Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KM

Paní redaktorko, díky. V současné společnosti, a to i v České republice takové názory "zelených" bují jako rakovina. Těží z toho, že životní prostředí a jeho ochrana se přece týká každého a všichni by měli něco dělat. S tím lze určitě souhlasit, ale zelenými nastoupené cesty vedou do pekel, určitě ne k ozdravění planety. Třeba biopaliva jsou nesmysl, což se už konečně ví. Za chvíli to budou soláry a následovat je bude elektromobilita. Lidé probuďte se, dokud je ještě čas. EU v čele s Německem nás potáhne ke dnu. Ekonomicky i ideologicky. Na to ostatně němci mají talent, že...?

1 0
možnosti
Foto

jste dobrá ale je to nuda. tož nazdar

0 0
možnosti
DM

Navrhuju vymlátit všechny termity. Protože termiti produkují víc metanu, než všechen přežvýkavý dobytek na planetě. Všechen, ne jen ten chovaný lidmi v zajetí kvůli potravě a mléku.

0 0
možnosti
BH

Jediná cesta k záchraně udržitelnosti života na Zemi je snížení počtu obyvatel. Trochu se to pořeší bojem o zdroje, ale bude ještě dlouhá cesta než se pochopí, že podporou množení kobylek obyvatelnost planety nezachráníme.

Chce to trochu počítat a když nakrmím 100 milionů hladových a za pár let mám 400 milionů natažených rukou, tak jak dlouho to může fungovat?

2 0
možnosti
VS

"Tabák dnes konzumuje jen „opovrhovaná“ část společnosti, takže mezi „slušné“ lidi do restaurací nepatří."

To není ten důvod. Důvod je, že pasivní kouření škodí zdraví...

2 0
možnosti
VS

"A vůbec, když to tak beru kolem a kolem, není problémem taky rýže? To je hlavní potravina Asie a přitom při jejím pěstování vzniká mnoho emisí metanu, což je taky skleníkový plyn. Vzdá se Asie hlavní potraviny?"

Boha jeho! Tady nejde o celkové emise, ale o emise vyrobené dejme tomu "na porci". Čili maso není problém, protože z celkové produkce vzniká moc moc emisí (z celkové produkce skoro čehokoli vzniká moc moc emisí), ale proto, že OPROTI vegetariánské stravě z něj vzniká moc moc emisí.

0 4
možnosti
Foto

P96e87t20r 14J63o97h57n

11. 8. 2019 0:43

za chvíli budou i emisní povolenky na ten "dotovaný kotel" ;-D

1 0
možnosti
JP

Povrchní tlachy bez argumentů, které na většinovou a ke všemu negativisticky laděnou českou populaci určitě zaberou.

1 6
možnosti
Foto

Jak to všechno řešit jsem uvedl pod blogem paní Krusic, která s tímto blogem polemizuje.

0 0
možnosti
MS

M78a88r45c33e58l 81S84u29p

10. 8. 2019 9:55

Skvělý blog ! Děkuji za něj ! Naprosto souhlasím !

3 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS