Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VD

Ekoaktivista = ekoterorista

Bohužiaľ, dnešný ekoaktivisti prírode viacej škodia ako pomáhajú. Napríklad zákazom ťažby kalamitného dreva v národnom parku neznížili spotrebu dreva, ale donútili lesníkov vyťažiť potrebné drevo vedľa národného parku, čím prispeli k zmenšeniu zalesnenej plochy.

Boj proti klimatickým zmenám je podvod, ktorý nemá nič spoločné z klimatickými zmenami. Znižovanie koncentrácie CO2 v atmosfére Zeme klimatické zmeny ešte urýchli.

Ste ochotná pripustiť možnosť, že USA zneužívajú OSN na posilnenie svojho ekonomického a politického postavenia vo svete? Boj proti klimatickým zmenám znižovaním koncentrácie CO2 v atmosfére Zeme vymysleli v USA. Keď im ekologický aktivisti i politici z EU uverili, samy od tohto boja odstúpili, lebo by to poškodilo ich ekonomiku. Boj proti klimatickým zmenám znižovaním koncentrácie CO2 v atmosfére Zeme má iba jeden ciel, spomaliť ekonomiku EU a tým posilniť politické a ekonomické postavenie USA vo svete.

Ak by slávny Mannov hokejkový graf ktorý používa IPCC ako dôkaz o vplyve CO2 na klimatické zmeny nebol podvod, súdny spor Michaela Manna z Timom Ballom by vyhral Michael Man a nie Timon Ball, ktorý tento graf kritizoval. Podobne sú zmanipulované všetky dokumenty, ktoré vydalo IPCC ku klimatickým zmenám.

Skleníkové plyny spomaľujú ochladzovanie zemského povrchu i vzduchu. Ak by boli za klimatické zmeny zodpovedné skleníkové plyny, boli by na zemskom povrchu menšie rozdiely teploty. Vďaka menším rozdielom teploty by mal vietor ktorý sprevádza búrky i tornáda menšiu ničivú silu. Aby sa mohli zväčšovať extrémy počasia, musia byť na zemskom povrchu i v atmosfére väčšie rozdiely teploty a to je možné iba vďaka tenšej atmosfére. Hoci americký vedci vedia že Zem stratila vrchnú časť atmosféry, ktorú tvorili ľahké plyny, tvária sa že je to prirodzený jav a to iba preto aby mohol pokračovať biznis v kozme. Vďaka biznisu v kozme hrozí dnešnej civilizácii vyhynutie.

0 0
možnosti
AW

Jenže ono to není tak prostoduše černobílé, jak nám paní Šichtařová tvrdí.

0 14
možnosti
JV

Soukromý majetek je nedotknutelný. To také není černobílé?

6 0
možnosti
JC

Nejlepší bude zalézt do jeskyní nebo na stromy.

1 0
možnosti
JL

Kdepak to nepomůže, protože brzy vypuknou války a ti, co se zbraní zbraní, nedopadnou valně. Jeskyní je málo a stromů taky.

0 0
možnosti
JK

Chtěl bych dát Šichtařové tip, nad čím se příště může rozběsnit. Všiml jsem si, že se na mnoha místech zničí několik kilometrů lesa, aby tam pak mohli lidé pro zábavu lyžovat. Přitom les je cosi nesmírně cenného. Nebo jsem v létě šel asi patnáct kilometrů z Tábora podél Lužnice. Břehy zničené díky kempům, ze kterých duní muzika na kilometry. Ptáci a rostliny nemají šanci, byli zlikvidováni. Velké škody, samá bezohlednost a sobectví. Kam se hrabou aktivisté. Dobrý tip, myslím.

3 12
možnosti
MS

M98a16r15c21e12l 81S68u31p

23. 2. 2020 9:06

No to je krása ! Jiný bloger dává tip na téma v diskuzi pod blogem ostatních brogerů! Zřejmě mu přijde velmi egoistické nechat si toto téma pro svůj blog a napsat článek, který by mu zajistil vyšší karmu a čtenost.Hold altruismus musí být na prvním místě !;-D

6 0
možnosti
JS

Stehlikova, jste krava.

