Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SN

:-).......Píšete výborně, líbí se to dokonce i panu Trčálkovi, který si na tom postavil zase svůj blog! R^R^R^V

9 0
možnosti
Foto

Možná, že ta zvýšená poptávka po Martenskách je tažena ani ne tak módou, ale rovněž zvýšenou touhou obyvatel, nakopat své politiky něčím pádným do pozadí.:-)

8 0
možnosti
RT

Nebo se profláklo, že to jsou prostě kvalitní boty a vydrží dlouhé roky (nikdy jsem je neměl, jen vím, že existují). Takových "osvícených konzumentů", kteří z nějakých důvodů preferují konkrétní firmu nebo jiné bojkotují (plácnu: třeba Shell s kauzou Saro Vivy) zas tak moc globálně nebude, aby to s ekonomikou zamávalo.

0 0
možnosti
Foto

"Dosud „rebelské“ kryptoměny totiž stále představují možnost, jak se vyhnout očím velkého bratra. Jak zařídit, aby vláda, berňák, centrální banka ani obecní drbna netušili, co, kdy a od koho nakupujete."

Jak tedy chápete tento text? Že je v naší zemi mnoho jedinců, kteří se vehementně snaží vyhýbat se placení daní je všeobecně známé. To nemůže nikdo popírat aniž by se zesměšnil, protože mnoho lidí někoho takového zná z vlastní zkušenosti. Mám věřit tomu že možnosti které kryptoměny dávají nebudou těmito lidmi zneužity? Promiňte, nevěřím.

1 5
možnosti
Foto

Omlouvám se za špatné umístění, toto je reakce na příspěvek pana Vrány :-)

0 0
možnosti
Foto

Neokraditelní - hezký termín :-) To je synonymum pro ty, kteří nechtějí platit daně? Tak to jo, teď už tomu rozumím ;-D O výši daňové zatěže můžeme diskutovat, a nejen to - můžeme ve volbách volit politiky, kteří s námi v tomto ohledu souzní a tím tu výši do budoucna ovlivňovat. Ale vyhýbat se placení daní je nejen porušením zákona, ale je to i morálně špatné a odsouzeníhodné.

2 12
možnosti
HV

H35o82n50z20a 38V90r79á87n85a

13. 12. 2019 8:26

Nějak nechápu... Proč myslíte, že ten kdo chce mít nějakou kryptoměnu zároveň odmítá platit daně? Já tedy v článku nic podobného nevyčetl...

10 1
možnosti
RE

Nebo půvabná ekonomka;-)

2 0
možnosti
SN

:-).......Romane, nevybírám z bankomatu, raději zajdu pro potřebnou hotovost na poštu, je tam velmi pěkná a moc příjemná dáma! Srdce starého dědka okřeje! ;-D;-D;-D

2 0
možnosti
  • Počet článků 684
  • Celková karma 42,62
  • Průměrná čtenost 20213x
Markéta Šichtařová,

ředitelka společnosti Next Finance s.r.o., ekonomka,

spoluautorka několika bestsellerů o aktuální ekonomicko-politické realitě.

V roce 2016 vydala knihu Jak to vidí Šichtařová, aneb Co nám neřekli o imigraci, důchodech a naší budoucnosti.

Seznam rubrik

Oblíbené články