Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TH

Moze mi pani mila ekonomka povedat v ake, v oblasti zdravotnictva a civilnej obrany ma EU kompetencie?Ja vam odpoviem ziadne i koli ludom ako vy.A preco ste nespomenula BoJom organizovany polmaraton a to ako uzasne sukromne zdravotnictvo v USA ma rovnako plucnych ventilacii ako CR a keby nemali armadu tak v niektorych oblastiach USA nieje ani jedna?

3 10
možnosti
Foto

Oni by neměli mít kompetence žádné! Nejsme unií, nemáme společnou ústavu ( Irsko a Holandsko ji odmítli v referendu) a dokonce Británie naštvaná právě drzostí EU, EK a EP odešla! A nic! Pokud by měli v Bruselu rozum ( socani ho nikdy mít nebudou) už dávno by ekonomicky podpořili zasažené země a svolali by premiéry a navrhli ( nenakázali) by společný postup ve vývoji vakcíny, léků, výroby materiálů ( například pro hromadnou dopravu), které by viry ničily. Hlavně by si neměli dovolit nikoho kritizovat, jak si právě na začátku krize dovolila hlupačka Layenová. Pro svou hloupost by měla okamžitě rezignovat, nebo být odvolána!

18 4
možnosti
RP

Na margo tupé Uršuly...ona i ten její krasavec jsou lékaři... tak kdo už je větší odborník?

15 0
možnosti
VD

Vážená paní, obávám se, že jste své myšlenky nějak nedotáhla až do konce a tím tak trochu mlžíte a matete lidi.

Myšlenky socialismu na konci 19. a začátku 20 století měly poněkud jiný smysl a účel než dnes.

Tenkrát socialisté skutečně řešili zlepšení sociálního postavení strádajících mas pracujícího a vykořisťovaného lidu, aby ti měli práci a peníze na lepší život.

Socialismus dneška je "prostředek, nástroj", jak lidi o peníze obírat, jak s nimi manipulovat, jak je ovládat. Není snad lepší business, než vydělávat na lidském strachu, bídě a utrpení (vidíte to i dnes, kdo zkontroluje efektivnost těch miliard, které bleskovou rychlostí odešly do Číny na "nákup" roušek, nemluvě o tom, proč si je nerobíme doma, kapacity na to jsou ....a nepodpoříme vlastní ekonomiku).

Celá "socialistická" EU je evidentně jen novodobé impérium, zkolonizovaná Evropa ve prospěch nadnárodního kapitálu, "Západu", aby si ten zajistil, zdroje a prostředky pro zachování a další zvyšování své stávající "socialistické" životní úrovně na úkor zbytku Evropy.

Dnešní "socialismus" je jedno velké pokrytectví, korupce a zlodějna.

"Socialistická EU" je vyzbrojená královsky placenými pohůnky (úředníky), kteří ji za ty prachy, budou budou držet zuby nehty při životě a budou iniciativně odvádět tu špinavou práci, která se od nic očekává. Podívejte se např. na paní Jourovou - ukázka naprosto zbytečného, ale královsky placeného úředníka a představitele EU.

Dnešní EU zrušit.

Integraci Evropy ano, ale jako spolupracující na principu vzájemné výhodnosti stávajících států, nikoliv mocenskou unii.

:-)

35 3
možnosti
MS

Ve vašem podání je EU zla vždy. Umělci jsou špatní, protože Hrdinsky napsal svůj názor na web svého divadla. CSSD je moc socialistická.

Kam se podel v blogu Babis a jeho nohsledi? Co Zeman a Klausovic rodinka?

1 22
možnosti
PH

vsak je to pravda...

0 0
možnosti
JZ

Ano, jestli současná situace neotevře některým lidem oči ohledně toho, co je EU zač, tak pak asi už vůbec nic.

Upřímně jsem si ani nemyslel, že by EU dovedla demonstraci své neschopnosti, nulového smyslu pro realitu a vyprázdněnosti svého krasořečnění až takhle daleko. To jsem se ale mýlil, EU se opět dokázala "překonat".

31 2
možnosti
PS

P78e28t77r 89S65k37á34c91e36l

18. 3. 2020 21:46

Jeden ze střípků lidské hlouposti (i mezi politiky od roku 1979 trvale) je neustálé zavádění tzv. "letního času". Trošku odbočím od téma článku a chci se optat, proč se od roku 2008 Česká televize v redakci pořadu "Máte slovo" neustále brání odvysílat debatu k nesmyslnému tzv. "letnímu času". Zvláště nyní, když EU je zrušení tohoto škůdce zdraví nakloněna a zvláště nyní, kdy stres z posunu určitě neprospěje na zdraví populace. V tomto směru doporučuji článek prof.Kolíbala z Brna: https://www.email.cz/web-office/3Z-KMUalZTG51xN8S2am13E023MLztGvaya0yK2YCLj6wvAQ-GYko7Kh9Ku-LQA3-7kM78c/Pandemie%20a%20Letn%C3%AD%20%C4%8Das.docx

3 11
možnosti
KK

Kolíbal mě učil, je to kolega strojař, fajn chlap, ale brát ho jako autoritu v otázce tzv. "letního času" je fakt známka největšího zoufalství a argumentační prázdnoty. :-/

2 0
možnosti
BD

Uvidíme,co řekne vývoj a následně historie. Paní autorka by nejraději zůstala na svém písečku. A o to ji jde nejvíce. Bude mít dokonce šanci. Jen to bude v jiné době a o zlém socialismu se žvanit přestane..

1 5
možnosti
KK

a lži ze druhé strany vám vypadly omylem? ;-D asi ne že...

2 6
možnosti
LH

... co vám brání je doplnit...??

6 0
možnosti
ZD

Souhlas a karma.

7 0
možnosti
  • Počet článků 685
  • Celková karma 43,37
  • Průměrná čtenost 20184x
Markéta Šichtařová,

ředitelka společnosti Next Finance s.r.o., ekonomka,

spoluautorka několika bestsellerů o aktuální ekonomicko-politické realitě.

V roce 2016 vydala knihu Jak to vidí Šichtařová, aneb Co nám neřekli o imigraci, důchodech a naší budoucnosti.

Seznam rubrik

Oblíbené články