Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TK

Chováme se jako bezbranné hloupé ovce. Pouze nešťastně bečíme nad následky, ale nehledáme původce a aktivně se nebráníme (Ano, aktivní obrana je fakticky útok, pasivní obrana znamená jen ustupovat až do hořkého konce.). Položme si klasickou otázku Cui bono? Ptejme se kdo a proč má zájem rozbít dosavadní model fungování společnosti. Kdo je v menšině, v menšině, nad kterou většina s posměškem často ohrnuje nos? V menšině tak malé, že musí být téměř zázrak najít si vhodného partnera, když s tím má problém i majorita? Komu by vyhovovalo, kdyby si nemusel partnera a spřízněné duše špendlíčkem vyškrabávat ve 4 % populace, ale raději ve 20 %, tedy kdyby se více dětí "našlo" v jiné sexuální orientaci? Kdo ve společnosti založené na klasické rodině a rozdělené na muže a ženy nikdy nezapadne a plnohodnotnou rodinu založit nemůže? Kdo obvykle nemá děti, takže je mu jedno, co ze západní civilizace zbyde za 50 let? Komu rozbití toho všeho musí vyhovovat, protože z toho nic nemá? Napadá vás snad jiná skupina, která by z toho mohla takto velmi profitovat?

18 1
možnosti
KT

Proč mi paní Šichtařová připomíná na té fotce chlapa?

2 33
možnosti
JH

Protože Trčálek.

26 0
možnosti
IM

I36v83a69n 53M75i45n83á57ř

4. 10. 2019 17:25

Ono to opačné přidělování hraček stejně nefunguje. Několikrát jsem to zkoušel u svých vnoučat - ale opravdu jen z legrace.

Mnohem horší však je skutečnost - že bychom tyto novototalitní úchylné ideologie - měli jen tupě přijímat.

31 2
možnosti
Foto

Připomínám hit někdo z koce padesátých - Šel chlapeček na procházku

Končí to: Holčička si hraje s míčem, chlapeček má mašli ve vlasech.

Už tenkrát! - Ale ženy kombajnérky a jeřábnice -

1 0
možnosti
JM

J27a89n28a 26M80e90r40o62p33e

4. 10. 2019 16:31

Tak ono to je jednoduché - pokud si holčička chce hrát s panenkami a kluk s autíčky, nechť si tak hrají. Ale pokud si holčička přeje k vánocům jediný dárek a to tank a rodiče jí koupí panenku, protože to je přece holčička a té nic takového nekoupím a basta, je asi něco špatně. A o tom to všechno je - nechat děti, ať se projeví, jak si přejí. Já si prý taky raději hrála s autíčky - a to mám 2 sestry.

14 0
možnosti

J45o49s90e33f 25Š95l26o71u23f

4. 10. 2019 17:07

A když si holčička a nebo chlapeček usmyslí, že Vás kopne do hlavy, přece byste jim nebránili.

4 5
možnosti
MH

Ta příručka tedy musí být materiál. Opravdu děkuji, že tady existuje domácí vzdělávání. Protože tohle vymývání mozků od útlého věku je totální šílenost.

19 0
možnosti
JK

Takže jste tu příručku nečetla. A rovnou souhlasíte s Šichtařovou, které jste uvěřila aniž jste si zkontrolovala, jestli vás nebalamutí. A je vám to fuk, prostě ona něco napíše a vy to berete jako hotovou věc. Přitom si s vámi hraje, asi ji to baví, psát dedukce. Zkuste být trochu samostatná v přemýšlení. A začít můžete tím, že si tu příručku najdete a přečtete. Případně nehodnoťte něco, o čem nic nevíte a necháte si od Šichtařové předžvýkat, co si máte myslet. To je ostuda!

0 0
možnosti
MM

Mohu vám nabídnout ještě jinou alternativu. Na základní škole jsme měli spolužáka, který si hrál s panenkama. A dokonce neměl ani sestru, ale bratra. Maminka mu je koupila. Nejspíš ne z vlastní iniciativy. Dost si to od nás ostatních odnášel. Já mám dceru. Sice jen rok a půl, ale ona si zas radši hraje s autíčkem než s maňásky a plyšáky. Je to asi tím, že jsem chlap a s autíčkem si radši hraju s ní a s panenkou to jaksi neumím. Co když to s čím si dítě hraje není způsobeno jeho pohlavím? Co když ta skupina lidí o které mluvíte není jen jedna skupina, ale mnoho různých lidí. Co když vy jste ta co nenávidí život a chce omezovat děti ve výběru hraček?

8 19
možnosti

Četl jste ten článek. Viděl jste tam někde, že by paní Šichtařová zakazovala dětem hračky? Ale aby ministerstvo nařizovalo (pardon, doporučovalo) s kým si jaké dítě má hrát je dost přes čáru.

