Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Ja to vidim podstatne jinak.

Byvali komuniste jsou rozlezli v nejvyznamnejsich statnich pozicich, ve vlade, v soudnictvi, v parlamentu, v obcich a na Hrade. Take v propagacnich Feke-News organizacich ( napr. Parlamentni Listy, IVK.....) Pokud si ovsem v 90-tych letechnerozebrali mezi sebou statni majetek a nestali se z nich vyznemni, verejne znami (anebo utajeni) miliardari a oligarchove.

Mezi byvale komunisty pocitam take byvale vexlaky, i kdyz treba v te zprofanovane organizaci formalne nebyli, ale plnymi dousky si uzivali prostoru, ktery jim byl touto zlocineckou organizaci poskytovan.

Nicmene, ti starsi uz brzy vymrou a mladych je pomalu.

1 0
možnosti
PI

Všichni ti zelení, tzv. liberálové a levičáci jsou nejen komunisti, ale jejich myšlení v mnohem nápadné připomíná fašismus

3 3
možnosti
PN

P90e75t55r 25N90e70d81o23m34a

26. 7. 2019 16:55

"Rozorávání remízků nahradily sdílné kolobrndy."....takze sdileni kolobezek je projev levicactvi? Ty ma svata prostoto....

8 5
možnosti
JS

tak ono jde o to, že to sdílení mají v plánu rozšířit na auta a pak i na byty a domy, takže asi posledním krokem budou sdílené manželky a děti;-)

6 0
možnosti
JS

Chvíli se zdálo, že byl socializmus definitivně na hlavu poražen, ale to byla jen krátká chvilka, než jsme vlastně zjistili, že pádem železné opony se nám ten socializmus rozprostřel do celé Evropu a postupně ji začal ovládat, pěkně plíživě postupně obsadili socialisté posty na důležitých místech, jako jsou děkani fakult, ředitelé škol atd., kde nám masírují mládež a z té nám pak vyrůstají klinikáři a aktivisté, kteří zase celé posouvají dál, obsadili pak evropské soudy, že až zíráme jaké rozsudky z nich padají, to uzavřelo mocenský kruh, kterého se oni už jen tak nenechají vyšplouchnout a pokud by k tomu opravdu začalo docházet, tak začnou demonstrovat v ulicích stejně jako u nás ty "chvilky" a tvrdě napadat a dehonestovat všechny, kteří jim nejdou na ruku a daří se jim tak ovlivňovat k obrazu svému celou společnost, která se ještě v některých zemích brání ve volbách, ale jakmile vyhrají jiní, než se levičákům líbí, tak okamžitě startují s dehonestací voličů, že to způsobili důchodci a slabí duchem a že bychom asi podle nich takové volby neměli uznat a měli bychom asi volit tak dlouho, až dostaneme rozum a zvolíme tam ty "správné" lidi. U nás už i ten poslední post, kde by se občané mohli něčeho dovolat obsadila levicová aktivistka Šabatová, takže tam se něčeho dovolají zase jen levicoví aktivisté a celý úřad pracuje pro ně. Bohužel takhle a někde ještě více je zasažena celá EU.

24 0
možnosti
ZB

Autorka ostatně jako vždy má v něčem pravdu a v něčem se mýlí. Mýlí se v tom, že devadesátá léta minulého století byla obdobím svobody. Nebyla - bylo to období velkých lumpáren a zlodějen. Bohužel v mnohem řízených přímo Klausovou vládou. Jinak se dá s autorkou souhlasit s tím, že nás vedou komunisté, ale ti nikdy nepustili moc, jen se přemístili i do různých politických stran. Ekonomické šachy řídil Prognostický ústav, a jeho lidi.Budeme muset bojovat sami, aby komunisté konečně šli tam, kam patří. Tedy založit politickou stranu bez komunistů a bývalých politiků. Žádný pardon pro bývalé komunisty, kteří převlékli kabáty a jsou dnes pro USA, když dříve se hlásili k Rusku. Čeká nás hodně práce, lepší společnost si ale musíme zasloužit.

8 3
možnosti
JS

Autorka tou svobodou myslí zřejmě hlavně to, že si člověk mohl říkat co chce a nemělo to vliv na postavení v práci ani ve společnosti, to že někteří situaci svobody a nedostatečných zákonů využili ke svému obohacení nemá se svobodou nic společného, tohle byla netrestaná a nestíhaná kriminalita.

7 0
možnosti
RP

Taky vidím velkou podobnost toho, co se děje v EU a co se dělo v Rusku. Ale ne toho Ruska za komunistů, alr Ruska před komunisty, v době Velké války, případně pár let před ní.

Tehdy taky v Rusku fungovala spousta stran a skupin s levicovými prvky, jako třeba menševici , eseři, anarchisté, stejně jako prošlechtické strany nebo proburžoazní strany. Všichni tušili, že staré Rusko končí a byli velmi aktivní ve snaze získat v novém Rusku co nejvíc moci. Podobně jako dnes v EU levicoví zelení a piráti se rvou o moc.

Komunisté byli tehdy na okraji společnosti a v ústraní jako levicoví radikálové, kriminalizováni carskou tajnou službou a policií.

Přesto, jakmile nepřítel Ruska, Německo, propašovalo ve vagónu ze Švýcarska do Ruska Lenina, komunisté nastoupili a v krátké době ten boj o moc vyhráli.

proburžoazní a prošlechtické strany zlikvidovali jako nepřátele, menševiky, esery, anarchisty jakožto levicové obvinili, že jsou jen málo levicoví a že tajně pomáhají buržoazii nebo procarské straně a taky je postupně zlikvidovali.

1 0
možnosti
RP

Neboli ti, co jim paní Šichtařová říká komunisté, ještě komunisté nejsou.

To je jen první vlna, která něčemu jako komunistům připravuje půdu a která, pokud by někdo jako komunisti přišli, ( zatím, pokud skutečně existují, jsou někde ve skrytu a veřejně se neprojevují) bude rychle zalita a pohlcena tou následující vlnou.

0 0
možnosti
JS

to si lidé bohužel říkali i při nástupu nacizmu i komunizmu

3 0
možnosti
VM

Nevím proč, ale v poslední době mi svými výroky čím dál tím víc připomínají komunistické myšlení Piráti, tedy ta myšlenka asi jen tak nepadne.

Tuším, že se tím zaobíral i nějaký blog či článek.

24 0
možnosti
GK

vsak to je taky levicova svoloc....pokus zamaskovat provareny zeleny...je to uplne stejna pakaz

0 1
možnosti

P12e75t91r 94Ř34í83h45a

26. 7. 2019 14:20

.. ono to bude tím, že dříve nám hrozilo z východu a nyní nám hrozí ze západu... jenže dříve bez dluhů a dnes s dluhem!!!

3 3
možnosti
  • Počet článků 686
  • Celková karma 40,48
  • Průměrná čtenost 20154x
Markéta Šichtařová,

ředitelka společnosti Next Finance s.r.o., ekonomka,

spoluautorka několika bestsellerů o aktuální ekonomicko-politické realitě.

V roce 2016 vydala knihu Jak to vidí Šichtařová, aneb Co nám neřekli o imigraci, důchodech a naší budoucnosti.

Seznam rubrik

Oblíbené články