Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZJ

Že se feministky neozvou proti zacházení islámistů se ženami. Například je muži legálně bijí.

0 0
možnosti
PD

R^R^R^ výborný článek. Ostatně, jako vždy. :-)

1 0
možnosti
KJ

Je to divná síla, která nám nutí oficiální názor o genderových stereotypech a podobné nesmysly. Toto není pokrokové ani demokratické. Je to vládnoucí .. tedy diktatura.

Nemám nejmenší problém ignorovat takové nesmysly, ale .. připomíná to období budování socialismu, kdy se venku nesmělo říkat to, co se myslelo doma.

5 0
možnosti
OP

Vše je dočasu. Méé tú už sklízí v emérice své plody ;-D

0 0
možnosti
MP

Jasně že jsou dnes NĚKTERÉ genderové stereoptypy přežité, ale proč hned tyto knihy a pohádky zakazovat? Vždyť je to naopak poučné. Pochopím, že má někdo jiný názor, ale nechápu, že má potřebu hned zakazovat ten opačný. A stížnost na básničku o matkách je mimo mísu už úplně. Nebo jsem naši schopnost mitózy nějak přehlídla.

3 0
možnosti
DK

John Calhoun - behavioral sink

0 0
možnosti
MS

M83a83r30c97e33l 73S77u83p

31. 8. 2019 21:19

Jsem si vzpomněl na tu verzi pohádky, jak se princ proseká tím trním a vystoupí až nahoru k Růžence. Jenže tam vidí nad spící Růženkou úplně jiného prince. Tak se zeptá "co tu děláš ?". "No já jsem chodím docela pravidelně. Je to docela fajn ! Pojď taky ! Jenom si dej pozor, aby si ji nepolíbil !" odpoví druhý princ;-D.

9 0
možnosti
Foto

Markétko, karma! Někdo se tu pozastavuje nad tím, že se zaobíráte nad bláznovstvím v jiné zemi (Španělsku), jako bychom neměli vlastní problémy. Určitě máme, ale to by dalo na knížku. Otec demagogie, který byl milencem naší nejslavnější herečky před 2. Světovou válkou říkal: Stokrát opakovaná lež se stává pravdou! Proto je třeba tyto excesy pranýřovat a posměchem častovat. Jako hrdý “heteráč”, mající hodně dětí, snažím se šířit protijed proti tomuto socialistickému jedu mezi ně i jejich kamarády. Vám přeji hodně zdaru a inspirace.

4 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS