Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

:))dneska jsem přesvědčená, že bydlíte někde u rybníka v jižních Čechách a díky umění metamorfózy musíte s panem Pikorou provozovat stále se rozrůstající prosperující velbloudí farmu:)

5 2
možnosti
PP

"Myslím, že je to zapšklost." - dříve se tomu říkalo "staropanenství", byly spolky "starých panen" a ty se snažili určovat pravidla. A dobře to bylo ukázáno ve filmu s Jaroslavem Marvanem (doufám), kdy hrál předsedu takového spolku "starých panen" a tajil svou nemanželskou dceru.

3 0
možnosti
Foto

Paní Šichtařová, já ty "progresivní demokraty," kteří vždycky vědí kde je ta jediná "pravda" (a láska), agresivní "klimatology", kteří nám kdeco (dobrého) zakazují, "sluníčkářské" ideology, kteří by chtěli sami rozhodovat co je správné a co není, koho máme bezvýhradně adorovat a koho zatratit, bych také přirovnala ke spolkům zapšklých starých panen, puritánských mravokárců, pokryteckých panbíčkářů, falešných plaček a svíčkových bab, které - jen co odříkají "zdrávas" už pomlouvají druhé. KARMA. ;-)R^

9 0
možnosti
KB

Možná by se ještě dalo doplnit, že progresivisté ve svém nezlomném přesvědčení o správnosti toho svého náhledu na svět nakonec vnímají sebe jako nadřazené obyčejným smrtelníkům, nejčastěji starším lidem z venkova s nižším vzděláním a nekonzumujícím raw stravu. :-P

28 1
možnosti
Foto

Omluva. Pane Babico,zmýlila jsem se, patřilo tam plus. :-/

1 0
možnosti
Foto

No, před pár týdny jsem se pohyboval na jedné z pražských elektrotechnických průmyslovek. Zastoupení pohlaví: 500:5 ve prospěch chlapců. Určitě to bude tím, že jim doma od malička cpali: "Ty budeš elektrikářem!" Rozhodne to ani trochu nesouvisí s genetickou výbavou. (Jo, a pane Bárto, některé holky dnes opravdu hrají fotbal. Ovšem vypadají u toho dost komicky a většina z nich jsou lesby.)

21 0
možnosti
PJ

A to tu školu ještě nezavřeli?

No, jak je to možnéééé?

0 0
možnosti
PM

Klasickej prolhanej Barta, jako vždy si vymyslí něco, co autor nenapsal a pak mu to omlátí o hlavu. Je to jeho oblíbený postup, který používá skoro ve všech diskuzích. Nemá cenu se s ním dohadovat, prostě tuto hnidu ignorovat jako každého trola.

13 0
možnosti
PV

P11a55v37e33l 59V70é34b88r

4. 10. 2019 9:30

Mám jedinou námitku: To "Wow" nesnáším (můj problém). Jinak z článkem zcela bez výhrady souhlasím.

6 0
možnosti
PS

Jak píšete vám se líbí obléknout se hezky "žensky" a neurazíte se když vám muž podrží dveře. Soused preferuje SUV a kolega by nevyměnil své sportovní auto. Někdo hraje hokej někdo chodí na střelnici. Jinak řečeno lidé mají různé zájmy a různé preference. Ale moderní doba stvořila nové homo-novus zde jim říkáme aktivisté. Tito homo-novus se od nás zas až tak moc neliší. Také mají různé zájmy a různé pohledy na konkrétní věc. Jeden podstatný rozdíl zde je. Například vy ráda nosíte šaty a nemáte problém když potkáte jinou ženu například v kalhotách. No a zde má homo-novus problém. On totiž ve své neomylnosti přesně ví co by měl kdo nosit. Homo-novus tedy začne přesvědčovat okolí o své pravdě a statečně ignoruje argumentaci druhých. A protože se jedná o blábol lidé ho tedy neposlouchají vydá se homo-novus cestou zakazování a regulací.

Já jsem aktivista a jen já vím co je pro vás dobré. Nechci slyšet žádné protiargumenty protože já vím že mám pravdu a v diskusi bych jen ztrácel čas. Takže bude to tak jak to chci já a pokud vás nepřesvědčím tak to není má chyba ale vaše. Jste nerozumné stádo které nechápe vyšší cíle a nezastáváte evropské hodnoty. Pokud to tedy nepůjde argumentačně prostě to zaregulujeme nebo zakážeme.

58 1
možnosti

R^.

Josef Škvorecký to nazýval "vyvracení názorů i s jejich nositeli".

3 0
možnosti
Foto

To si opravdu myslíte,že nejsou holčičky,kteří si rádi hrají s autíčky...?Kdysi platilo,že holčičky fotbal nehrají a dnes se nad holkou prohánějící se s mičudou na hřišti nikdo ani nepozastaví....to je taky špatně?Fotbal má být jen pro kluky?Hra s autíčkem má být jen pro kluky?Náš prcek si rád hraje na kuchaře a rád "vaří" a krmí plyšáky.Mám mu to zakázat,protože je to "holčičí hra"....?

4 12
možnosti
Foto

Ale to není o tom, že by se holčičkám zakazavala autíčka, nýbrž o tom, že je nesmysl trvat na tom, aby "se během her „potíralo rozdělení na muže a ženy“

Právě ono potírání čehokoliv je špatně. Ostatně i ty děti se potřebují identifikovat, někam patřit. Ne být beztvarou hmotou.

22 2
možnosti
  • Počet článků 686
  • Celková karma 43,38
  • Průměrná čtenost 20154x
Markéta Šichtařová,

ředitelka společnosti Next Finance s.r.o., ekonomka,

spoluautorka několika bestsellerů o aktuální ekonomicko-politické realitě.

V roce 2016 vydala knihu Jak to vidí Šichtařová, aneb Co nám neřekli o imigraci, důchodech a naší budoucnosti.

Seznam rubrik

Oblíbené články