Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JB

J28á80n 35B57o84k32o53r

10. 10. 2019 11:41

Čo sa týka onoho boju proti oným genderovým stereotypom, tak určite súhlasím. Toto takzvané stereotypné správanie je dôsledkom evolúcie a postupného spoločenského vývoja a väčšinou má svoje opodstatnenie. Potom príde nejaký genderový aktivista, povie si, že sa mu to nepáči a on je predsa múdrejší než milióny rokov evolúcie a započne svoj boj proti tomu hnusnému stereotypu. Na druhej strane sa s autorkou asi nezhodnem s jej prístupom k ochrane životného prostredia. Určitá nezodpovednosť k ľuďom asi patrí, ale asi by som ju až tak neobhajoval.

0 0
možnosti
JK

Napsala tady jedna paní, že ta příručka teda "musí být materiál" a souhlasila se vším, čím Šichtařová straší. Což ukazuje myšlenkovou úroveň jejích čtenářů, kteří si ani nepřečtou zdroj, o kterém je řeč a rovnou souhlasí. Ta diskutérka dostala za svůj příspěvek tuším šestnáct plusů, tzn. tolik lidí to nejspíš dělá stejně, tupě schlamstnou předžvýkaný názor blogerské šmíry a jsou spokojeni, že mají na co nadávat.

3 1
možnosti
MG

Vitajte v alternativnom vesmire Markety Sichtarovej ;-D

0 0
možnosti
LD

První nepravda je hned v nadpisu, a pak to pokračuje dalšími zavádějícími tvrzeními. Jednou by mohla autorka napsat blog Bóže, jak hluboko jsem klesla!

1 2
možnosti
JK

Nepravda nevadí, čtenářům se to líbí... :-)

0 0
možnosti
Foto

Nejaka petice by byla?

0 0
možnosti
JK

Už ten titulek odsunuje Šichtařovou mezi pop-blogery, ona je vůbec taková slabší spisovatelka. Ale snaží se, to zase ne že ne... :-)

0 11
možnosti
OM

Tak nás zkus obohatit o nějakým tím svým výtvorem nebo aspoň moudrem když tady kritizuješ druhé. :-)

4 0
možnosti
DJ

Myslím, že jimi cloumají veskrze negativní emoce a permanentní ukřivděnost. Pocit, že oni přeci mají nárok na štěstí, ale šťastní nejsou.

Plně souhlasím, myslím že drtivá většina zvláště Čechů je permanentně na něco a na někoho naštvaná a stále je vše špatně ....

1 0
možnosti
Foto

M87i67l39a28n 32B73í47l19ý

6. 10. 2019 11:13

Už dobře dvě generace nejsou vychovávány v pokoře a úctě, ke slušnosti a respektu.... nýbrž k "sebeprosazování" se, k "dosahování svých cílů" k tomu že "nic není nemožné" a dosáhnou to co chtějí když si vytrvale "půjdou za svým". Řek bych, že v tom je odpověď na všechna ta "proč".

6 0
možnosti
JK

Paní Šichtařová je prostě blogerská šmíra, pop-blogerka, umí dobře vyčenichat, co se bude davu nemyslících lidí líbit. Těší mě to, baví mne číst tyhle klauny :-)

1 20
možnosti
JK

;-D Dejte odkaz na Vaše blogy, ať mohu porovnat.

2 0
možnosti

Až na to "wow" dobrý...

Opravdu jsou nespokojení a nepřátelští vůči životu..ukřivdění a nároční.

2 0
možnosti
JV

J91a30n 60V71i18n52t68r

5. 10. 2019 22:15

Jenže ti zapšklí lidé mají potřebu to kazit i nám, kteří zapšklí nejsme a bohužel možná i moc to udělat. Jejich motivace je totiž mnohonásobně větší než u spokojených lidí, kteří se většinou starají o sebe a nemají potřebu se násilím montovat jiným lidem do života.

10 0
možnosti
  • Počet článků 683
  • Celková karma 44,24
  • Průměrná čtenost 20243x
Markéta Šichtařová,

ředitelka společnosti Next Finance s.r.o., ekonomka,

spoluautorka několika bestsellerů o aktuální ekonomicko-politické realitě.

V roce 2016 vydala knihu Jak to vidí Šichtařová, aneb Co nám neřekli o imigraci, důchodech a naší budoucnosti.

Seznam rubrik

Oblíbené články