Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J53a45n 22Š70i21k

5. 10. 2019 9:11

Myslím, že jste velmi šťastná. Na povrchu. Lidé, kteří o něm takto píšou a své štěstí zdůrazňují, to tak ve svých životech mají.

1 0
možnosti
JK

Donale hloupé. Paní Sichtarova má pomotane pojmy jako příčina a následek a dává dohromady nesouvisející fakta a odvozuje nesmysly.

2 21
možnosti
JK

Držte se proboha ekonomických témat. Kdykoliv je to o něčem jiném, vznikne blbost.

4 26
možnosti
VK

chápu že pro pokrokáře je těžké podívat se do zrdcadla

9 1
možnosti
JK

Melete dohromady moc věcí a tím své sdělení dle mého názoru docela shazujete. Zvláště s tím Havlem jste tomu nasadila korunu.

1 17
možnosti
LH

Rozvrácením individualit, bezpečně rozvrátite společnost, to je smysl těchto aktivit.

6 2
možnosti
LH

Progresivisté nechápou rozdíl mezi přirozeným a přirozením, nechápou, k čemu je maturita z matematiky, když by mohli maturovat z genderu...a nechápou, že děti má maminka a tatínek a ne jinak

54 2
možnosti
Foto

I57v75a45n 44M22a63r55e74k

4. 10. 2019 20:51

Paní Šichtařová . . . . Karma. R^[>-]

21 2
možnosti
JR

J68a45n 64R43y38c93h65l63i40k

4. 10. 2019 18:50

Markéto, není to jenom zapšklost, i když ta je celkem obvyklou součástí náboženství (a když se na tu progresivistickou ideologii a na to, jak progresivci reagují na herezi, dissent a obecně nesouhlas, zjistíte, že to prostě je náboženství, které vyplňuje prostor), jde o to, že když zavedete změť pravidel, která jsou nepřehledná a rychle se mění, takže je nikdo, kdo není součástí nejužšího kléru, nestíhá chápat, natož se podle nich řídit. To znamená, že se dopouští hříchu. A ten se dá dobře použít na manipulaci a získání moci. Proto se společensky likvidují nepohodlní i zpětně, na základě toho, čeho se (možná) dopustili, když to ještě nebylo "urážlivé/necitlivé/agresivní/bíle-mužsky-cisgenderově-supremacistické/..."

Jedna z takových "poprav pro výstrahu" (Virginia, USA) byl vyhazov učitele, který, když jeho žačka měla na hlavě v rámci projektu 3D brýle a zdálo se, že se dezorientovaná zraní, vykřikl něco ve smyslu "nenechte ji narazit do stěny". Smůla byla, že ona žačka se momentálně cítí být mužem. Učitel se omluvil, ale protože nesouhlasí s tím, aby byl nucen používat zájmena, která jsou biologicky nesmyslná (používá obvykle jména žáků, takže to není problém), je nepřítel nového náboženství a akademického establishmentu. Mimochodem, omluva je pro progresivisty jen přiznání viny a funguje jen pokud se přidá pokání a evidentní souhlas a podpora s novým Písmem.

34 0
možnosti
PI

Otázka ani tak nezní, proč tihle progresivisté mají tuhle svou potřebu. Lidí se zvláštními názory bylo vždy požehnaně. Otázkou spíše je, kde se bere ta ohromná síla tohle všechno prosazovat? Proč prostě ministerský úředník člověka s takovou příručkou zkrátka nevyprovodí dveřmi ven? Proč je těmhle lidem dopřáváno tolik prostoru v médiích, proč mohou s takovými pseudovědeckými názory vystupovat na různých konferencích, kde pak sklízejí ohromný aplaus, proč se jakoby náhle s tímto vším roztrhl pytel, proč vznikají v těchto "oborech" stále nové a nové neziskovky a ministerstva je bohatě platí a dopřávají jim sluchu? Tohle mi opravdu hlava nebere

62 0
možnosti
MR

Protoze demokracie skoncila, narodni parlamenty postupne prichazeji o veskerou moc. A evropsky parlament nemel zadnou moc nikdy. A to jsou jediny volby co mame. Do naprosto bezmocnych instituci. Pomalu se nastoluje fasizmus vyvolenych a kazdy kdo chce u fasistu udelat karieru musi byt oddany veci.

7 0
možnosti
PN

P50e58t88r 40N70e31d16o32m76a

4. 10. 2019 18:18

Jako motivace muze byt zapsklost u tech ovci z neziskovek, coz absolvovaly humanitni pesudostudia a ted se nemaji cim jinym uzivit, nez aplikaci nesmyslu do legislativy, predpisu, osnov atd. Ale ten zdroj toho ideologickeho zla vyvera odnekud odjinud. U casti tech genderovych neziskovek figuruje jako donator US embassy. Cili ta sila je velmi mocna, schopne ovlivnovat, co bodou USA ve svete podporovat. Ani nejde o penize, pac rozkladem spolecnosti v tomto seru zadne neziskate ( z pohledu spoludonatoru USA). Motivaci v tomto pripade bude mozna preventini soustavne oslabovani a zmulikulturneni zapadnich spolecnosti za ucelem minimalizace vzniku dalsi Shoah nekdy v budoucnu

1 0
možnosti
  • Počet článků 685
  • Celková karma 43,31
  • Průměrná čtenost 20184x
Markéta Šichtařová,

ředitelka společnosti Next Finance s.r.o., ekonomka,

spoluautorka několika bestsellerů o aktuální ekonomicko-politické realitě.

V roce 2016 vydala knihu Jak to vidí Šichtařová, aneb Co nám neřekli o imigraci, důchodech a naší budoucnosti.

Seznam rubrik

Oblíbené články