Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MV

vzdy jsem mel za to, ze svymi popu texty mirite do politiky

nedavno se mi donesla informace, ze by to mela byt Trikolora

v tom pripade se k sobe s VKml hodite a muj usudek nebyl lichy

9 22
možnosti
TB

Neboli k obsahu článku neumíte napsat ani půl slova

25 1
možnosti
Foto

Poněkud cílíte do vlastního hnízda. Ani vy nejste odborně nikterak na výši a přesto jste stále považována za ekonomku.

15 29
možnosti
Foto

I toto hodnocení je obrazem neštěstí státu. :-P

0 0
možnosti
PV

P34a51v62e40l 88V89é26b80r

5. 7. 2019 10:30

Mimochodem - pro Greto-aktivisty, tedy vzyvatele posvátné Grety, navrhuji termín greténi (neplést si s kretény, není to úplně totéž).

34 1
možnosti
MV

M44i25l52a25n 37V32i53k

5. 7. 2019 18:53

Jaký je mezi nimi rozdíl? Superkreténi?

0 0
možnosti
Foto

Karma. R^ Bořit je vždy daleko jednodušší než stavět - a s rozmyslem... A to se týká jak té politiky "bruselské," tak i té naší." Díky za Váš článek, paní Šichtařová.

43 2
možnosti
MR

Není to o tom že snadné doba vytváří mluvky a povaleče a tvrdá doba zase osobnosti, i když vše má své ale.

Navíc se ukazuje, že investice do vzdělání a duševního rozvoje dětí a nových generací, nejsou zárukou vyspělé a funkční demokracie, ale spíše multikulturního neosocialismu.

Tato doba spíše volá po 30 letech po společenské revizi jak vytvářet a spravovat demokracii. U nás je nefunkční volební systém jež vytváří povolební paty, koalice a nutnost 101 poslanců ve sněmovně, což je odrazem toho, co zde odvedly minulé politické strany. Dále je zde post prezidenta jež prostě vyčuhuje mimo parlamentní systém a Zeman jej testuje do krajnosti. Pak je zde , justice, policie i naše místo v Evropě a ve světě a profilace do budoucnosti.

Bohužel tu vlastně není nikdo jež by rozproudil tuto společenskou diskuzi na více úrovních od občanské, po samosprávy, odbornou veřejnost.

Socialismus a sociální rovnostářství prostě likviduje lidský um a duši společnosti, jež tvoří osobnosti doby. Jako dříve třeba Čapek, Baťa, co zde za 1 republiky bylo různých spolků ...

V době internetu a to, že se pracuje na umělé inteligenci, tak by neměl být problém vytvořit demokracii verze 2,00 tzv. delegovanou - občanskou, správní a odbornou ... Nemusíme mít už parlament, senát ani prezidenta ...

16 1
možnosti
JL

To co jste napsal, pane Rodene, je presny rozbor statu, ktery ja nazyvam Kocourkov. Svetovy nazev "Bananova republika" nevychazi. Banany nepestujeme.

Souhlasim s vasi uvahou. Organizace je vzdy zakladem uspechu. Ten uspech CR hned v zacatku se ztratil. Presne, jak ten ekonommicky zaklad po mnulem obdobi. Ale to je jiz otazka na diskuzi pod jiny clanek.

2 0
možnosti
AL

Neomarxisté a různí extrémní levičáci se dnes zakuklili (kupodivu) v některých "pravicových" stranách, v kavárnách, náměstích, ulicích a dokonce i pláních!

Druhé nazývají rasisty, xenofoby, radikály a extrémisty.

Poznáte je lehce, naoko nemají rádi komunisty, mají omezený slovník, obdivují vše !bruselské", opakují pořád dokola naučené fráze a plácají se přitom vzájemně po ramenou. :) a myslí si o sobě, že jsou "lepšolidi".

------------

Zasloužená karma.

Uff, to zase bude mínusů.

:-)

58 7
možnosti
Foto

A ještě k té vládě nedovedu si představit, že Oligarcha rspektive ANO by vládlo s těmi co Šichtářová považuje za neomaristy a Greto-aktivisty,ale i kdyby se k tomu nějak dopracovli bylby to lepší stav než součanost kdy vládne Oligarcha s ČSD a komunisty s tichou podporou SPD. Tedy Oligarcha se staromarxisty, staromarxisty s tichou podporou exteemistyckýc staromarxistů

10 32
možnosti
FD
Foto

Takže nemají být kvóty a problém, je kdyžje všech 5 představitelů ze "západní" Evropyto trošku zavání touhou prosadit nějakou tu kvótu zastoupení Východní části EU;-D

A poprosil bych vysvětlit jak dokázali Merkelová a Macron prosadit koho chtěli když by stěží přesvědčili europoslance ze svých zemí aby hasovali dle nich. Třeba ve Francii poslance od Le Pennové,....;-D

Je vidět, že je okurková sezona tak Šichtářová píše ještě větší blbiny než obvykle;-DRv

6 27
možnosti
PK

Když si přibrali a dali po jednom Spitzen fleku Španělům a Beneluxu (Belgii), tak to už reprezentuje pře 40 procent obyvatelstva, bez Anglánů 50. Ursula bude loutka a zlý Timmer zůstane jako místopředseda.

6 1
možnosti
  • Počet článků 687
  • Celková karma 43,59
  • Průměrná čtenost 20125x
Markéta Šichtařová,

ředitelka společnosti Next Finance s.r.o., ekonomka,

spoluautorka několika bestsellerů o aktuální ekonomicko-politické realitě.

V roce 2016 vydala knihu Jak to vidí Šichtařová, aneb Co nám neřekli o imigraci, důchodech a naší budoucnosti.

Seznam rubrik

Oblíbené články