Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

O24t31a 58B85l91a84ž32e19k

27. 7. 2019 8:47

Ano - smysl EU měl prý být v především ve vytvoření velkého ekonomického celku, který by obstál ve světové konkurenci ekonomických obrů (Čína, USA,...). Namísto toho je EU těžkopádným molochem, v němž se stěží dohodne na tolika až nadbytečných cílech 28 (27) natolik rozdílných států s natolik rozdílnými zájmy. A do toho ještě ona sebevražedná puzení, které popisuje autorka....

3 0
možnosti
Foto

EU se neničí, ničí jen svoje otroky...

1 0
možnosti
LP

Jedinej správnej komunista(zelený,pirát či levicový liberál)je zastřelenej komunista

0 1
možnosti
RK

Ono bude něco pravdy na tom, že ti největší současní komunistobijci a zastánci kapitalistické "svobody" by za doby předsametové byli ve vedení KSČ na všech úrovních, bili by se v prsa jak bojují za práva pracujícího lidu a bojují proti revanšismu a podobným tehdejším oficiálním nepravostem...

12 0
možnosti
PB

P40e10t16r 42B16u61r83i16a79n

27. 7. 2019 10:17

Tuhle obrkravinu opakují do zblbnutí lidé slabšího intelektu jako omluvu svých komunistických eskapád.

0 0
možnosti
JS

V USA: S hydrou dnesni"pokrokove",v zasade protidemokraticke vetsiny bude tezke bojovat. Dnes jsou to skoly a university, ktere chrli rocne statisice "vzdelancu" presvedcenych ze socializmus a boj proti zmene klimatu je budoucnosti zeme. (procenta z pruzkumu jsou k dispozici). Bojuji za prava zen, homosexualu, transsexualu, migrantu, mensin, za vyplaceni reparaci afroamericanum. V zemi uz pobyvaji miliony ilegalu a stale prichazeji dalsi, vsichni potencialni vollici "pokrokovych" Demokratu. Media, tisk, TV, Hollywood je dnes agresivne a jednoznacne, temer bez vyjimek na strane "pokroku".Pokud tato ideologie zvitezi ve svobodnych volbach, pak jiz bude pozde na navrat. To si dnesni idealisticti agitatori a zmatena verejnost vubec neuvedomuji.

10 0
možnosti
MG

Člověk žasne, odkud ty slataniny berete. M

4 9
možnosti
GK

To neres, na tebe to je moc slozity

10 2
možnosti
Foto

Velká karma jako většinou.R^

5 2
možnosti
IS

I22v90o 68S76a65l18e50k

26. 7. 2019 21:11

Vůbec nechápu, co je levicového na sdílení "kolobrnd", obecně čehokoliv. Jde přeci o optimalizaci zdrojů. Jestli někdo chce vlastnit auto a disponovat s ním v průměru cca ze 4% a pro ostatní čas si platit draze garáž nebo auto nechat rezivět na parkovišti, nechť tak činí. Jiný ale bere jako efektivnější si auto půjčit pouze na nezbytně nutnou dobu. To je levicové?

10 1
možnosti
TH

Pro "ekonomku"je.

1 0
možnosti
TH

Svoboda devadesátých let v ČR.V čem?V podnikatelském prostředí nebo zaměstnaneckém?Kde jste byla ve zlatých devadesátých?A proč do toho mícháte sdílení?To je nějaká novinka v lidské společnosti?

5 1
možnosti
JK

Oprava:

Ja to vidim podstatne jinak.

Byvali komuniste jsou rozlezli v nejvyznamnejsich statnich pozicich, ve vlade, v soudnictvi, v parlamentu, v obcich a na Hrade. Take v propagacnich Fake-News organizacich ( napr. Parlamentni Listy, IVK.....) Pokud si ovsem v 90-tych letech nerozebrali mezi sebou statni majetek a nestali se z nich vyznamni, verejne znami (anebo utajeni) miliardari a oligarchove.

Mezi byvale komunisty pocitam take byvale vexlaky, i kdyz treba v te zprofanovane organizaci formalne nebyli, ale plnymi dousky si uzivali prostoru, ktery jim byl touto zlocineckou organizaci poskytovan.

Nicmene, ti starsi uz brzy vymrou a mladych je pomalu.

11 0
možnosti
  • Počet článků 686
  • Celková karma 42,39
  • Průměrná čtenost 20154x
Markéta Šichtařová,

ředitelka společnosti Next Finance s.r.o., ekonomka,

spoluautorka několika bestsellerů o aktuální ekonomicko-politické realitě.

V roce 2016 vydala knihu Jak to vidí Šichtařová, aneb Co nám neřekli o imigraci, důchodech a naší budoucnosti.

Seznam rubrik

Oblíbené články