Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jakkoli nemám rád čecháčkovské makroekonomické bláboly Markéty Šichtářové, tady před ní smekám. Konečně věcný článek. Jak signifikantní, že karma nestoupá tak rychle, jek jsme u ní zvyklí!?!

4 2
možnosti
Foto

Čím méně populismu a demagogie,tím méně karmy.;-)Tenhle blog se do Sputniku nedostane a autorka se bude muset příště "polepšit".....

3 4
možnosti
SB

Nepřetržitý růst zadlužení k ničemu jinému než k bankrotu nebo k totálnímu znehodnocení měny vést nemůže. Kdo se zadlužuje pomaleji, na toho to přijde později, kdo se zadlužuje rychleji, ten se toho dočká dříve, ale v obou případech je to jen a jen otázka času.

12 0
možnosti
Foto

U měnové reformy a inflace gilotina pracuje stejně rychle.

0 1
možnosti
Foto

A co je na tom nejhorší?Voliči Trikolory sní svůj vlhký sen o tom jak Klaus junior bude vládnout společně s Babišem...projí se všechny rezervy, zvýší se poplatky,zdání se co se dá a bude lip.Po nás potopa....

6 13
možnosti
Foto

Už dva mínusy?Tak třeba se pletu,jaký je vlhký sen voličů Trikolory...?

1 6
možnosti
PB

Přesně tak. Vše teoreticky spěje k nebývalému paradoxu. A sice tomu, že se privátní důchodové spoření (fondy) stanou průběžným pilířem se všemi tragickými důsledky pro budoucnost.

Tedy že garantovaný výnos momentálně prodělečného důchodového spoření bude důchodci sanován ze spořících účtů těch mladších, aktivních klientů a jim zase z účtů jejich potomků atd.

9 0
možnosti
OU
  • Počet článků 686
  • Celková karma 41,96
  • Průměrná čtenost 20154x
Markéta Šichtařová,

ředitelka společnosti Next Finance s.r.o., ekonomka,

spoluautorka několika bestsellerů o aktuální ekonomicko-politické realitě.

V roce 2016 vydala knihu Jak to vidí Šichtařová, aneb Co nám neřekli o imigraci, důchodech a naší budoucnosti.

Seznam rubrik

Oblíbené články