0 1
možnosti
JK

Nebojte, najděte si nějakého terapeuta a on vás naučí, jak tyhle zoufalé stavy zvládat v klidu... :-)

3 0
možnosti
JS

Já jsem osobně ekologicky založený člověk, třídím odpad, nosím na sběrná místa vytříděné i hliníkové plechovky, papír, sklo atd. autem najezdím do 4000 km ročně a měním ho až po 15 letech provozu, kde můžu jedu radši na kole nebo vlakem, v domě topím na 20°C kondenzačním plynovým kotlem, chytám dešťovou vodu atd., ale tyhle na náměstích, tak ty fakt nemusím, sami nepřiloží ruku, nemají koncepci, nemají propočty, ale hlavně, že vehementně požadují a když si pak ty propočty uděláme, tak zjistíme, že to co požadují více škodí, než to, co chtějí zakázat a to je zásadní problém dnešních zapálených ekologických bojovníků.

17 1
možnosti
LD

Vytřídíte odpad a myslíte, že zachráníte planetu? Přesně takové týpky je třeba nakopnout. Kdybyste se podíval po světě, viděl byste, jak mizí pralesy od Amazonie po Borneo, alpská údolí zastavují hotely a apartmány, svahy se upravuji na sjezdovky, česká pole mizí pod parkovišti a sklady, lesy na Vysočině jsou téměř komplet mrtvé .... Ale máme přece právo žít si spokojeně. A ty plechovky a krabičky od dobrot třídíme.

1 14
možnosti
VZ

Diskuse dost překvapila a bohužel nikoli pozitivně. Jen trochu logicky uvažující člověk by předpokládal vcelku jednodnačnou nebo alespoň výrazně většinovou podporu. Bohužel se ukazuje, že novodobí zelení khmérové mají stále dost zastánců. Věru nedobrá to zpráva pro budoucnost nejen tohoto státu i celého kontinentu.

18 2
možnosti
JK

Naopak, pokud se bude zasévat neklid mezi domestikované a zdegenerované občany, kteří mají své pohodlí jako modlu, má snad tahle planeta šanci. Ale ten neklid je potřeba zasévat neustále a skoro by to přirovnal ke kobercovým náletům. Snad to za nějaký čas dospěje do té fáze, že na prvním místě nebude vaše pohodlí, ale to, co je skutečně důležité. Takže i když jsou aktivisté hodně otravní, já osobně jim velmi fandím a jsem rád, že jsou takhle činní.

3 13
možnosti
LD

Autorka nemá rada ekoteroristy, já také ne. Tak nám to sdělila, a co? Žádná další myšlenka v tom není. Na VIP blogerku slabé. Nebezpečná je ale v jejích blozích lehkost žonglování s fakty. Jedny noviny píší, moje kamarádka říká .... Tady je zase šokována, že se proti ekoteroristům nic nepodniklo, i když připouští, někde zase píší, že podniklo .... Vypadá to na přípravu do politiky v dresu V. Klause nebo T. Okamury.

3 11
možnosti
JK

Spodní prádlo bych do klimaticky změn nemíchal. Jedno vlálo na hradě a bylo demonstratívne spáleno pod dohledem presidenta, ktere zbytečne vyprodukovalo co2.:-).

1 1
možnosti
  • Počet článků 683
  • Celková karma 44,32
  • Průměrná čtenost 20243x
Markéta Šichtařová,

ředitelka společnosti Next Finance s.r.o., ekonomka,

spoluautorka několika bestsellerů o aktuální ekonomicko-politické realitě.

V roce 2016 vydala knihu Jak to vidí Šichtařová, aneb Co nám neřekli o imigraci, důchodech a naší budoucnosti.

Seznam rubrik

Oblíbené články