22 2
možnosti
RB

Trochu Vás poopravím - nemyslím si, že je to zapšklost. Všichni tito "progresivisté" (sluníčkáři, multikulturalisté) se dělí na dva druhy:

1. druh - ti chytří = ti ví, že je to špatně. Je jich menšina, ale jsou to ti loutkovodiči. Ale chtějí vládnout, milují diktaturu a chtějí zavést socialismus. Řídí se heslem: "Než sloužit v nebi, to raději budu vládnout peklu. A jestli kvůli tomu musím celému světu udělat ze života peklo, tak udělám!!!". Jsou to sobci, psycho a sociopati s neskutečnou touho po moci

2. druh - ti hloupí = nikdy nikam nezapadali, nic neumí a jsou šťastní, když mohou poslouchat rozkazy, nemusí přemýšlet, nenesou odpovědnost. Vše dělají s čiré hlouposti. Je to přesně ten typ lidí, který označíte souslovím "Užitečný idiot". Snaží se být co nejužitečnější, aby se zavděčili první skupině, a když první skupina zavelí, budou ochotni i položit život. Nemyslí, nemají na to dostatečnou mozkovou kapacitu.

No a aby se první skupina dostala k moci, musí nejdříve rozložit společnost. Zničit demokracii, zničit svobodu, zavést anarchii. Aby se na ulicích střílelo, aby tekla krev... Pak budou lidé šťastní, když přijde někdo, kdo nastolí řád. A oni si myslí, že to budou právě ti. Z toho důvodu chtějí dětem plést hlavy, aby je v 11 letech mohli kastrovat. Proto sem tahají imigranty z jihu = aby zvedli kriminalitu a dosáhli anarchie. Proto se tak zapojují v ekoaktivismu = auto i letadlo jsou symbolem svobody a demokrace a je potřeba je zničit. Proto podporují jinosexuály = opět rozvrat tradiční rodiny.

To je celé - touha po moci a totální vypatlanost. Nic jiného za tím není.

Já spíš nechápu, proč musí celá společnost trpět kvůli sebevražedným a sebemrskačským touhám několika tupých či psychopatních individuí... A jak je možné, že ty idioty poslouchá tolik politiků. Člověk většinou poslouchá někoho, kdo je chytřejší, než dotyčný člověk sám. Myslím, že to o mnohých politicích hodně vypovídá...

34 0
možnosti
BH

Naprosto přesně popsáno!

3 0
možnosti
JU

J57o26s18e17f 23U68l69m57a36n

4. 10. 2019 15:37

Za mého mládí to bývalo jasné:

if (property_exists($obj, 'pipinka')) {

echo 'je to holka!';

}

...dneska?!

var_dump(property_exists($obj, 'pipinka')); // TRUE

var_dump($obj instanceof 'holcicka'); // FALSE

WTF?!

0 0
možnosti
JU

J77o57s59e57f 75U65l40m98a20n

4. 10. 2019 15:41

jo, ty apostrofy jsou tam navic...

0 0
možnosti
DK

J.B.Calhoun : Chování zkázy... Aneb, nemáme nic lepšího na práci..

0 0
možnosti
FL

"Myslím, že je to zapšklost". Jestli za tím není něco úplně jiného: Spousta lidí si chtělo prostřednictvím VŠ prodloužit mládí a získat postavení. Zvolili jednoduché studium zaměřené na společenské "vědy". Dnes hledají uplatnění právě v různých organizacích a úřadech a živí se prosazováním těchto nesmyslů, aby vůbec měli co dělat a svojí práci obhájili.

21 1
možnosti
PJ

Víte, to je tak:....

V šedesátých letech začala robotizace. No a mládež, jako pracovní síla nebyla až tak potřeba. Ale co s "našimi" dětmi? Něco dělat musí, tak jsme jim vymysleli školy. A protože někdo, kdo by byl výborný nástrojař, nemůže být inženýr strojař, tak vymysleli tyto "lehké" obory.

Bohužel, tito se dnes hlásí k vládnutí.

...a přitom guvno umí a ví! Jenom je společnost přesvědčila, že jsou naprosto geniální! Nejsou!

2 1
možnosti
  • Počet článků 686
  • Celková karma 43,31
  • Průměrná čtenost 20154x
Markéta Šichtařová,

ředitelka společnosti Next Finance s.r.o., ekonomka,

spoluautorka několika bestsellerů o aktuální ekonomicko-politické realitě.

V roce 2016 vydala knihu Jak to vidí Šichtařová, aneb Co nám neřekli o imigraci, důchodech a naší budoucnosti.

Seznam rubrik

Oblíbené články