jsem jen laik, ale rekl bych, ze zapornymi cenami ropy nema socialismus moc co delat. Ta cena uz sla dolu pred Corona virem v dusledku cenove valky mezi SA a Ruskem. Spekulanti kupuji/prodavaji s tim, ze v urcity cas v budoucnosti budou muset zase prodat/nakoupit. Je to riziko a take cisty kapitalismus.

2 0
možnosti

Ale no tak, vždyť jde jen o peníze. A ty jsou jen malou součástí života lidí. Problém je, že lidí je moc a tahle planeta už toho začíná mít dost. Fetiš trvale udržitelného růstu je prostě nesmysl. Tahle planeta nemá kapacitu na to, aby tady jeden živočišný druh rostl donekonečna. Takže nás to bude bolet.

3 0
možnosti

Paní Markéto, nesdílím Váš optimismus, že bude zase jednou "dobře".. stačí číst Bibli a uvidíte, že to jede dle jasného scénáře... tj. celosvětová vláda, zotročení lidí diktaturou jakou tento svět ještě nezažil, zrušení hotovosti, označení všech lidí světa na pravé ruce nebo na čele, uctívání antikrista atd. Zdá se Vám to jako bláznovství? Kdyby někdo na začátku roku řekl, že ustane veškeré tzv. veselí byl by za blázna...a stalo se to realitou.. naplnilo jen slovo písma předpovězené Božím prorokem před tisíci lety... Izajáš 24:1 Hle, Hospodin vyplení zemi a zpustoší ji, rozvrátí její tvářnost a rozpráší její obyvatele.

2 Bude na tom stejně lid i kněz, otrok i jeho pán, služka i její paní, kupující i prodavač, věřitel i dlužník, lichvář i zadlužený.3 Země bude zcela vypleněna a vyloupena; toto slovo promluvil Hospodin.

4 Truchlit, vadnout bude země, chřadnout, vadnout bude svět, nejvznešenější z lidu země budou chřadnout.

5 Zhanobena je země svými obyvateli, neboť přestoupili zákony, změnili nařízení, porušili věčnou smlouvu.

6 Proto pozře zemi prokletí, kdo v ní přebývají, budou pykat; proto obyvatelé země zajdou v žáru a zůstane lidí maličko.

7 Bude truchlit mošt, zvadne vinná réva, všichni, jejichž srdce se raduje, budou vzdychat.

8 Ustane veselí bubnů, pomine hluk rozjařených, ustane veselí citary.

9 Nebudou pít za zpěvu víno, opojný nápoj pijákům zhořkne.

10 Zbořeno bude pusté město, vchod do každého domu bude zatarasen.

11 V ulicích bude žalostný křik pro víno, nastane večer veškeré radosti, veselí se vystěhuje ze země.

0 0
možnosti

V63i40t 41O65t89a87h10a19l

28. 4. 2020 13:12

Zajímalo by mne, jak může někdo ve 21. století uctívat takové arogantní samolibé hovado, které z vyšší moci šikanuje ostatní.

Většina náboženství je postavena na strachu z trestu od nadpřirozené bytosti. Slepá víra v něco/někoho je tou celosvětovou vládou a zotročením lidí. Ať už si za slepou víru dosadíme boha, ideologii nebo peníze.

2 0
možnosti

J80o52s89e73f 67Š23l53o79u85f

27. 4. 2020 15:14

"Všechny tři zrůdnosti vyprodukovaly socialistické zásahy centrálních bank a vlád."

.........................

Paní Šichtářová! Zapomněla jste dodat : .....centrálních bank a vlád kapitalistických států. Nebo je to snad jinak?

1 0
možnosti
Foto

Ekonomie pandemie: Ráznější opatření paradoxně podporují ekonomiku. Podle studie amerických ekonomů, která vycházela z dynamiky pandemie španělské chřipky 1918, je trade-off mezi pandemickými opatřeními a ekonomickou aktivitou iluzí. Ti, kdo preferují ekonomiku před zdravím lidí, dopadnou jako Chamberlain. Zásadním poučením je: „Pandemic economics are different than normal economics!“

Více zde:

http://www.osel.cz/11143-ekonomie-pandemie-raznejsi-opatreni-paradoxne-podporuji-ekonomiku.html

0 0
možnosti

M38i97l95o76s 20Z20a90c

27. 4. 2020 13:58

No a ty banky nekdo vlastni ze. Ani ne jedno procento vlastni skoro cely svet a chteji vic a vic nas kontrolovat a ovladat. Ti co trucuji tak skonci jako Kennery nebo Gaddafi. Jisty pan z jejich rad to rekl docela odvazne. Maurice Samuel..AZ Quotes.

0 0
možnosti
Foto

Líbí se mi, jak jsou všichni přesvědčeni, že to špatné dělají nějací lidé tam nahoře a všichni ostatní jsou ok. Od dieslů až po neziskovky jsou špatní oni a my jsme ti géniové co všechno vidí správně. Tak já ti něco řeknu Šichtařová, ten kdo za všechno může jsem já. A bude hůř, připrav se na to. ;-D

0 3
možnosti

R49a91d90e79k 81K56o23h63u56t

26. 4. 2020 14:19

Citace: Rozdávání dotací těm, kdo jen žijí z cizího.

Výrobní podniky, co z dotací pořídily výrobní prostředky, ty jen žijí z cizího? Myslím že takových firem, co dostaly dotace, není zrovna málo... Jo a přitom o dotace žádají majitelé těch firem, které určitě většinou nelze podezřívat že jim jsou cizí principy trhu - se je určitě snaží uplatňovat.

0 4
možnosti

Je skvělé, že se jednomu tiskaři přispělo na pořízení tiskárny, když druhý tiskař zkrachoval, protože musel do ceny tisku započítat i náklady na pořízení tiskárny za své, že?

2 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS