Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KM

Perfektně výstižné-chválím !!!

14 4
možnosti
DP

Jeden herec řekne pitomost a Vy to hned kolektivně naroubujete na všechny. Řekl bych, že jste argumentačně podobně slabá jako pan Hrušínský.

9 29
možnosti
RK

R83a26d97i59m 42K46ř75í25ž

18. 3. 2020 15:35

A ty jseš herec:-)

2 2
možnosti
ER

E58v31a 36R55o71s13o70v82á

18. 3. 2020 14:55

no, napriklad ten priserny socialismus v Dansku do novych narizeni a zakony ohledne koronaviru zakomponoval to, ze automaticky na konci roku prestanou platit pokud nebudou zrusene driv. Takze na tom jsou v leccem lepe, nez ten zmatek v CR

0 0
možnosti
Foto

Mozna C-virus Evropskou civilizaci zachrani ? Srovname si v hlave co fungujea co ne. Treba reforma EU potrebolala tenhle kopanec ?

8 2
možnosti
Foto

Název viru bych nezkracovala, aby se to nakonec nepletli třeba se virem hepatitidy C

1 0
možnosti
JK

ČSSD jsou břídilové, Babiš slíbil BILIÓN. Zatím dostávají bez úroků jen velké firmy od 1 mil výše (zajímalo by mě, které to jsou), schváleno ihned bez papírování, navýšeno na téměř 2 miliardy a OSVČ dostanou půjčku od 0 Kč výše možná NA KONCI MĚSÍCE, prý se projednává složitá administrativa, jenže to už budou na pracáku. Babiš rozdává velkým firmám prachy, aby nepropouštěly zaměstnance. Jak je totiž propustí automobilový průmysl a navázané výrobní firmy, je s naší ekonomikou zle.

Co takhle 0% DPH na roušky a další zdravotnický materiál, také 0%SPD na líh pro výrobu dezinfekčních přípravků. Stejně hodlá stát kompenzovat firmám ztráty související s náklady na virus, jen aby se kompenzace zase nedostala jen na některé, že. No nadělejme si další dírky v opasku.

Ukazuje se jak populista a velký vůdce nezvládá krizovou situaci, tady se chyby projevují ihned a neokecá je ani Prchalovo PR. Tak vládo roušky konečně nasadit, sundat kravaty a hurá na další briefing a mluvit jen pro vybraná, poslušná média, která nebudou mít všetečné dotazy. Tak například já nemám vira (nejspíš), ale nesmím ven, nemám roušku a vy pane premiére mi neberete telefon, ještě že mi sousedka už jednu šije, spižírnu mám prázdnou, po nájezdech šílenců na obchody v nich nic nebylo a já věřil premiérovy, že potravin je všude dost, asi jako jedinej. Pane premiére nepřivezl by jste mě s tou rouškou i pizzu, pravou Italskou mám nejradši.

Zeptám se ještě sousedky, když je tak šikovná, zda taky neumí podobně rychle stavět dálnice, moc by to vládě a naší zemi bodlo, no co, krize jako krize.

6 15
možnosti
LH

Máte pravdu. EU stojí na hliněných nohou a brzy se rozpadne.

Bude to dobře. Kdyby EU v době našeho referenda o vstupu byla tím byrokratickým a akceneschopným molochem, jako dnes, nikdy bych pro vstup nehlasoval.

Snad se po rozpadu vytvoří nové uskupení na ekonomické bázi a zmizí snahy o federalizaci a levicově-ekofašistické experimenty, které by za chvlíli zničily evropskou ekonomiku.

58 3
možnosti
Foto

Já se nejvíce těším na nové jednání o rozpočtu EU. Už před virem se soudruzi a soudružky dlouze vítali, objímali, líbali a plácali po ramenou, aby se na ničem nedohodli. Po viru na tom budou všude hůř, ochota sypat peníze do černé díry bude ještě menší. Tak nakonec třeba i na koronaviru bude něco dobrého, že přispěje k rozpadu té levičácké sebranky.

10 0
možnosti
KV

Jen tak mimochodem, Vy jste fabulovala, že by stát nemel resit nasledky koronaviru, proste zkusena neoliberalni ekonomka jako Vasi soukmenovci Klausove z Trikolory

3 16
možnosti
JS

J55o65s74e90f 23S59i67l22h29a

18. 3. 2020 14:02

Býval ten Váš blog občas i k zamyšlení , teď už jen za trest. Když budete chtít, aby To lidi vůbec otevřeli, tak budete muset psát o něčem jiném, než daleké EU a hloupých španělských feministkách, protože té hlouposti je v ČR aktuálně tolik, že je umění o ní nepsat, zejména o té na nejvyšších místech.

5 27
možnosti
GK

Za trest je číst ten tvůj ,,příspěvek"

5 0
možnosti
  • Počet článků 685
  • Celková karma 43,36
  • Průměrná čtenost 20184x
Markéta Šichtařová,

ředitelka společnosti Next Finance s.r.o., ekonomka,

spoluautorka několika bestsellerů o aktuální ekonomicko-politické realitě.

V roce 2016 vydala knihu Jak to vidí Šichtařová, aneb Co nám neřekli o imigraci, důchodech a naší budoucnosti.

Seznam rubrik

Oblíbené články