Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VH

A neslo by ty love z vrtulniku shodit jen me? :-):-):-) Ja vam garantuju, ze zadnou inflaci nezrobim ;-)

12 0
možnosti

Kdepak, ve Vás nemám důvěru. Ale sobě věřím... :-)

8 0
možnosti
Foto

No tak já jsem přesvědčen o tom že v zemích eurozóny se pracuje, a to velmi dobře a často tvrdě. Proto se o osud Eura nebojím. Odpovídají tomu výsledky, však se někdy k našim sousedům zajeďte podívat, opravdu jim to tam funguje a troufám si říci lépe než u nás. A já věřím hlavně výsledkům, ty jsou pro mně směrodatné, na politické agitky moc nedám :-)

7 11
možnosti
Foto

Máte pravdu věřit čemu chcete, ale důsledky svého rozhodnutí byste měl nést vy sám a nikoli vaši bližní potažmo daňoví poplatníci

0 0
možnosti
PS

Kolik by muselo přistát na účtu aby člověk začal utrácet? Směšných 10-20 tisíc? V době koronaviru většina lidí šetří a pokud dostanou 20 000 tak určitě nepoběží a nerozhází to za nesmysly(tedy alespoň většina). Budou utrácet lidé co mají JEN odloženou splátku na hypo? ... ani náhodou použijí to na budoucí splátky a kde tedy ty peníze skončí? Opět u bank. Peníze budou použity na splátky a dorovnání dluhu.

Ve zkratce nikdo nebude utrácet v nejisté době oprava nikdo svéprávný nebude utrácet v nejisté době pokud ta "darovaná" částka nebude opravdu vysoká.

9 0
možnosti
Foto

Trvale udržitelný růst peněz umřel už před dvanácti roky. mrtvolu resuscitovali Páni Světa kvalitním uvolňováním, takže si lid nevšimnul, že kobyla je mrtvá.

/Privatizace zisků a socializace dluhů.

11 0
možnosti
LB

To, že "peníze lze vytvořit bez práce" je hybnou silou mnoha lidí, od lidskoprávních aktivistů všeho druhu (dejte jim to, co chtějí, odněkud to prostě vezměte a dejte jim to, protože oni na to mají právo!) až po ty nejvychytralejší bankéře, u kterých se to jmenuje "úrok" a je základem jejich vyděračských kšeftů se zárukou, že nikdy nezkrachují, protože ikdyby hrabali a kradli sebevíce, budou "too big to fail", čili stejně jejich mafiánské firmy nakonec sanuje stát z peněz občanů.

22 0
možnosti
Foto

Říká vám něco vzorec M x V= P x Q. Jinak řečeno, množství peněz nahrazuje toliko rychlost jejich oběhu. Pro tuto chvíli.

0 0
možnosti
Foto

Rychlé peníze budou privatizovány cestou zlata, pozemků a nemovitostí.

0 0
možnosti
Foto

No a ta vaše fotka je též dobrá!

0 0
možnosti
Foto

Bývaly lepší! Já dokonce navrhoval, aby se tvář paní autorky objevila na eurobankovkách, čímž by se z ní stala nejpevnější měna na světě. :-)

0 2
možnosti
Foto

"Ekonomové" v uvozovkách jsou jistě právem. Nejhorší je, že mnozí z těchto "ekonomů" moc dobře vědí, čeho se dopuštějí, ale honorář je honorář. Který centrální bankéř, ekonomický poradce nebo dokonce ministr tomu odolá?

15 0
možnosti
Foto

Ovšem z vrozeného studu paní autorka u sebe uvozovky nepoužívá.

Položil jsem několikrát otázku, jak dopadl podnikatel, an se řídil jejími radami. Marně. ;-D

1 0
možnosti
  • Počet článků 685
  • Celková karma 43,32
  • Průměrná čtenost 20184x
Markéta Šichtařová,

ředitelka společnosti Next Finance s.r.o., ekonomka,

spoluautorka několika bestsellerů o aktuální ekonomicko-politické realitě.

V roce 2016 vydala knihu Jak to vidí Šichtařová, aneb Co nám neřekli o imigraci, důchodech a naší budoucnosti.

Seznam rubrik

Oblíbené články