Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Téměř celá diskuze je potvrzením pravdivosti toho, co jste popsala. Vysoká karma, je důkazem názorového souznění s obsahem článku. R^R^R^

3 1
možnosti

J22a73n 41R23á84ž

25. 1. 2020 18:44

Majitel několika důležitých médií na Slovensku jako deník SME, Trend nebo Plus 7 dní naprosto otevřeně v rámci jednání soudu s Kočnerem řekl, jak je to se svobodou názorů v jeho mediích:

Pan Haščák na otázku, co ho vedlo k tomu, že koupil media otevřeně řekl že kromě ekonomických ho vedly i důvody ideologické. Takže nepřekvapí, že jeho noviny mohou šířit jen hodnoty, které s liberálním kapitalismem souvisejí, a po vstupu do médií svoje názory na jejich podporu přenesl na vydavatele a jednotlivé redakce‘. V jeho novinách platí t.zv "etický kodex" , kterým se musí každý redaktor řídit. Součástí "kodexu" je prosazovat při informování veřejnosti podporu demokratického systému, podporovat ukotvení v euroatlantických strukturách i podpora volné podnikatelské soutěže a soukromého sektoru. No a tak bych byl zvědavý, jak se pan majitel srovnává s nějakým kritickým názorem redaktora např na některé akce NATO nebo nesmysly vycházející z dílny EK.

PS. Jsem rád, že k podobnému ovlivňování redaktorů nedochází u nás a jak soukromá, tak zejména media veřejnoprávní jsou díky tomu ideologicky naprosto neutrální

0 0
možnosti

Přesná analýza, liberální demokrace dnešního typu má k fašismu blíže než ti proti nim tak hlasitě bojují

3 1
možnosti

Také jste naletěl povídánkám od fašistů proti liberální demokracii?

1 1
možnosti
Foto

Nejsem a nebudu poslušná ovce!

0 0
možnosti

Co kdybychom to převedli do medicíny? Jak moc byste bojovala za práva různých šarlatánů lhát a ohrožovat život těm, kteří jim naletí? A co kvalita potravin? Zrušila byste ČOI, která ji hlídá? Však občané mají spoustu možností, pokud se z něčeho otrávili třeba olovem, jak po deseti letech konzumace zjistili, si to už více nekupovat, a upozornit na to další lidi - tedy pokud vůbec zjistí, že je otrávilo olovo. Proč do toho tahat stát? Nezlobte se, ale nějak mi ta vaše apologetika dezinformačních serverů drhne. Bulvár šíří různé skandály o celebritách, čili jste se dopustila falešné analogie. Konspirační média totiž šíří politické manipulace, které ohrožují samu demokracii.

Je to jako se zdravím - jednou si ho zničíte, a pak už se to těžko napravuje. Když zničíte demokracii, máte na desítky let diktaturu. My jsme měli diktaturu šedesát let, což otrávilo ducha národa (zlomené charaktery, korupce, klientelismus) a jeho značná část k diktatuře stále tíhne. Pokud to chcete znovu riskovat, tak já tedy ne - demokracie se musí umět bránit před svým zničením, jinak velmi brzy skončí. Vy jí tuto možnost ochrany upíráte. Navíc se snažíte bagatelizovat manipulace, jejichž původcem jsou východní diktatury, které se nad námi snaží získat moc.

Kdysi jsem vás rád četl, ale nějak jste z liberálního konzervativismu sklouzla k obhajobě národního socialismu. V něm si náramně rozumí Trikolóra s KSČM i SPD (také proto zrovna dezinformátoři i zmíněné dvě extremistické strany, z nich minimálně jedna už asi tak sto let slouží cizí totalitní moci, tolik protestovaly, když byl váš oblíbenec Klaus vyloučen z ODS). Kdysi tato naivita našich národovců poškodila náš národ. Vy tuto chybu děláte znovu.

5 6
možnosti

Jako bych četl SputnikRv

9 4
možnosti
Foto

Typické. "Bojovnice" proti politické korektnosti nevydýchala a uplakává, že někdo bez korektnosti označil trolly a dezinformátory za trolly a deziinformátory a po pravdě řekl, že za tím jsou Ruské peníze.;-D

13 12
možnosti
Foto

Peníze neznají vlast.

1 2
možnosti

A82l11e75š 80P34r77o80k16o49p

24. 1. 2020 16:46

Tak jsem si říkal kdy přijde na řadu kritika Elfů vyvracejících nezřídka proruské dezinformace. Už je to tu. Nechtěla byste si tu Vaši knihu přejmenovat třeba na s Aurorou v posteli? Jedna z klíčových aktivit dezinformací je rozdělovat společnost. Nepřispíváte k tomu tak trochu? Udělali Vám něco homosexuálové? Jste si nejistá sama se sebou, nebo s manželem?

12 12
možnosti

- Dr. Matýs byl zbaven funkce vedoucího lékaře oddělení poté, co se obecně vyjádřil k autismu, jímž trpí "slavná" Grégra.

- Včera se ministerstvo zdravotnictví obrátilo na policii, protože objevilo portál, kde se zpochybňuje jistý způsob preventivního vyšetřování.

atd., atd.

Jak je to tedy s tou názorovou svobodou?8-o

9 9
možnosti

J66a52r67d40a 91F15i24š71e30r

24. 1. 2020 17:00

Tak špatné to pořád ještě nebude, když tu může blábolit někdo jako vy, srovnávající dnešní dobu s bolševickým pogromemRv

6 1
možnosti

Nic divného v lidské historii. Každá doba měla své hlídače morálky. Inkvizice ve středověku, mravnostní hlídky, STB za socíku...Stádečko je třeba udržovat ve strachu, protože k čemu je pastýř, když nehrozí vlci?

15 5
možnosti

A oplusuje vás echt bolševik Novák, to jsou ty dnešní paradoxy:-)

9 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS