Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VN

Určitě bychom jim péči nabídnout měli. Ale v sanatoriu.

3 0
možnosti
PS

Školy chrlí moc aktivistů. Docházejí smysluplná témata aktivisté zoufale hledají uplatnění a témata kde se mohou angažovat. Smysluplná témata jsou již obsazená a tak se musí vymyslet něco nového. Téma se musí zabalit do honosného hávu a pak můžete prakticky cokoliv. Například pod gender-vyváženost můžete schovat i cenzuru pohádek.

Stát se aktivistou je sen mnoha lidí. Velice úspěšní (rozuměj nejvíce uřvaní aktivisté) mohou dokonce porušovat i zákon. Jako aktivista nemusíte problému až tak rozumět stačí jen chtít a hodně křičet.

46 1
možnosti
LC

Pirát Bartoš se už o účast v příští vládě přihlásil. Při současných preferencích by to i na premiérskou židli vydalo. A to potom bude fičák.

5 0
možnosti
LB

V demokratické společnosti by byly hlasy těchto šílenců marginální, nevstupovaly by do vysílání veřejnoprávní televize, do pořadů pro děti, neměly by možnost zasáhnout do školních osnov, do tvorby zákonů.

Skutečnost, že progresivističtí bloudi mají do výše uvedeného přístup, a to přístup přednostní, přestože jsou naprostou většinou lidí odmítáni, vypovídá o tom, že v demokratické společnosti nežijeme.

Pokud si však většina společnosti bude myslet, že tento stav je jen taková anomálie, a že "se to samo" nějak srovná, tak se nedostatek demokracie změní v přímou totalitu.

Nemyslete si, nikdy, ani na okamžik si nemyslete, že se progresivističtí blázni před něčím zastaví, že mají nějaké zábrany. Nemají!

53 1
možnosti
VF

Markéto, Vy si zase koledujete.

Ale je fajn číst slova normální ženy, maminky, které to myslí a která umí napsat naplno to, co si mnozí chlapi (i jiná pohlaví ;-D) myslí, ale mají strach to i vyslovit.

Jinak, i nám ve škole soudružka říkala, že naši rodiče jsou staří a hloupí, protože vyrostli ve špatné době a nemají dobré vzdělání. Takže "komunismus" se opakuje, jen si tak neříká.

Přeji krásný den.

74 2
možnosti
  • Počet článků 686
  • Celková karma 42,44
  • Průměrná čtenost 20154x
Markéta Šichtařová,

ředitelka společnosti Next Finance s.r.o., ekonomka,

spoluautorka několika bestsellerů o aktuální ekonomicko-politické realitě.

V roce 2016 vydala knihu Jak to vidí Šichtařová, aneb Co nám neřekli o imigraci, důchodech a naší budoucnosti.

Seznam rubrik

Oblíbené články