Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

Je nutné upozornit Šichtařovou, že se jí někdo naboural do blogu a vydává se za ni ...

29 1
možnosti
Foto

Jé, to je první, co mne také napadlo.

Výše jsem něco podobného napsala.

3 0
možnosti
RK

Nevím jak vy, ale já primárně používám stravenky k nákupu potravin.

Máme ve firmě 130 kč stravenky.

Doba kdy jsme chodili do restaurací na obědy se zase rychle vrátí, ale ta pachuť z toho, že ty zisky opravdu putují za hranice, ta zůstane.

6 0
možnosti
Foto

Alespoň se v Česku přestane neřízeně chlastat pivo! Nevím proč bych se měl jako Čech pyšnit tím, že se u nás vypije nejvíce piva na světě? Je to spíš k pláči. Pivo máme sice skvělé, ale chlastat ho jako vodu mi nepřijde normální.

2 19
možnosti
JS

Jen tak mimochodem stravenky jsou dobrý business především pro stravenkové firmy a zisk mizí v zahraničí. Navíc stravenky využívá jen část zaměstnanců. Zbytek má buď firemní stravování nebo nic, protože straveky jsou pro malé firmy drahé.

19 0
možnosti
JN

tentokrát naprosto nesouhlasím, ten stravenkový paušál je jedna z mála věcí, které bych této vládě připočetl k dobru, i když šlo zatím jen o nápad a ne návrh zákona. stejně jako další nápad - zrušení daně z nabytí nemovitosti.

a dost mě překvapilo, že vy se těch papírků zastáváte, že budou proti odboráři a stravenkové firmy jsem tak nějak čekal, ale u vás teda ne.

27 0
možnosti
AK

No pár štamgastu se ten den spije do němoty a někteří budou jen koukat,jak se potácejí opilci z hospod a budou z toho mít srandu,jak je bude ráno bolet hlava.Tak že bude v álejích pořádně nablito,že.

0 3
možnosti
TH

Média lid vystresovala? Už několik týdnů čtu komentáře v diskusích,oni se lidi chtějí bát.Když si někdo dovolil opačný názor,tak to schytal.Jak ted musí být svatorouškařům,když čtou,že jedete-li sám v autě,nemusíte mít roušku,členové rodiny nemusí v autě roušku atd.A to ted veřejně říká ta (j)elita co nám vládne.A k těm stravenkám.Vy?Vážně;-D?

5 0
možnosti
AV

A62l29e37š 81V79o57l97f

9. 4. 2020 18:25

Jen tak mimochodem, není to tak dlouho, když všichni hospodští a jejich různé svazy, křičeli, že stravenky nechtějí brát, protože musí odvádět 4% z ceny. Že bude dobré stravenky zrušit, protože budou lidé platit hotově.Bylo jasné, že je to kravina a ted se to potvrzuje. Tentokrát říkám "dobře jim tak".

11 2
možnosti
PK

Téměř vždy s M. Šichtařovou souhlasím. Ale tady šlápla hodně vedle. Mohli bychom za chvíli rozhodovat o tom, jestli bude v obchodech uzenina nebo jen ovoce. Je přece zdravější. Atd.

19 0
možnosti
JV

Nádherné. Kovaná liberálka a pravicová přesvědčitelka o tom jak individuum (a jeho svoboda) jsou VŽDY Lepší než sociální inženýrství tady volá po socialistickém experimentálním paskvilu s papírkama co se jim řika obedovky. Já zase se těšim že zmizí z pokladen lidlů a dalších to neustálé přehrabovani poukázek a hledání na doplatek a... fuj! Už ne. Ať žije daňově stravenkovy paušál a komu se po stravenkách stýská může si je vytisknout na domácí tiskárně. Pro paní autorku: jednou pravičák dycky pravičák.

16 0
možnosti
  • Počet článků 686
  • Celková karma 42,74
  • Průměrná čtenost 20154x
Markéta Šichtařová,

ředitelka společnosti Next Finance s.r.o., ekonomka,

spoluautorka několika bestsellerů o aktuální ekonomicko-politické realitě.

V roce 2016 vydala knihu Jak to vidí Šichtařová, aneb Co nám neřekli o imigraci, důchodech a naší budoucnosti.

Seznam rubrik

Oblíbené články